- Poruka
- 41.349
Lidija Vukićević kaže da je zbog Nikole Koje izgubila ulogu u rimejku filma o "Žikinoj dinastiji" pod nazivom "Povratak žikine dinastije" čije je snimanje nedavno završeno u Beogradu.
Glumica je gostujući emisiji Info dan na Informer TV otkrila da je od producenata dobila poziv da zaigra u rimejku ove kultne komedije čiji je prvi deo izašao davne 1977. godine.
Lidija Vukićević je u "Žikinoj dinastiji" igrala lik po imenu Lilika, sedmom nastavku ovog serijala koji je premijerno prikazan 1985. godine.
Producenti su želeli da i u rimejku ovog filma publici ponovo prikažu lik Lilike, ali sve je pokvario Nikola Kojo koji se protiv toga izričito bunio.
- Radi se rimejk filma "Žikina dinastija". Ja sam tu igrala Liliku. Široka publika me pamti po ulozi Lilike i Violete Popadić iz "Boljeg života". I danas imam ljude koji me zovu Lilika. Prošlog leta sam dobila scenario za rimejk i trebalo je ovih dana da snimam. Međutim, stiglo mi je obaveštenje koje je glasilo: "Nikola Kojo je rekao da ukoliko Lidija Vukićević bude igrala Liliku filma neće biti" - ispričala je Lidija na Informer TV.
Glumica kaže da joj nije bila jasna Kojina reakcija jer sa njim nikada nije imala problem.
- Čemu toliki govor mrženje? Nikada sa tim čovekom nisam imala nikakav problem. Je l problem to što ne mislim kao on? Nisam vaspitavana da vodim računa i brigu o sopstvenim interesima. Sklona sam da stvari podižen na viši nivo i da razmišljam o opštim interesima, a pogotovu o Srbiji zemlji koju najviše volim. Ovo što su mi oduzeli ulogu samo su mi učinili ulogu. Teško je raditi u takvom okruženju gde vas mrze, ne vole i gledaju popreko. Drage kolege, hvala vam što ste mi oduzeli ulogu - rekla je Lidija.

O rimejku filma "Žikina dinastija" i oduzimanju uloge možete pogledati u videu na kraju teksta od 10:05 minuta:
https://informer.rs/zabava/kultura/1029812/lidija-vukicevic-nikola-kojo-zikina-dinastija
...................
E moj Kojo ...