''NIKAD NEĆU BITI KAO MOJA MAMA''

И због тога осећаш грижу савести?
Ето.. то је постигла твоја савршена мама...z:lol:

Децу треба учити да деле.. зашто не би делила са својим родитељима?
нарочито када је у питању нешто тако хранљиво и здраво како што су слаткиши и грицкалице...z:D

И моја је мени створила тај комплекс... великим делом сам га пренела на млађу сестру...
а на децу нисам...
Знам колико ми је било непријатно када маму понудим чоколадом, а она каже..
''нека сине, ручкај ти.. мами то не треба''
више ми чоколада не би ни била слатка...z:(

hahahahaha...ma sestro slatka ja sama sebi kupim i pojedem kradom...a moji klinci su prestali da jedu bajaderu i cuvaju za mene..kazu nasha ih mama voli vishe od nas...oni su super...i kad god me ponude..ebo te ja uzmem

hahahahaha...ma sestro slatka ja sama sebi kupim i pojedem kradom...a moji klinci su prestali da jedu bajaderu i cuvaju za mene..kazu nasha ih mama voli vishe od nas...oni su super...i kad god me ponude..ebo te ja uzmem
ебо те опет ти са грижом савести...z:lol:

ма не крадеш жено.. имаш право да поједеш слаткиш.. слободно...:sanke:

Da li ste sebi nekada rekli ovu rečenicu, a shvatili da zapravo radite i ponašate se isto kao i vaša mama nekada. Koliko god da su vam npr. u tinejdžerskim danima smetali neki njeni komentari ili niste mogli da shvatite neke njene postupke .... Sada sebe uhvatite u zapravo istoj reakciji.

Koliko ste vaspitanje iz kuće i modele ponašanja svojih ukućana (oca, majke, brata, sestre), preneli u vašu novu porodicu.... na odnos sa partnerom ... na vaspitanje dece?

Da li mislite da svaki čovek može da isključi i ne upliće svoj nekadašnji život (dok ste živeli sa roditeljima) sa svojim sadašnjim (kada živite sa partnerom, udati ste ili imate decu) i koliko je to realno (pričamo o stvarima kojima ste bili nezadovoljni nekada, a sada ne bi ste da ih prenesete na svoju novu porodicu)?

jesam; "ufatila sam se" i ic mi ne smeta...moja Mama je, uglavnom..., kul tip...i tako to z:)

Back