Nikola Kojo zabranio Lidiji Vukičević da glumi u filmu jer ne podržava blokade

Ima li forumaša na kojeg nisi kivan i sa kojim ne raspravljaš nadugo i naširoko?
Tebe se jednostavno treba kloniti, kao što sam odmah uradila kada sam videla šta i kako pišeš.
Još ćemo da se bojimo jednog Luleta ako lajkujemo nečiji post?
Ma nije nego....

Lidija Vukićević kaže da je zbog Nikole Koje izgubila ulogu u rimejku filma o "Žikinoj dinastiji" pod nazivom "Povratak žikine dinastije" čije je snimanje nedavno završeno u Beogradu.​

Glumica je gostujući emisiji Info dan na Informer TV otkrila da je od producenata dobila poziv da zaigra u rimejku ove kultne komedije čiji je prvi deo izašao davne 1977. godine.

Lidija Vukićević je u "Žikinoj dinastiji" igrala lik po imenu Lilika, sedmom nastavku ovog serijala koji je premijerno prikazan 1985. godine.

Producenti su želeli da i u rimejku ovog filma publici ponovo prikažu lik Lilike, ali sve je pokvario Nikola Kojo koji se protiv toga izričito bunio.

- Radi se rimejk filma "Žikina dinastija". Ja sam tu igrala Liliku. Široka publika me pamti po ulozi Lilike i Violete Popadić iz "Boljeg života". I danas imam ljude koji me zovu Lilika. Prošlog leta sam dobila scenario za rimejk i trebalo je ovih dana da snimam. Međutim, stiglo mi je obaveštenje koje je glasilo: "Nikola Kojo je rekao da ukoliko Lidija Vukićević bude igrala Liliku filma neće biti" - ispričala je Lidija na Informer TV.

Glumica kaže da joj nije bila jasna Kojina reakcija jer sa njim nikada nije imala problem.

- Čemu toliki govor mrženje? Nikada sa tim čovekom nisam imala nikakav problem. Je l problem to što ne mislim kao on? Nisam vaspitavana da vodim računa i brigu o sopstvenim interesima. Sklona sam da stvari podižen na viši nivo i da razmišljam o opštim interesima, a pogotovu o Srbiji zemlji koju najviše volim. Ovo što su mi oduzeli ulogu samo su mi učinili ulogu. Teško je raditi u takvom okruženju gde vas mrze, ne vole i gledaju popreko. Drage kolege, hvala vam što ste mi oduzeli ulogu - rekla je Lidija.

1184874_screenshot-2025-06-20-091210_f.png

O rimejku filma "Žikina dinastija" i oduzimanju uloge možete pogledati u videu na kraju teksta od 10:05 minuta:

https://informer.rs/zabava/kultura/1029812/lidija-vukicevic-nikola-kojo-zikina-dinastija

...................

E moj Kojo ...
Dobila je Lidija ulogu u filmu "kako sam slomio obojenu revoluciju", koji se nikad nece prikazati.

Ја мислио да је Којо за меритократију у којој је једино важно какав је ко глумац/глумица а не за коју политичку опцију глумац/глумица навија.

Има ли неки филмски/серијски пројекат да у њега нису своје прстиће упетљали Којо и Бјелогрлић?

Ја сам гласао за Александра Поповића кога сам сретао у граду без обезбеђења а био је министар, не занима ме АВ. Писао сам за дебелог.
Da vidiš, bio kvalitetan čova, a i zgodan :malav:, šta li je sa njim, je l' ovde uopšte ili se otklonio od ovog pilićarnika nam?

Nije to razlog. Razlog je ono što podržava.
Какве везе има нечији глумачки ангажман са тиме шта подржава/не подржава?

Је ли неко Који забранио да учествује у неком пројекту зато што нешто подржава/не подржава?

Mi kad iznedrimo iole pristojnu osobu ona ne dobije 1% na izborima. Msm da radi u Hemofarmu, da je batalio mlaćenje sa srpskom politikom.

Istina, nažalost :confused:

Kao i otklon svakoga sa integritetom koji uvidi kaljugu u koju se uvalio, a ima pozadinu, profesiju u koju može da se vrati i pošteno zarađuje svoj hleb.

Pogle' samo onog nesrećnog Srdjana Milivojevića, pitam se samo kako na njega danas gledaju ds-ovci kojih je zaista bilo kvalitetnih, do kakvog rugla i dna se stranka spustila takvim kreaturama.

Istina, nažalost :confused:

Kao i otklon svakoga sa integritetom koji uvidi kaljugu u koju se uvalio, a ima pozadinu, profesiju u koju može da se vrati i pošteno zarađuje svoj hleb.

Pogle' samo onog nesrećnog Srdjana Milivojevića, pitam se samo kako na njega danas gledaju ds-ovci kojih je zaista bilo kvalitetnih, do kakvog rugla i dna se stranka spustila takvim kreaturama.
Pa eto, navela si oba primera.

ЖЕНА ЈЕ СНС ШЉАМ ПРЕ ТОГА "РАДИКАЛСКИ"
то је њено право али немој да причамо приче да не глуми јер "не подржава блокаде" узгред једина блокада у Београду је оно ругло у пионирском парку названо ЋАЦИЛЕНД

Back