Alter_Ego_
Stara legenda
- Poruka
- 91.890
Ovaj put odmah ulazimo u 6. Oktobar!!!
Gotov je!!!!
Gotov je!!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
50 + 1...ja posmatram...observerima ukupno oko 50 plaćenika hrvatske službe i Roštildovih sluga. Presveti veliki vođa je opet pobedio![]()
Sta zna dete sta je 50 ljudi...![]()
Ako ne računamo jakne ima ukupno oko 50 plaćenika hrvatske službe i Roštildovih sluga. Presveti veliki vođa je opet pobedio![]()
Haha,voleo bih i ja to,ali teško...Ovaj put odmah ulazimo u 6. Oktobar!!!
Gotov je!!!!
Ti ne znas gde udaras.Sta zna dete sta je 50 ljudi...
Ozbiljno, ovo je ekipa koja protestvuje ispred RTS-a?
I sa ovom cifrom misle nesto da promene? Pa, samo DS ima u krugu od 500m od zgrade RTS-a ima bar toliko clanova ali mrzi trutove da pomere goozice.
Uzgred, kako sofwerski prebrojati broj ljudi na fotografiji? Ja znam jedan nacin i jedan software, AutoCAD, importujem fotografiju u taj software, nacinim od jedne ljudske glave blok, zamenim sve glave tim blokom i softwerski prebrojim blokove. I cifra je 2850, plus/minus 100-tinak glava. Ima neko bolju ideju?
Šta dobijate tim ciframa?Sta zna dete sta je 50 ljudi...
Ozbiljno, ovo je ekipa koja protestvuje ispred RTS-a?
I sa ovom cifrom misle nesto da promene? Pa, samo DS ima u krugu od 500m od zgrade RTS-a ima bar toliko clanova ali mrzi trutove da pomere goozice.
Uzgred, kako sofwerski prebrojati broj ljudi na fotografiji? Ja znam jedan nacin i jedan software, AutoCAD, importujem fotografiju u taj software, nacinim od jedne ljudske glave blok, zamenim sve glave tim blokom i softwerski prebrojim blokove. I cifra je 2850, plus/minus 100-tinak glava. Ima neko bolju ideju?
1000 evra od bezpladnih aksija?Ovaj put odmah ulazimo u 6. Oktobar!!!
Gotov je!!!!
Koliko je ovo u RIK procentima?![]()
Ako ne računamo jakne ima ukupno oko 50 plaćenika hrvatske službe i Roštildovih sluga. Presveti veliki vođa je opet pobedio![]()
Znas da koristis drugi software kojim mozes da prebrojis glave na fotografiji?Ti ne znas gde udaras.
А феномен Шугословенства својега си прескочила?Fenomen prelaska Srba u islam pod Osmanlijama se često naziva poturčivanje ili turčenje, a dijeli se na nasilno i dobrovoljno
Fenomen prelaska Srba u evro-atlantski projekat pod CIA i NATO se često naziva Drugasrbijanstvo ili Peta Kolona a dijeli se na dobrovoljno pod propagandom i na planirano za male pare, budali super ne mora da radi![]()
Sta dobijam tim ciframa?Šta dobijate tim ciframa?
A što su tvoji iznosili iz firme pod devizom "DIREKTOR JE LOPOV, ŠTA SAM JA IZNEO? KOLIKO OVO KOŠTA? A KOLIKO JE DIREKTOR UKRO"?А феномен Шугословенства својега си прескочила?
Sta dobijam tim ciframa?
Pa recimo da na ovom forumu ima 100-tinak ljudi koji su za promenu sistema u Srbiji ali da ih mrzi da mrdnu goozicu i odu na protest. Pogledaj po drustvenim mrezama, destine hiljade ljudi pisu protiv AV ali na protestima ih uglavnom nema. Znaci ako zelite promenu pokrenite goozice i u realnom zivotu, pisanje po forumu ili twitteru nije dovoljno.
A fenomen prelaska Srba u nato na delima, a neprelazak na rečima, zove se pusilipsizam.Fenomen prelaska Srba u islam pod Osmanlijama se često naziva poturčivanje ili turčenje, a dijeli se na nasilno i dobrovoljno
Fenomen prelaska Srba u evro-atlantski projekat pod CIA i NATO se često naziva Drugasrbijanstvo ili Peta Kolona a dijeli se na dobrovoljno pod propagandom i na planirano za male pare, budali super ne mora da radi![]()
jel si se iznervirao?A fenomen prelaska Srba u nato na delima, a neprelazak na rečima, zove se pusilipsizam.![]()
Ni najmanje.jel si se iznervirao?![]()
Не трчи прерано. Полако. Има још да се гиља. Неће овај још пасти. Има још да се ради.Ovaj put odmah ulazimo u 6. Oktobar!!!
Gotov je!!!!
Mislis jos nesto gore da se desi od ribnikara i nadstresnice.Не трчи прерано. Полако. Има још да се гиља. Неће овај још пасти. Има још да се ради.
To prebrojavanje učesnika nekog protesta je izum AV-a. Od prvog protesta protiv sebe je počeo da broji. To je doseglo vrhunac kada je bio jedan od najvećih protesta u Beogradu, o kome su , sa sve snimcima istog izveštavali i mnogi svetski mediji. Izveštavao je i TV Pink i snimao isti dronom i konstantno vrteo snimak pre početka protesta kada je bilo par stotina ljudi. Upoređivanje snimka TV Pinka i RT npr. je bila sramotna stvar za naprdnjake, koji su se naložili na Pinkovu propagandu i tvrdili da na protestu nema nikoga. Manite se AV logike i brojanjaSta dobijam tim ciframa?
Pa recimo da na ovom forumu ima 100-tinak ljudi koji su za promenu sistema u Srbiji ali da ih mrzi da mrdnu goozicu i odu na protest. Pogledaj po drustvenim mrezama, desetine hiljade ljudi pisu protiv AV ali na protestima ih uglavnom nema. Znaci ako zelite promenu pokrenite goozice i u realnom zivotu, pisanje po forumu ili twitteru nije dovoljno.
Гледај, док народ не изађе на изборе нема леба.Mislis jos nesto gore da se desi od ribnikara i nadstresnice.
Гледај, док народ не изађе на изборе нема леба.
Видиш да је посао овог на власти да отера пола Србије у иностранство и народу огади изборе и опозицију.
Сад смо као у тамо негде 1996, још и горе.
Пашће Ниш али не ускоро, и Нови Сад. Али све то још није почетак, док се људи мало охрабре и док се опозиција покаже да уме.
Тако да има времена још.
Далек је пут.
Лепо је сањати али је реалност другачија.
Prebrojavanje ucesnika protesta nije njegov izum, jos '90-tih su licitirali sa brojem ucesnika protesta protivu Milosevica, naravno svako iz svog ugla.To prebrojavanje učesnika nekog protesta je izum AV-a. Od prvog protesta protiv sebe je počeo da broji. To je doseglo vrhunac kada je bio jedan od najvećih protesta u Beogradu, o kome su , sa sve snimcima istog izveštavali i mnogi svetski mediji. Izveštavao je i TV Pink i snimao isti dronom i konstantno vrteo snimak pre početka protesta kada je bilo par stotina ljudi. Upoređivanje snimka TV Pinka i RT npr. je bila sramotna stvar za naprdnjake, koji su se naložili na Pinkovu propagandu i tvrdili da na protestu nema nikoga. Manite se AV logike i brojanja