Nikola Jokic

Нема друге него да се јавиш КСС-у, окупиш своје друштво са баскета па да коначно узмемо и неко злато. Овако не иде.
Ne vredi sa njim, decko ne zna nista o kosarci, samo pise gluposti i pokazuje koliko ne zna sa svakim postom.
Ipak je on "Peni iz kraja" gde je zario i palio...

Poslednja izmena:
Peni je u najboljim danima šutirao 45-50 trojke na zagrevanju, a nije nikada trenirao košarku.
Na basketu prašio ljude koji su profesionalno igrali košarku, 1-1 dva puta izgubio za 20 godina basketa.

Ne bi se pojedini majmuni smejali meni da igramo basket, ali ovako na forumu svako je hrabar da napiše uvredu.

Ja sam jednom, čini mi se, pozvao tebe i filiposa na basket. Ti si odmah izmislio neku povredu, ali moja ponuda i dalje stoji.
Ne biste posle ovako laprdali.
Igramo u 1000e, vas dvojica protiv mene i igram samo levom rukom.
Kada smognete hrabrosti ja čekam.
Što ne pozoveš Željka Obradovića na basket, razbiješ ga i tako pokažeš kako bolje poznaješ košarku od njega?

Kakav si ti klovn...

Ja sam jednom, čini mi se, pozvao tebe i filiposa na basket. Ti si odmah izmislio neku povredu, ali moja ponuda i dalje stoji.
Ne biste posle ovako laprdali.
Igramo u 1000e, vas dvojica protiv mene i igram samo levom rukom.
Kada smognete hrabrosti ja čekam.
A ti kad smognes hrabrosti mogao bi da nam napises kako je Jokic kriv za poraz od Italije, a onda kako je to on prosecan igrac (naravno argumentovano).

I da nas dobijes u basketu to bi znacilo sta? Znacilo bi da ti i dalje nemas pojma o kosarci, da i dalje nemas argumente, da ces i dalje da pises gluposti pokusavajuci da ubedis nakar jednog clana foruma da je Jokic samo prosecan igrac. I taj jedan koji je bio na tvojoj strani cim je pogledao Jokica kako igra je shvatio da to sto ti pricas nema veze sa vezom.

I ios jednom da ti ponovim basket i kosarka su dva razlicita sporta.

BTW, da ne ostane neodgovoreno pošto me je klovn prozvao da sam "izmislio" povredu da ne bih igrao protiv strašnog Penija, svako može na ovom forumu da nađe moje stare poruke u kojima govorim o povredi koju sam zaradio još 2007. Evo jedne od njih, iz 2013:

1724407677361.png

https://forum.krstarica.com/threads/kk-partizan-arhiva-2007-08-2014-15.156998/page-572#post-25526811

To svakako nema veze sa procenom nečijeg znanja košarkaške igre, koje klovn tako očigledno nema ni u tragovima.

BTW, da ne ostane neodgovoreno pošto me je klovn prozvao da sam "izmislio" povredu da ne bih igrao protiv strašnog Penija, svako može na ovom forumu da nađe moje stare poruke u kojima govorim o povredi koju sam zaradio još 2007. Evo jedne od njih, iz 2013:

Pogledajte prilog 1597695
https://forum.krstarica.com/threads/kk-partizan-arhiva-2007-08-2014-15.156998/page-572#post-25526811

To svakako nema veze sa procenom nečijeg znanja košarkaške igre, koje klovn tako očigledno nema ni u tragovima.
Šta nas briga za tvoje povrede.
Kome se pravdaš čoveče, ne budi smešan.

Šta nas briga za tvoje povrede.
Kome se pravdaš čoveče, ne budi smešan.
Klovnu upravo ti pokušavaš da stvoriš neku relevantnost za svoje (široko ismejane) stavove tako što izazivaš ljude na basket, pa si se još usudio da me optužiš da izmišljam povrede da ne bih igrao protiv tebe.

Tvoje prikazano neznanje košarke ne možeš nikako oprati, jednostavno ti je najpametnije da promeniš nalog jer tebe niko više neće ozbiljno shvatiti nakon tone gluposti koje si ovde ispisao.

Klovnu upravo ti pokušavaš da stvoriš neku relevantnost za svoje (široko ismejane) stavove tako što izazivaš ljude na basket, pa si se još usudio da me optužiš da izmišljam povrede da ne bih igrao protiv tebe.

Tvoje prikazano neznanje košarke ne možeš nikako oprati, jednostavno ti je najpametnije da promeniš nalog jer tebe niko više neće ozbiljno shvatiti nakon tone gluposti koje si ovde ispisao.
Dobro, ako ne smeš da igraš basket protiv mene nije sramota reći.
Po tvom stavu se vidi da si neki kilavac.
Možemo neki drugi sport.
Fudbal, šah, benč press, boks, meni je svejedno.

Dobro, ako ne smeš da igraš basket protiv mene nije sramota reći.
Po tvom stavu se vidi da si neki kilavac.
Možemo neki drugi sport.
Fudbal, šah, benč press, boks, meni je svejedno.
Мислим да би било најбоље да ти њега развалиш у бенчу, то би био непобитни доказ да Јокић нема појма с кошарком.

Back