Nikola Krstić:Nešto nije u redu sa nama, od kako znam za sebe, tako znam i da su svi protiv nas.

Slobodni mislilac

Aktivan član
Poruka
1.941
Nikola Krstić: Nešto nije u redu sa nama?
Od kako znam za sebe, tako znam i da su svi protiv nas?

https://www.danas.rs/dijalog/licni-stavovi/nesto-nije-u-redu-sa-nama/

Lično samo po sebi dobro pitanje, uz veliko čuđenje da uopšte ima ovakvih ljudi, koji su nešto što bi se reklo na granici "autošovinizma" ili šta već?... Ali pitanje samo po sebi je aktuelno i dobro postavljeno a glasi "zašto su svi u okruženju protiv nas" a u vreme ratnih "devedesetih" čak se govorilo "da je celi svet protiv nas"? Zašto? Pitanje za milion dinara?

Moje mišljenje.

Zašto su protiv?
Različiti politički i nacionalni interesi u borbi za "Jugoslovensko nasleđe", zatim u pogledu NATO pakta, Srbi su jedini imali tu nesreću da ih na prostoru bivše Jugoslavije i Balkana NATO bombarduje i ratuju protiv NATO pakta, a drugi to koriste, jer znaju da će pod takvim opterećenjem prošlosti Srbin teško ući u NATO pakt a bez toga teško se može i u Evropsku uniju, tako da su nažalost svi u okruženju dobili snagu i motiv "za ujedinjenje" da bi nadjačali, odatle su protiv.

Poslednja izmena od moderatora:
Izgleda ovo je Nikola Krstić? Pronalazač, izumitelj?

Nisam baš siguran da je to taj, očigledno je premlad, pa sam ponovo pretraživao na internetu, izgleda da je ovo Nikola Krstić?

Izgleda da sam "zamenio" ljude, pa se izvinjajem zbog toga, nije namerno, greška jer ne poznajem čoveka.

Nebitno, ma ko da je postavio pitanje, aktuelno je i mnogi ga sami sebi postavljaju, kada niko ne čuje, makar u mislima, "šta nije u redu, zbog čega, razlog i dr"...

Link

https://mobile.twitter.com/krkela_krle?lang=de

Poslednja izmena:
Ima ta ekipa kojima je najvažnije u državi da li je

Vatanje somova na bućke ... puštanje vesti da bude : vidiš kako oni, a mi....

Nek ja mogu smeniti premijera ako mi neko sa TV kaže - to je vrhunac državnosti
Da, gologuza ,da ne kažem ciganska Rumunija je u U SVEMU postala pojam razvoja za Srbiju , kako kažu ljudi iz Donjeg Milanovca i Golupca nekad su preplivavali Dunav da predju kod nas i to isključivo od novembra do aprila , pošto je tada straža bila mnogo slabija sa rumunske strane,na butan bocama plutali po ciči zimi . A sada po Banatu i Timočkoj Krajini izmišljaju rumunske i vlaške rodjake i pretke ne bi li se ogrebali za rumunske papire .
Mada to nije zbog cigare i maske , već zato što su pre 30 godina streljačkim vodom dali lep primer svim budućim političarima šta može da im se desi ako preteraju ,pa se sad i za tu masku češu.

Da, gologuza ,da ne kažem ciganska Rumunija je u U SVEMU postala pojam razvoja za Srbiju , kako kažu ljudi iz Donjeg Milanovca i Golupca nekad su preplivavali Dunav da predju kod nas i to isključivo od novembra do aprila , pošto je tada straža bila mnogo slabija sa rumunske strane,na butan bocama plutali po ciči zimi . A sada po Banatu i Timočkoj Krajini izmišljaju rumunske i vlaške rodjake i pretke ne bi li se ogrebali za rumunske papire .
Mada to nije zbog cigare i maske , već zato što su pre 30 godina streljačkim vodom dali lep primer svim budućim političarima šta može da im se desi ako preteraju ,pa se sad i za tu masku češu.

Gologuza Rumunije je iseđena kao limun i sada jedino može da služi da se ostali love na iste fore

Onaj ko kontroliše medije , obično onaj ko eksploatiše objašnjava kmetovima da se pobune protiv njegovog najamnika, kojeg su oni postavili, kada se osili pa bi nešto da zadrži i na svom lenu .

Nadam se da nikada nećemo bitikao Rumunija .

