Nikola Tesla - horoskop

• Začetnik teme Začetnik teme Bliss
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
DjuraMornar:
Ma razumem ja tebe potpuno nego ne znam da li ti mene razumes.
Btw da li ova natalna karta potkrepljuje i cinjenice koje si naveo u svojoj poslednjoj recenici i ako je odgovor Da, kako ?
Razumem tvoju dilemu, tj. nevericu. Evo pokušaću da objasnim.

Pogledaj samo tu koncentraciju planeta u znaku Riba (božansko, religijsko, Bog, vera),a od toga četiri su u 12. polju (ista simbolika). Ja ništa slično u životu nisam video. Od toga su jedna pored druge 3 spore planete (Uran, Jupiter, Saturn), što je veoma retka pojava na nebu. Plus toga tu su Merkur (glasnik, reč) i Sunce (koje je u 1. polju, što je neophodno da bi neko imao sposobnosti da bude lider, tj. da vodi masu). Taj znak je simbol hrišćanstva, a označava i samog Boga, veru u njega, čuda, duhovnost, milosrđe, žrtvovanje za druge. Sve osobine koje je imao i sam Isus. Dalje, 4. polje koje opisuje nečije poreklo počinje u znaku Blizanaca, a vladar Merkur je otišao u Ribe (Bog, božanskog porekla) i to u 12. polje (ista simbolika) i još u trigonu sa Neptunom (takodje božansko, religijsko). Postoji pravilo u astrologiji kada imaš dva pokazatelja o nečemu, to je gotovo 100% sigurno i ne treba se ustručavati u prognozi, tj. tumačenju. Ovde postoje 3 pokazatelja. Šta više da ti kažem. Pošto je taj Merkur u brojnim aspektima (izmedju ostalog konjunkciji sa Uranom i Jupiterom, plus trigon sa Neptunom), vidimo da se radi o Nekome vanserijske mudrosti i znanja. Nekome ko razume tajnu Boga, jer je rodjen s tim i od Njega.

To bi bilo ukratko. Kasno je sad, a pošto ustajem rano, odoh na spavanje. Naći su sutra link sa tim tekstom, da na miru sve pročitate (koga zanima normalno).

Back