Kо прислушкује председника?

Alter_Ego_

Stara legenda
Poruka
89.168
Nikolić: Prisluškuju me!

Predsednik Srbije Tomislav Niklić izjavio je da ga i dalje tajno prisluškuju i da nije zadovoljan radom pojedinih službi Ministarava unutrašnjih poslova.

"Eto, mi sada sedimo ovde, a ispred je možda parkiran automobil iz kojeg nas prisluškuju", kazao je Nikolić za Televiziju B92.

Predsednik je napomenuo da zna da ga prislušuju i da želi da to mediji objave.

"Zato ponekad u razgovoru sa nekim ljudima izgovorim neke stvari da vidim da li će se pojaviti u medijima. I pojave se", rekao je Nikolić, istakavši da "ne curi iz Predsedništva".

On je na pitanje da li veruje da ga prisluškuju u Srbiji, rekao da "misli da da".

"Pre nekoliko dana kada je bila akcija Grom, pozvao me je predsednik Vlade i rekao 'Predsedniče, krećemo u veliku akciju', a ja sam mu rekao da prekine jer nas možda neko prisluškuje", rekao je Nikolić u intervjuu za B92 koji će biti emitovan večeras.

http://www.blic.rs/Vesti/Politika/429591/Nikolic-Prisluskuju-me

naravno da ga prisluškuju kad se druži sa svakim :mrgreen:

images

Nikolić: Još uvek me prisluškuju
IZVOR: B92

Beograd -- Predsednik Srbije u intervjuu za B92 potvrdio da "afera prisluškivanje" nije okončana i da ga i dalje tajno prisluškuju. Ceo intervju pogledajte u 21h na B92.

Tomislav Nikolić nije želeo da imenuje krivce, ali je istakao da je nezadovoljan radom jednog dela policije.

U intervjuu, koji možete videti večeras u 21 sat, saznaćete i šta predsednik danas misli o Miroslavu Miškoviću, Milanu Beku, kao i šta će raditi kad mu se završi mandat.

"Pre nekoliko dana kada je bila akcija Grom, pozvao me je predsednik Vlade i rekao 'predsedniče, krećemo u veliku akciju', a ja sam mu rekao da prekine, jer nas možda neko prisluškuje", rekao je Nikolić za B92.

On je na pitanje da li veruje da ga prisluškuju u Srbiji rekao da "misli da da".

"Zato ponekad u razgovoru sa nekim ljudima izgovorim neke stvari, da vidim da li će se pojaviti u medijima. I pojave se", rekao je Nikolić, istakavši da "ne curi iz Predsedništva".

-------------------------

Госн. Први је био око годину дана (између осталог) и координатор информативних служви, тако да... :think:

... вероватно Први жели да се помири са Томком па га прислушкује да сазна какав поклон да му купи за Нову Годину... :mrgreen:

Beograd -- Predsednik Srbije u intervjuu za B92 potvrdio da "afera prisluškivanje" nije okončana i da ga i dalje tajno prisluškuju. Ceo intervju pogledajte u 21h na B92.

Tomislav Nikolić nije želeo da imenuje krivce, ali je istakao da je nezadovoljan radom jednog dela policije.

U intervjuu, koji možete videti večeras u 21 sat, saznaćete i šta predsednik danas misli o Miroslavu Miškoviću, Milanu Beku, kao i šta će raditi kad mu se završi mandat.

"Pre nekoliko dana kada je bila akcija Grom, pozvao me je predsednik Vlade i rekao 'predsedniče, krećemo u veliku akciju', a ja sam mu rekao da prekine, jer nas možda neko prisluškuje", rekao je Nikolić za B92.

On je na pitanje da li veruje da ga prisluškuju u Srbiji rekao da "misli da da".

"Zato ponekad u razgovoru sa nekim ljudima izgovorim neke stvari, da vidim da li će se pojaviti u medijima. I pojave se", rekao je Nikolić, istakavši da "ne curi iz Predsedništva".

Госн. Први је био око годину дана (између осталог) и координатор информативних служви, тако да... :think:

... вероватно Први жели да се помири са Томком па га прислушкује да сазна какав поклон да му купи за Нову Годину... :mrgreen:

Pa je nasao da se nama zali:D...samo ne znam sta mogu da otkriju,osim onoga sto vec svi znaju..mozda ima svalera,to je danas IN:D,ali nije bas napredno

А извалите што иза главе овог мамлаза Миладиновића вири мини пиротски ћилимчић

Back