Nike postavila transrodnog influensera Dilana Malvenija za predstavnika brenda

Sensei

Master
Moderator
Poruka
94.341
Zvanično je: korporativna Amerika troluje Amerikance.

Najnoviji dokazi su da je Nike, kompanija koja je nekada slavila atletske zasluge, postavila transrodnog influensera Dilana Malvenija za predstavnika brenda.

„Upozorite medije – ulazim u svoju eru vežbanja“, napisala je Mulvani na Instagramu, pokazujući Nike sportski grudnjak.

Time se Nike pridružio brendovima kao što su Ulta Beauty, Kate Spade, Haus Labs, CeraVe, Crest i, najzloglasnije, Bud Light, koristeći TikTok ličnost.

Ova poplava korporativno sponzorisane podrške Mulvaneiju je cinična i proračunata: svi brendovi u suštini koriste Mulvaneija kao oružje u ovom bizarnom ratu rodne kulture.

Ceo ovaj pritisak je modifikovana fraza desnice, „posedovanje prevaranata“.

Da bi to postigle, ove kompanije pretvaraju Mulvenija u religioznu figuru — nepogrešivog proroka poslednjih dana koji zahteva ne prihvatanje, već ogromnu pohvalu i svakodnevnu paradu da proslavi njihov novi identitet.

Mulvanei je do 2023. ono što je maska bila do 2021: simbol vrline.

I tako je 26-godišnja zvezda društvenih medija otišla u Belu kuću i sastala se sa predsednikom Bajdenom, koji je rekao: „Bog te voli“.

NYPICHPDPICT000009307459.jpg

Mi smo još i dobri. Samo ne znam dokle?

Da vidimo kakva je reakcija čitalaca u zemlji gde se ovo desilo da bi stavili u perspektivu kakvi su komentari dozvoljeni

Zahvaljujem autoru. Slažem se u potpunosti. To uopšte ne pomaže ženskom pokretu, a ni to zaista ne pomaže Trans pokretu.
Šta se ne može prezirati u vezi sa Bud Light, vodenaste "lažno pivo" reklamiranje sa "lažnom ženom".
Ja se borim da zamislim vezu koju bi trebalo da napravimo između čoveka koji se pretvara da je žena i piva.
Moj suprug i ja smo pili Bud Light. Sada više ne.
Ne kupujte nikakve proizvode od strane kompanije Anheuser-Busch kompanije. Ne patronirajte Nike. Ikad. Da bi podržali ove WOKE, lude kompanije je da učestvuješ u uništavanju Sjedinjenih Država.
Očigledno, "Pratite nauku" se ne primenjuje u ovakvim slučajevima.
Disney
Bud Light
Nike
Koga još treba bojkotirati?
Ako strejt ljudi ne guraju svoj životni stil na druge nego zašto drugi guraju svoj životni stil?
Trans Žene nisu žene .. su biološki muškarci koji se pretvaraju da su žene ... prave biološke žene su heroji koji su se dugo borili za jednaku platu, pravo na glasanje, pravo na rad
Vau ... ko se realno brine o grupi koja predstavlja oko 0,05% stanovništva?
Pošto je ova grupa napadala naše domove, naš govor, naše misli, škole, vlade, biblioteke, žene, ženske sportove i pokušavaju da hemijski kastriraju našu decu. Zato bi se trebalo brinuti.
Tako je mučno da vidim ovu osobu i gluposti koju on predstavlja. Nikada neću kupiti od kompanije koja ga podržava i promoviše ovo ludilo.
Ako nemate maternicu, niste žena. Čovek koji prodaje žene sportske grudnjake? Ovo je ludilo !! Bojkot sve ove kompanije koje ova osoba predstavlja

Back