Nikola Kalabić

У право време Никита отворио тему :hahaha:

OBRT NAJVEĆE ISTORIJSKE NEPRAVDE! Decenijama su nas lagali da je NIKOLA KALABIĆ izdao Dražu? Strogo tajna dokumenta CIA dokazala da nije bio izdajnik! OVO JE PRAVDA ZA NIKOLU!

https://www.kurir.rs/vesti/drustvo/...zala-da-nije-bio-izdajnik-ovo-je-prava-istina

Документа
https://www.kurir.rs/vesti/drustvo/...ku-i-koje-su-bile-njegove-poslednje-reci-foto
Има тема на "rоот-у" историје, pokrenuo Tixi, разводнили тему
и одвукли је од суштине.
Ово је само мали део значаја тих докумената.

Ако је ова вест тачна: 1. Раскринкава се комунистичка лаж о издаји чика Пере.
(ко је гледао фотку наводног Калабића и ознаша,
знао је одувек да лажу.)
2. Доказује још једном неспособност ОЗНА-е и кићење
туђим перјем комунистичких војсковођа који сво време
рата туђим урцем млате.
3. Потврђује праксу Енглеске и САД о начину промене
власти широм планете и утицају на судбину народа.
4. Још један колац у грудима вампира из Кумровца и
његову лажну историју.

Poslednja izmena od moderatora:
"milan radanovic" rekao :cepanje: i "mirko i slavko" su relevantniji od njega :udriglavu::dash:
probao sam stvarno da odgledam do kraja snimak ali jednostavno ne ide mi da gledam nepismenu, arogantnu i agresivnu stoku koja svakome upada u rec i pri tome navodi flasifikate kao argumente :bljak:
Miroslav Samardzic koji nije zavrsio istoriju, i koji pise bajke koji nije cuo za objektivnost, e on zna nesto :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:
Sto njega nisu zvali u emisiju kjao samoukog istoricara ?
Lucica kao eksperta za Kalabica su zvali

Miroslav Samardzic koji nije zavrsio istoriju, i koji pise bajke koji nije cuo za objektivnost, e on zna nesto
Sto njega nisu zvali u emisiju kjao samoukog istoricara ?
Lucica kao eksperta za Kalabica su zvali
lucic na snimku nije ni jednom recju pomenuo kalabica,
imas ti neku konkretnu primedbu ili po svom obicaju razvodnjavanja teme i pisanje jalovih postova kacis snimke tek onako ?

Da li si ti video da je to samo deo emisije, necu sada da kacim sve klipove.
Ja sam vec postavio pitanje, ali ti kao i uvek sedis na usima. Zasto nisu pozvali Samardzica, a jesu Lucica ?

За одговор на то питање ћеш морати да пиТаш уредника емисије. Како замишљаш да то било ко други зна ? :hahaha:

Da li si ti video da je to samo deo emisije, necu sada da kacim sve klipove.
Ja sam vec postavio pitanje, ali ti kao i uvek sedis na usima. Zasto nisu pozvali Samardzica, a jesu Lucica ?
pa sta ima ja da trazim po netu nesto sto si ti umislio ,
ako si negde video nesto sto je kod tebe izazvalo negativnu reakciju to si trebao i da postavis !
ko je koga i zasto pozvao u svoju emisiju to je njegov problem i njegova ideja a moze da bude i da neko nije bio dostupan kad se snimala emisija i dosli su samo oni koji su mogli .
ponudi se ti voditelju pa ce sledeci put mozda tebe kao internet exxxpeerta za sve i svasta da pozove :hahaha: .

pa sta ima ja da trazim po netu nesto sto si ti umislio ,
ako si negde video nesto sto je kod tebe izazvalo negativnu reakciju to si trebao i da postavis !
ko je koga i zasto pozvao u svoju emisiju to je njegov problem i njegova ideja a moze da bude i da neko nije bio dostupan kad se snimala emisija i dosli su samo oni koji su mogli .
ponudi se ti voditelju pa ce sledeci put mozda tebe kao internet exxxpeerta za sve i svasta da pozove :hahaha: .
Samardzic nije bio dotupan drzao predavanje na Oksfordu :cepanje::cepanje::cepanje:

Један од најважнијих задатака титоистчких служби и њихових идеолошких историчара после успостављања власти је да Србима огади и облати јунаке из Другог рата о којима је и којима народ песме испевао. Никола Калабић је само један од њих.

Један од најважнијих задатака титоистчких служби и њихових идеолошких историчара после успостављања власти је да Србима огади и облати јунаке из Другог рата о којима је и којима народ песме испевао. Никола Калабић је само један од њих.
dzabe su krecili :super:

Свакако није случајно да тај филм нећете наћи на ин
dzabe su krecili :super:

Тачно Бане , али они у то јш увек не могу да поверују, да нису успели и поред толико труда и времена и средстава које потрошили.
Ја сам у време премијере Мрмковог хватања Чиче био на терену и то сам гледао у сали хотла у Бајиној Башти. Те вечери није било музике, а велики телевизор је тако постављен да може дасе види са свих столова. Сала ресторана је била дупке пуна. Владала је тишина пред почетак Реакција у сали је била гуњђање, и поред псовки је била доминантна реч која се чула ЛАЖУ.

Ово је крајњи домет ваших лажи и фабрикација господо титоисти.

fotodokumentacija-politike.jpg

Па то је страшно колико си ти Никита(ниЧуна) безобразан и зао човек.
Читајући твоје постове и теме којима си преплавио
овај подфорум, под претпоставком да сте у Чичино време били
још луђи и глупљи, коначно схватам да је морало тако.
Нестало ми слово 'З'. Без њега овај пост нема никаквог
смисла, зашто га нисте обрисали употпуности?

Најгоре је Бане што ми данас трена да се расправљамо са онима који су у стању да бране све злочине. А шта ћеђ већег злочина од омога да су Николиног малолетног сина убили самоп зато што му је био син

f.nob-1242-Kalabici-Milan-Nikola-Stajka-Mira-NET.jpg

Back