Ja kada sam igrao košarku, ovakvi kao Jokić su donosili vodu i grejali klupu.Нема друге него да се јавиш КСС-у, окупиш своје друштво са баскета па да коначно узмемо и неко злато. Овако не иде.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja kada sam igrao košarku, ovakvi kao Jokić su donosili vodu i grejali klupu.Нема друге него да се јавиш КСС-у, окупиш своје друштво са баскета па да коначно узмемо и неко злато. Овако не иде.
Ne vredi sa njim, decko ne zna nista o kosarci, samo pise gluposti i pokazuje koliko ne zna sa svakim postom.Нема друге него да се јавиш КСС-у, окупиш своје друштво са баскета па да коначно узмемо и неко злато. Овако не иде.
Vratio si se sa terapije, nije ti dosta.Kakav klovn...
Tebe mi nikad nije dosta, uživam da se smejem glupostima koje pišešVratio si se sa terapije, nije ti dosta.
Сасвим логично, и тенис је много лакши од стоног тениса, више простора, већи рекет, већа лоптица, спорији рефлекси противника...Ko zna da igra jedno, zna i drugo.
Košarka je lakša od basketa, mnogo više prostora, sporiji čuvari.
A tek mali fudbal i fudbal...Сасвим логично, и тенис је много лакши од стоног тениса, више простора, већи рекет, већа лоптица, спорији рефлекси противника...
То никад нисам пратио па ми и не паде на памет, а одличан је примјер.A tek mali fudbal i fudbal...
Ja sam jednom, čini mi se, pozvao tebe i filiposa na basket. Ti si odmah izmislio neku povredu, ali moja ponuda i dalje stoji.Tebe mi nikad nije dosta, uživam da se smejem glupostima koje pišeš![]()
Što ne pozoveš Željka Obradovića na basket, razbiješ ga i tako pokažeš kako bolje poznaješ košarku od njega?Ja sam jednom, čini mi se, pozvao tebe i filiposa na basket. Ti si odmah izmislio neku povredu, ali moja ponuda i dalje stoji.
Ne biste posle ovako laprdali.
Igramo u 1000e, vas dvojica protiv mene i igram samo levom rukom.
Kada smognete hrabrosti ja čekam.
Што Жељка? Ваљда Карија, ем је актуелан због репрезентације, ем је још старији.Što ne pozoveš Željka Obradovića na basket, razbiješ ga i tako pokažeš kako bolje poznaješ košarku od njega?
Kakav si ti klovn...
A ti kad smognes hrabrosti mogao bi da nam napises kako je Jokic kriv za poraz od Italije, a onda kako je to on prosecan igrac (naravno argumentovano).Ja sam jednom, čini mi se, pozvao tebe i filiposa na basket. Ti si odmah izmislio neku povredu, ali moja ponuda i dalje stoji.
Ne biste posle ovako laprdali.
Igramo u 1000e, vas dvojica protiv mene i igram samo levom rukom.
Kada smognete hrabrosti ja čekam.
To je otprilike za sudske troškove, jer kada ih pobedim u košarci biće sigurno provokacija poznavajući dotične a to znači i batina.U 1000e? Ozbiljna ponuda. Hajde basketaši javite se.
Šta nas briga za tvoje povrede.BTW, da ne ostane neodgovoreno pošto me je klovn prozvao da sam "izmislio" povredu da ne bih igrao protiv strašnog Penija, svako može na ovom forumu da nađe moje stare poruke u kojima govorim o povredi koju sam zaradio još 2007. Evo jedne od njih, iz 2013:
Pogledajte prilog 1597695
https://forum.krstarica.com/threads/kk-partizan-arhiva-2007-08-2014-15.156998/page-572#post-25526811
To svakako nema veze sa procenom nečijeg znanja košarkaške igre, koje klovn tako očigledno nema ni u tragovima.
Slažem se.Moraćemo otvoriti novu temu o Jokiću. Ovu ste skroz privatizovali. Neće se Nikola ljutiti.![]()
Klovnu upravo ti pokušavaš da stvoriš neku relevantnost za svoje (široko ismejane) stavove tako što izazivaš ljude na basket, pa si se još usudio da me optužiš da izmišljam povrede da ne bih igrao protiv tebe.Šta nas briga za tvoje povrede.
Kome se pravdaš čoveče, ne budi smešan.
Dobro, ako ne smeš da igraš basket protiv mene nije sramota reći.Klovnu upravo ti pokušavaš da stvoriš neku relevantnost za svoje (široko ismejane) stavove tako što izazivaš ljude na basket, pa si se još usudio da me optužiš da izmišljam povrede da ne bih igrao protiv tebe.
Tvoje prikazano neznanje košarke ne možeš nikako oprati, jednostavno ti je najpametnije da promeniš nalog jer tebe niko više neće ozbiljno shvatiti nakon tone gluposti koje si ovde ispisao.
Мислим да би било најбоље да ти њега развалиш у бенчу, то би био непобитни доказ да Јокић нема појма с кошарком.Dobro, ako ne smeš da igraš basket protiv mene nije sramota reći.
Po tvom stavu se vidi da si neki kilavac.
Možemo neki drugi sport.
Fudbal, šah, benč press, boks, meni je svejedno.