*Purple Baby*
Domaćin
- Poruka
- 4.030
Ozenio se Nikola...jadan covek!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ja ga toliko volim da sam svojoj kcerkici dala ime po njemu,zove se Nikol!!!Po mom misljenju nije se on upropastio,samo godine cine svoje!!!Jedina zamerka koju imam je to da je skroz nedostupan za kontakt,pa ako neko zna kako da ga kontaktiram neka javi!!!!
Kao klinac je bio super,pevali smo zajedno u horu tadasnjee RTB(radio televizije Beograd).
Ima zaista odlican glas,pevao je fenomenalno.....a i nekako sam misljenja da dobra deca po pravilu odrastu u dobre ljude.:wink:
tom liku bih zabranio da se pojavljuje u filmovima... i draganu bjelogrlicu isto tako... ajde dok su bili klinci i mogli su da prodju ali vremenom su postali tesko smorovi i nikakvi su glumci... eto jedan svetislav goncic je igrao jos kao dete u filmovima i zatim je polako nestajao... jednostavno covek nije za glumu... i mandi bih zabranio zakonom da se uopste pojavljuje na televiziji... on je veci smarac od ove dvojice zajedno
Goncica sam pre jedno par meseci video da vodi neki kviz za decu o zivotinjama,na rts-u.Neki animal planet ili tome sl
Kakvi su tek drugi ...ma nema sta, najjaci nas glumac na koju god stranu okrenes