- Poruka
- 93.174
Питај је: „Погоди где те водим!?“ И шта год да каже, тамо ћеш ићи.
Запрати ме за још савета о браку и везама.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
majke ti? iako je povedes na kiosk s bljutavim pljeskavicama?Питај је: „Погоди где те водим!?“ И шта год да каже, тамо ћеш ићи.
Jel moram sad obavezno da te pratim svudaПитај је: „Погоди где те водим!?“ И шта год да каже, тамо ћеш ићи.
Pogledajte prilog 1772449
Gde si ti na brzinu toliko iskustva pokupio pitam se jaТакође, ако је питаш да ли жели нешто да јој донесеш да поједе, рећиће не, али ако не донесеш нае боси.![]()
Ако је питаш где хоће, никад ти неће рећи. Биће оно "где год", али сваку понуду одбија.
Питај је: „Погоди где те водим!?“ И шта год да каже, тамо ћеш ићи.
- znaš gde te vodim?Ако је питаш где хоће, никад ти неће рећи. Биће оно "где год", али сваку понуду одбија.
WOKE je mrtavtema sadrži mizoginićne aspekte
Shvatila bih to pitanje kao uvredu za moje kuvanje.Питај је: „Погоди где те водим!?“ И шта год да каже, тамо ћеш ићи.
vidiš šta si napravio...tema je uvreda za žensko kuvanjeWOKE je mrtav
Такође, ако је питаш да ли жели нешто да јој донесеш да поједе, рећиће не, али ако не донесеш нае боси.![]()
tema sadrži mizoginićne aspekte
ti nisi duhovita ičТенденциозна си у циљу кенсел културе......сркк
Svet je tu gde je dom. Nije problem da se obeduje negde van doma PONEKAD, ali:"Ješćemo samo TI i JA!" je definicija doma.Шта питаш женско ?!?
То је неодлучно
Ухватиш је за руку и водиш...ако треба на крај света...![]()
Za specijalne prisikeSvet je tu gde je dom. Nije problem da se obeduje negde van doma PONEKAD, ali:"Ješćemo samo TI i JA!" je definicija doma.
Jesti van zvuči američki, kao AppleBees, KFC, McDonalds... Oni tamo i kad su u kreditima do guše, i kad su debeli da ne mogu na vrata da izađu-opet imaju poriv da jedu VAN. Adikcija i izgubljen razum!
To je izuzetno bučno potanjanje u nesreću. Što se mora jesti VAN?
ima harem (trac za temu o tracevima)Gde si ti na brzinu toliko iskustva pokupio pitam se ja![]()
malo radi promene...kod kuće zna da bude učmaloSvet je tu gde je dom. Nije problem da se obeduje negde van doma PONEKAD, ali:"Ješćemo samo TI i JA!" je definicija doma.
Jesti van zvuči američki, kao AppleBees, KFC, McDonalds... Oni tamo i kad su u kreditima do guše, i kad su debeli da ne mogu na vrata da izađu-opet imaju poriv da jedu VAN. Adikcija i izgubljen razum!
To je izuzetno bučno potanjanje u nesreću. Što se mora jesti VAN?
aha! radioakivno!tema sadrži mizoginićne aspekte
Кенселовањеaha! radioakivno!