- Poruka
- 93.262
Šta nikad niste u životu radili, a hteli bi?
evo ja:
Skakao iz aviona sa padobranom (ili i bez njega
)
evo ja:
Skakao iz aviona sa padobranom (ili i bez njega

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jel kuratom crnkinjomIako imam bukvalno fobiju od visine, skočio bi padobranom sa onim instruktorom. E da, i da imam avanturu sa crnkinjom.![]()
Da slobodno putujem eventualno bajsem,pa onda u svakom gradu kresnem neke pohotne klinkice
Na lusteru vas troje, ti 120 kila, ribe ako su iole korpulentije po 75-85, to je skoro trista kila, teško kao vepar zaklan, to se ne drži na kuku od lustera koja je predviđena za do 2-3 kila maksimum.Probao grupnjak sa dve ribe i imao snošaj na lusteru
Ja jesam, jednom, krajem 1980-ih ili početkom 1990-ih, u običnom kupeu (ne kušet ili spavaćim kolima) noćnog voza i mogu ti reći da nije ništa posebno. Nije ni preterano higijenski osim ako sve dezinfikuješ antiseptičkim vlažnim maramicama što ubije atmosferu seksa, a i kondukter bi svakako napravio problem ako vas na'vata.Nikada nisam vodio ljubav u brzom vozu, a voleo bih
Sta skakao sam bez padobrana,ma ne jednom vise puta...majko mila nema ruznijeg sna....bmti padanje.Šta nikad niste u životu radili, a hteli bi?
evo ja:
Skakao iz aviona sa padobranom (ili i bez njega)
to ima neku simboliku u psihologijiSta skakao sam bez padobrana,ma ne jednom vise puta...majko mila nema ruznijeg sna....bmti padanje.![]()
Eto, seti me...nikad nisamto ima neku simboliku u psihologiji
skromna si, sve je izvodljivo. Često organizuju radionice za staklo i grnčariju, a za Drinu i padobranstvo samo treba da odvojiš pare (i da imaš čuku da se ne plašiš)I ja bih da skačem iz aviona, ali sa padobranom. I da se spustim Drinom u regati.
Volela bi da duvam staklo i da ptobam da pravim od gline ćupove na onom točku što se vrti.
jesi bila u kavezu, to sa ajkulama?paraglajding bih zelela, a sa ajkulama sam se druzila![]()
Nisamjesi bila u kavezu, to sa ajkulama?![]()
super je to. Išao bih i ja ako naletimNisamna Maldivima su u plicaku u jednom delu bile one manje frendli ajkule, pa sam se druzila sa njima.
ja usla u vodu a one beze, moja prijateljica se prestravila-kaze i ajkule beze od tebe
jedno metar su dugacke![]()
to su bebe ajkule i nisu opasne, super iskustvo, samo da se ne naleti na njihovu mamusuper je to. Išao bih i ja ako naletim
video sam u jednom filmu, neka komedija sa Adamom Sandlerom a navodno se dašavalo na Havajimato su bebe ajkule i nisu opasne, super iskustvo, samo da se ne naleti na njihovu mamu![]()