Nikola Kojo zabranio Lidiji Vukičević da glumi u filmu jer ne podržava blokade

Vuk Samotnjak

Buduća legenda
Moderator
Poruka
41.349

Lidija Vukićević kaže da je zbog Nikole Koje izgubila ulogu u rimejku filma o "Žikinoj dinastiji" pod nazivom "Povratak žikine dinastije" čije je snimanje nedavno završeno u Beogradu.​

Glumica je gostujući emisiji Info dan na Informer TV otkrila da je od producenata dobila poziv da zaigra u rimejku ove kultne komedije čiji je prvi deo izašao davne 1977. godine.

Lidija Vukićević je u "Žikinoj dinastiji" igrala lik po imenu Lilika, sedmom nastavku ovog serijala koji je premijerno prikazan 1985. godine.

Producenti su želeli da i u rimejku ovog filma publici ponovo prikažu lik Lilike, ali sve je pokvario Nikola Kojo koji se protiv toga izričito bunio.

- Radi se rimejk filma "Žikina dinastija". Ja sam tu igrala Liliku. Široka publika me pamti po ulozi Lilike i Violete Popadić iz "Boljeg života". I danas imam ljude koji me zovu Lilika. Prošlog leta sam dobila scenario za rimejk i trebalo je ovih dana da snimam. Međutim, stiglo mi je obaveštenje koje je glasilo: "Nikola Kojo je rekao da ukoliko Lidija Vukićević bude igrala Liliku filma neće biti" - ispričala je Lidija na Informer TV.

Glumica kaže da joj nije bila jasna Kojina reakcija jer sa njim nikada nije imala problem.

- Čemu toliki govor mrženje? Nikada sa tim čovekom nisam imala nikakav problem. Je l problem to što ne mislim kao on? Nisam vaspitavana da vodim računa i brigu o sopstvenim interesima. Sklona sam da stvari podižen na viši nivo i da razmišljam o opštim interesima, a pogotovu o Srbiji zemlji koju najviše volim. Ovo što su mi oduzeli ulogu samo su mi učinili ulogu. Teško je raditi u takvom okruženju gde vas mrze, ne vole i gledaju popreko. Drage kolege, hvala vam što ste mi oduzeli ulogu - rekla je Lidija.

1184874_screenshot-2025-06-20-091210_f.png

O rimejku filma "Žikina dinastija" i oduzimanju uloge možete pogledati u videu na kraju teksta od 10:05 minuta:

https://informer.rs/zabava/kultura/1029812/lidija-vukicevic-nikola-kojo-zikina-dinastija

...................

E moj Kojo ...

Smrc, kakvo li ce to ostvarenje da bude bez takve filmske dive...
А и Која је још ту, значи није нажицкао за такси до аеродрома да оде заувек из Србије као што је обећавао више пута.

А и Која је још ту, значи није нажицкао за такси до аеродрома да оде заувек из Србије као што је обећавао више пута.
I onda ti moraš da budeš za ava, koji ispunjava obećanja. Neće se kandidovati za predsednika, napustiće čelnu poziciju u stranci, pobediće obojenu revoluciju... :rotf:

Kojo barem kad ne ispuni što je obećao, to ne učini da bi ostvario materijalnu ili bilo koju drugu korist za sebe....

I onda ti moraš da budeš za ava, koji ispunjava obećanja. Neće se kandidovati za predsednika, napustiće čelnu poziciju u stranci, pobediće obojenu revoluciju... :rotf:

Kojo barem kad ne ispuni što je obećao, to ne učini da bi ostvario materijalnu ili bilo koju drugu korist za sebe....

Па кад му не да багра. :lol:

ko mu nije dao da se ne kandiduje za predsednika, kad je govorio da mu ne pada da pamet da se kandiduje? :D

Ја сам гласао за Александра Поповића кога сам сретао у граду без обезбеђења а био је министар, не занима ме АВ. Писао сам за дебелог.

Odvratan komentar

Prvo ona je nečija majka, glumica je, dal se nekom sviđa njena gluma ili ne, to je druga stvar
i daragan vucicevic je neciji otac zar ne ?

u citavom tom videu gde je lidija gost informera puno uvredljivih reci je rekla o studentima igradjanima u blokadi a toboz nikog ne mrzi

pa vidi kad te neko nazove IZDAJNIKOM SVOJE ZEMLJE , ja smatram da nema gore uvrede i odvratnijeg postupka

Drugo, meni se ne sviđa Kojin gest, nije kolegijalno. Svako ima pravo na politički izbor.
ona naziva narod koji je ustao protiv korupcije protiv izdaje , IZDAJNICIMA a podrzavaone koji POMILUJU narko jursincike koji su bejzbol palicama tukli devojku po ns, gazili ljude...

sa takvom ni u istom redu u samoposluzi

u citavom tom videu gde je lidija gost informera puno uvredljivih reci je rekla o studentima igradjanima u blokadi a toboz nikog ne mrzi

pa vidi kad te neko nazove IZDAJNIKOM SVOJE ZEMLJE , ja smatram da nema gore uvrede i odvratnijeg postupka

ona naziva narod koji je ustao protiv korupcije protiv izdaje , IZDAJNICIMA a podrzavaone koji POMILUJU narko jursincike koji su bejzbol palicama tukli devojku po ns, gazili ljude...

To nisam čuo
Priznajem
Svejedno, tvoji izrazi su neprimereni

nema bre na bezanijskoj kosi gde su vile samoposluge, sve joj donosi volt

Back