Nikola Jokić = IQ of 130+
Novak Đoković = IQ između 90 i 110
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I veruje u bosanske piramide te simpatiše DeretićaNovak prica 6 jezika i ne rasipa novac ko jokic
Pa misim da Dojkan nema ni srednju?Đoković je obrazovaniji,
Nemoj preterivati za Đokovića..Nikola Jokić = IQ of 130+
Nikola Jokic koji reklamira kladionice pored stotina miliona koje je zaradio od sporta je moralna slina i dokaz da je glup ko K.Nikola Jokić = IQ of 130+
Da je glup slušao bi savete nebitnih likova sa nekih nebitnih foruma.Đoković da je pametan prvo bi se razveo od one kalašture
Da da u pravu si..Da je glup slušao bi savete nebitnih likova sa nekih nebitnih foruma.
Rodjacima je najbolje; oznoje se samo tokom sexa na racun proslavljene rodbine.Novak Jokić i Nikola Đoković.
Sportska inteligencija.Samo inteligentan čovek može biti najbolji svih vremena.
Najbolji bokser svih vremena Muhammad Ali imao je IQ od 70. Bio je toliko glup , da ni za vojsku nije bio sposoban.Samo inteligentan čovek može biti najbolji svih vremena.
Iako mislim da je Nikolinoj braći bolje.Rodjacima je najbolje; oznoje se samo tokom sexa na racun proslavljene rodbine.
Može, u sportskoj disciplini zvanoj šah.Samo inteligentan čovek može biti najbolji svih vremena.
Ovo već da.Sportska inteligencija.
Ne sekiram se ja ni za jedne ni za druge.Iako mislim da je Nikolinoj braći bolje.
On je već naviknut da bude meta u koju će ta dva vola bacati noževe, pa je mekan, dok Dojkana zamišljam kako postrojava cijelu obitelj i histerizira, a ovi pokisli šute i guraju.
Jokic zivi svoj zivot kako on zeli ,nije osjetljiv na socijalni pritisak kao poznata osoba ni na novac i zbog toga ga smatram inteligentnim ,Djokovic mi djeluje kao neko ko zeli da bude intelektualac tj ono sto nije.Đoković je obrazovaniji, bez iq testa ne znam ko je inteligentniji.
A obojica su mi gownari.