Обилић
Elita
- Poruka
- 17.325
Da li ga volite?
Zar taj još nije otišao ?
A obećavao je !
Te u tri pikče materine,
te u dve pik ...
Džoni,
probaj u pi z du materinu, možda ti krene.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li ga volite?
Jedan od omiljenih (među živima), i mnogo mi je nedostajao na sceni bar jednu čitavu dekadu jer ga nije bilo apsolutno nigde, ali ga stvarno nisam priželjkivala u ulozi voditelja bilo kakvog kviza, a ni on sigurno nije priželjkivao tako nešto, tako da-OK, radi se šta se uslovno rečeno može, i što obezbeđuje egzistenciju. Tako to razumem.Da li ga volite? Meni je omiljen domaći glumac.
Немам више техничких могућности да пратим СББ у Књажевцу, па користим МТС. Наравно ништа информативно. Али имају сјајан канал где се приказују стари домаћи филмови. Најмање трећина је врхунског нивоа од режије па до правих гиганата глуме. А сада "шмира" како такву "глуму" зову баш глумци. Чак и значајни глумци као Ристовски и Гонцић потонуше у СНС баруштину.
kamen-međaš za potonje dno, ali bar on sam ostade na pravoj strani kvalitetnih dela.Znam da mnogi mrze ovaj film, ali meni je ovo zabavna komedija, i uvek sam dobro raspoložen kada ga gledam.
Не могу ни добри глумци да раде са лошим сценаријом! Није забавно и покушај је комедије. Бар мени.Dobar je Kojo! Ovo mu je jedan od podcenjenijih filmovaZnam da mnogi mrze ovaj film, ali meni je ovo zabavna komedija, i uvek sam dobro raspoložen kada ga gledam.