gost 186661
Elita
- Poruka
- 24.166
Joooj, treba rentirati ovog predsednika na tri meseca !
зашто
зар постсербиа већ све нема, или јој је барем обећато?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
зашто
зашто
Mi imamo policiju za bubrege, ali nemamo za upad....
Možda bi i oni shvatili kad bi se našao neko da im naredi upad, ko ovaj odande !
Vučić je zatražio od međunarodne zajednice da dozvoli da Srbija interveniše na 45 minuta i sredi situaciju.
http://www.novimagazin.rs/vesti/izbori-na-kosovu-incidenti
тко бре НЕМА?![]()
Po naredbi predsednika vojska upala u prodavnice da snizi cene!
Ma šta mi napriča ?Однос према капитализму и његовим производима/средствима (међу које спадају и разни видови фашизма и "антикомунизма") данас је један од лакмуса.
Комуњаризам, да, комунизам не.Ma šta mi napriča ?
Antikomunisti su fašisti i kapitalisti ?
Kapitalizam funkcioniše itekako, zdraviji je za društvo i pojedinca i došao je u problem tek kad su mamutske korporacije nadjačale države ali to može da se sredi.
S druge strane, komunjarizam se raspao gde god je uspostavljen i tačka.
Зашто сви ови диктаторски ретарди из Јужне Америке наступају у тренеркама?
Хоће ли овај рабаџија да венецуеланцима НАПОКОН обезбеди тоалет папир?
Комуњаризам, да, комунизам не.
Данас је, дакле, бесмилен било какав "антикомунизам", јер "антикомунисти" се бо9ре или против сопствених халуцинација, или су представници капитализма који свесно шире пропаганду.
Време је да се почне размишљати својом главом.
Већ рекох, шта су лакмуси у овом замућеном, новом врлом постмодерном свету.
Eto, meni moja glavica kaže da u mutljavini uvek isplivaju nekakvi komunisti i slična bagra da traže svoju priliku ( kamo sreće po Srbiji da smo ih prošli put mlatnuli po labrnji).
Neoliberalni kapitalizam danas jeste u krizi, kao što je bio i 30-ih godina prošlog veka i u oba slučaja pojavljuju se epidemije, kriminal i komunisti.
Doduše, danas se komunističke ideje pojavljuju samo u narodima poznatim po "mudrosti"
Usput, u kojim je to zemljama bio komunjarizam a u kojima komunizam? Koliko vidim, pukli su i jedni i drugi ( ako se uopšte razlikuju) tako da ti priča ne drži vodu
Rekla i ostala živa...
Ma šta mi napriča ?
Antikomunisti su fašisti i kapitalisti ?
Kapitalizam funkcioniše itekako, zdraviji je za društvo i pojedinca i došao je u problem tek kad su mamutske korporacije nadjačale države ali to može da se sredi.
S druge strane, komunjarizam se raspao gde god je uspostavljen i tačka.
Znam da će neki sad reći da je ovo diktatura ali ovo je super vest jer drugačije prosto ne može! Ja bih ovo uveo i u Srbiji!
Шта је са осталим трговачким ланцима? Има ли конкуренције у Венецуели? Тржишне привреде? Бела техника се увози? Колико кошта нпр. веш машина?
Ja bih te poslao u SAD, pa da, daj Boze, krepas na postelji, a keva i sestra da ti zaradjuju za lekove oko bandere ili striptiz-sipke... da vas kapitalisti okreche od miline...
I posle se neko pita, zašto je Venecuela i pored sve nafte težak propalitet?
Venecuela uvozi i toalet papir.
Ja bih te poslao u Severnu Koreju. Tako ne bi morali da slušamo tvoje bisere, jer bi ti internet bio samo misaona imenica.
Ja bih te poslao u SAD, pa da, daj Boze, krepas na postelji, a keva i sestra da ti zaradjuju za lekove oko bandere ili striptiz-sipke... da vas kapitalisti okreche od miline...