Nikola Krstić: Nešto nije u redu sa nama?
Od kako znam za sebe, tako znam i da su svi protiv nas?

https://www.danas.rs/dijalog/licni-stavovi/nesto-nije-u-redu-sa-nama/

Lično samo po sebi dobro pitanje, uz veliko čuđenje da uopšte ima ovakvih ljudi, koji su nešto što bi se reklo na granici "autošovinizma" ili šta već?... Ali pitanje samo po sebi je aktuelno i dobro postavljeno a glasi "zašto su svi u okruženju protiv nas" a u vreme ratnih "devedesetih" čak se govorilo "da je celi svet protiv nas"? Zašto? Pitanje za milion dinara?

Izučiti pojam i konstrukt "Deca komunizma"

Gologuza Rumunije je iseđena kao limun i sada jedino može da služi da se ostali love na iste fore

Onaj ko kontroliše medije , obično onaj ko eksploatiše objašnjava kmetovima da se pobune protiv njegovog najamnika, kojeg su oni postavili, kada se osili pa bi nešto da zadrži i na svom lenu .

Oni sad kao EU državljani ponovo imaju pravo kretanja, dok ti i ja čekamo u redu sa nosiocima trećeg oka iz Bangalora.

Deca komunizma su kapoi koji služe gospodarima.

Za unutarnju upotrebu kapoi će logorašima u Srbiji reći da su krivi gospodari (svetska superklasa).

Za spoljašnju upotrebu kapoi će reći gospodarima da su krivi logoraši.

Deca komunizma su kapoi koji služe gospodarima.

Za unutarnju upotrebu kapoi će logorašima u Srbiji reći da su krivi gospodari (svetska superklasa).

Za spoljašnju upotrebu kapoi će reći gospodarima da su krivi logoraši.

Tako nekako ... samo što pojedina "deca" nisu svesna koliko imaju , pa dozvole da se brzo potroše

Pojedini opet pokažu kakvu takvu odgovornost ..ako se to tako može nazvati

Reci ti nama deda , kako si prvi put upoznao Arkana ?

Arkan je dijaboličko derište komunizma, otac mu je bio pukovnik u DB-u.

Mi deca monarhizma smo bili obeleženi u dosijeima.

Mi nismo imali nikakvih mogućnosti, oni su mogli biti sve što požele.

Što bi se oni družili sa nama utamničenim luzerima iz 1945.g.?

Ti baš ništa ne možeš da povežeš ko ovde kako stoji !

Naravno da to nije tačno , čak je i veći procenat rumunske privrede u domaćim rukama , nego srpske , a tako "iscedjena Rumunija " ima veći GDP po glavi od Kine , Turske , Rusije,Hrvatske .Daleko je ono tamo od nekog raja na zemlji ,ali na žalost našu Srbiju su odavno prepišali , zato recimo njihovi radnici na istim poslovima u Novom Sadu imaju dnevnice 40 e ,a naši 20 iako rade manje više iste poslove i još su Rumuni ovako estetski 3 puta štrokaviji i skrnaviji , ko sa SNS mitinga da su zalutali na gradilište(TC Promenada ) ,al jbg cena sata je dupla .

Oni sad kao EU državljani ponovo imaju pravo kretanja, dok ti i ja čekamo u redu sa nosiocima trećeg oka iz Bangalora.

Nažalost Republika Srbija će se "načekati", a možda opet i neće ukoliko u mandatu 2020 - 2024 godine Aleksandar Vučić "da puni gas" i maksimalnom brzinom ispuni sve uslove Evropske Unije? Moguće je članstvo i 2025 godine?

Arkan je dijaboličko derište komunizma, otac mu je bio pukovnik u DB-u.

Mi deca monarhizma smo bili obeleženi u dosijeima.

Mi nismo imali nikakvih mogućnosti, oni su mogli biti sve što požele.

Što bi se oni družili sa nama utamničenim luzerima iz 1945.g.?

Ti baš ništa ne možeš da povežeš ko ovde kako stoji !
Pa i drug Pukovnik Ražnatović je dijete monahizma , kaj ne ? Kao i Leka , Koča ,Djido , Krcun ,Moša ,Jovo Kapo ,štono kaže naš narod mudri , yebla vas monarhija koja vas izrodi i napravi takve . :lol:

Momak sigurno nije "zapamtio komunizam"? Rođen je 1993 godine?

"Nešto nije u redu sa nama" je kriptovana (svesna ili nesvesna) poruka koja se prevodi "Nešto nije u redu sa nama unucima komunizma".

"Izvršimo oceubistvo (derišta komunizma) i onih unuka komunizma koji su naši protivnici." reče Nikola K.

"Naši Đedovi boljševici su imali svoju internacionalu u Moskvi, naši očevi dece komunizma su imali svoju internacionalu u nesvrstanima, i mi sad unuci komunizma hoćemo svoju internacionalu u Briselu". Svako svom politbirou! - kaže N.K.

Back