Никада не питај жену где жели да једе.

Sensei

Master
Moderator
Poruka
93.174
Питај је: „Погоди где те водим!?“ И шта год да каже, тамо ћеш ићи.

1755631085593.png

Запрати ме за још савета о браку и везама.

Питај је: „Погоди где те водим!?“ И шта год да каже, тамо ћеш ићи.

Pogledajte prilog 1772449
Запрати ме за још савета о браку и везама.
Shvatila bih to pitanje kao uvredu za moje kuvanje.
"Vodim te na ručak!"
"Zar ručak koji ja pripremim nije dovoljno dobar :eek:???"

Такође, ако је питаш да ли жели нешто да јој донесеш да поједе, рећиће не, али ако не донесеш нае боси. :)

Шта питаш женско ?!?

То је неодлучно

Ухватиш је за руку и водиш...ако треба на крај света... :kafa:

Шта питаш женско ?!?

То је неодлучно

Ухватиш је за руку и водиш...ако треба на крај света... :kafa:
Svet je tu gde je dom. Nije problem da se obeduje negde van doma PONEKAD, ali:"Ješćemo samo TI i JA!" je definicija doma.
Jesti van zvuči američki, kao AppleBees, KFC, McDonalds... Oni tamo i kad su u kreditima do guše, i kad su debeli da ne mogu na vrata da izađu-opet imaju poriv da jedu VAN. Adikcija i izgubljen razum!
To je izuzetno bučno potanjanje u nesreću. Što se mora jesti VAN?

Svet je tu gde je dom. Nije problem da se obeduje negde van doma PONEKAD, ali:"Ješćemo samo TI i JA!" je definicija doma.
Jesti van zvuči američki, kao AppleBees, KFC, McDonalds... Oni tamo i kad su u kreditima do guše, i kad su debeli da ne mogu na vrata da izađu-opet imaju poriv da jedu VAN. Adikcija i izgubljen razum!
Za specijalne prisike

malo radi promene...kod kuće zna da bude učmalo

Back