petar.petrovic
Iskusan
- Poruka
- 6.459
Zbog idiotskih podela na ``ove i one`` Tesla je i pobegao sa ovih prostora.....kao i mnogi drugi....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kada kazes Vi, na koga se to odnosi obzirom da se obracas meni? Ni jednog momenta nisam iznosio utiske o njegovim strucnim sposobnostima,smatrajuci da bi bilo neprimerno sa moje strane da ocenjiem njegov rad.Primecujem da ti nemas taj problem

Zbog idiotskih podela na ``ove i one`` Tesla je i pobegao sa ovih prostora.....kao i mnogi drugi....
neko se jednom na slicnoj temi zajebao i rekao ''da tesla nije izmislio struju uradio bi to neko drugi'' umalo ga nisu pojeli sa sve gacama ovde na forumu.
95 posto ljudi misli da nije bilo tesle, da bi idanas palili lojanice i vostanice.![]()
упореди га са тренутно најпознатијим србином на свету, новаком ђоковићем.
том момку србија ништа није дала, тренирао је у празном базену, његови продали све да иде у тениски камп...
и после свега свуда поносно истиче да је србин.
недавно у немачкој на једном скупу упознајем једног јапанца и причам му како сам фасцинирана јапаном и њиховом традицијом и културом, а он мени каже како је фасциниран новаком ђоковићем, србином, те како у сред ноћи устаје да гледа његове мечеве.
Какав бре Никола Тесла, у ком веку ви људи факин живите јбт?
Знате ли колико сваког дана свет иде напред док се ви бавите Теслом, Путином и Жикицом Јовановићем?
То је јако тужно. Ви сте заглављени у дистопији.
) svet je postao znatno manje prijatno mesto. I taj proces se ubrzava...Какав бре Никола Тесла, у ком веку ви људи факин живите јбт?
Знате ли колико сваког дана свет иде напред док се ви бавите Теслом, Путином и Жикицом Јовановићем?
Тесла није побегао, отишао је тамо где је мислио да има боље услове за рад и напредак. У то време США је била најнапреднија држава на планети..
И не само у то време, већ и пре и после тога.
Свако ко жели да искористи свој потенцијал пали за Америку.
Ускоро идем у МораваТравел да резервишем једну карту за овај новоуведени лет за Њујорк.
Kako to svet napreduje? Samo u mojem kratkom životu od jedva pola veka (i nešto siće) svet je postao znatno manje prijatno mesto. I taj proces se ubrzava...
Поштовани,Какав бре Никола Тесла, у ком веку ви људи факин живите јбт?
Tačno. Zapravo, da naizmenična struja nije zaživela, danas ne bi bila ni previše potrebna.

pa ako nekome hoces da kazes da je ustasa, otvoris temu o tesli i cekas... na drugoj strani krece jasenovac a na trecoj se javlja i jadovno..
Какав бре Никола Тесла, у ком веку ви људи факин живите јбт?
То је зато што седиш у СССР Вучићкистану и читаш бљуц.ссср на којем пишу о серијским убицама мале деце и Путиновим упозорењима да ће сутра почети рат.
Ван нашег гета, свет се креће напред огромним корацима.
Некадашње бедне земље, као што су Индонезија, Малезија, Тајланд, Јужна Америка, Индија, Вијетнам, Кина итд. сада свету дарују десетине милиона људи између 18 и 40 година који кидају знањем, идејама, иновацијама,и то умножавају у остарелим али пребогатим земљама Америке и Европе. Пољска, Чешка, Мађарска и Балтик поново постају пристојни свет. Естонија од мање од милион људи је човечанству подарила Скајп и економски је једна од ликвиднијих земаља света, која је направила квантни скок у односу на совјетски период и 90те. Да не спомињемо друге.
За то време, у Србији се сања 1990. година у једној лајт комунистичкој диктатури као синоним за рај.
То је страшно.
Као Арапи који суше гаће на рушевинама Палмире, само што рушевине уместо Палмири припадају Генекс Кули.

Nisi ti ovde jedini koji smatra uvredljivim za Teslu da bude nazvan inženjerom.

То је зато што седиш у СССР Вучићкистану и читаш бљуц.ссср на којем пишу о серијским убицама мале деце и Путиновим упозорењима да ће сутра почети рат.
Некадашње бедне земље, као што су Индонезија, Малезија, Тајланд, Јужна Америка, Индија, Вијетнам, Кина итд. сада свету дарују десетине милиона људи између 18 и 40 година који кидају знањем, идејама, иновацијама,и то умножавају у остарелим али пребогатим земљама Америке и Европе. Пољска, Чешка, Мађарска и Балтик поново постају пристојни свет. Естонија од мање од милион људи је човечанству подарила Скајп и економски је једна од ликвиднијих земаља света, која је направила квантни скок у односу на совјетски период и 90те. Да не спомињемо друге.
За то време, у Србији се сања 1990. година у једној лајт комунистичкој диктатури као синоним за рај.
То је страшно.
Као Арапи који суше гаће на рушевинама Палмире, само што рушевине уместо Палмири припадају Генекс Кули.
Može malo konkretnije? Misim, ja nisam deo tog tvog geta pa ne vidim stvari tako jasno kao ti.
Znači, Prenaseljene zemlje stvaraju nove milione ljudi i Estonija je stvorila Skajp.
Još nešto?![]()
kako nisi svestan da prosecan srbin misli da bi svet i dalje bio u mraku da nije bilo tesle. i da su sva tehnoloska dostignuca covecanstva indirektna posledica teslinog rada. covek ce za 500 godina naseliti mars i tada ce biti - e jbg da nije bilo tesle kur moj bi ljudi naselili mars. zaustavi bilo koga na ulici i pitaj ga da li bi bilo mobilne telefonije, i neta da nije bilo tesle-99 posto ces dobiti odgovor ne. ako imas stav kao ja sto iznosim ovde-onda si ustasa, balija, madjaron, lojavi, mudza, kozojeb, muja, guzoper...
Тај твој конкретизам је синоним за изолованост у којој живиш.
Свет није рај, али милиони људи на које никада не би помислио га вуку напред брже него икада у историји.
За то време, ви водите дискусије о...
Креће се великом брзином у апсолутно самоуништење.То је зато што седиш у СССР Вучићкистану и читаш бљуц.ссср на којем пишу о серијским убицама мале деце и Путиновим упозорењима да ће сутра почети рат.
То је страшно.
kako nisi svestan da prosecan srbin misli da bi svet i dalje bio u mraku da nije bilo tesle. i da su sva tehnoloska dostignuca covecanstva indirektna posledica teslinog rada. covek ce za 500 godina naseliti mars i tada ce biti - e jbg da nije bilo tesle kur moj bi ljudi naselili mars. zaustavi bilo koga na ulici i pitaj ga da li bi bilo mobilne telefonije, i neta da nije bilo tesle-99 posto ces dobiti odgovor ne. ako imas stav kao ja sto iznosim ovde-onda si ustasa, balija, madjaron, lojavi, mudza, kozojeb, muja, guzoper...