nikad ne bih reko/la da ti...

baby jane

Buduća legenda
Poruka
44.496
žemske, koje su najčešće predrasude ili prosto, pogrešno mišljenje koje ljudi imaju o vama ili su imali o vama:D?
ili uopšte o nekoj vašoj osobini?
ili možda najzastupljenije mišljenje o vama?
jel se dešava da vam ljudi govore baš ovo iz naslova teme za nešto konkretno:p?

a onda im vi dokažete da greše....silno:D

Ja ne znam kako ovo da napišem, a da vi ne steknete utisak da sam hvalisava, a to bi baš bilo pogrešno mišljenje o meni...:)

Verovatno ima mali milion predrasuda o meni, ali sigurno je najveća ta da ako živim u selu i bavim se poljoprivredom, sigurno nemam grama mozga. Više puta mi se dogodilo da ljudi koji sa mnom nisu ni reč progovorili, a znaju gde živim i čime se bavim, prosto se očigledno zaprepaste kada primete da umem da mislim. :D Verovatno misle da ni osnovnu školu nisam završila, pa onako izokola počnu da me ispituju da li sam išla u srednju školu, pa u koju, pa kada se ispostavi da sam bila i student, i to ne makar kakav, zaprepašćenje bude potpuno.

E sada, da li i posle svega što saznaju ostanu u ubeđenju da sam bez mozga, jer verovatno postoji lakši način da se zarade pare od ovog na koji ja to radim, ne znam...
U stvari, mislim da promene mišljenje o meni, ali im i dalje nije jasno zašto sam izabrala ovaj put...

žemske, koje su najčešće predrasude ili prosto, pogrešno mišljenje koje ljudi imaju o vama ili su imali o vama:D?
ili uopšte o nekoj vašoj osobini?
ili možda najzastupljenije mišljenje o vama?
jel se dešava da vam ljudi govore baš ovo iz naslova teme za nešto konkretno:p?

a onda im vi dokažete da greše....silno:D
imam obicaj da ispipam teren prije nego sto pustim neke svoje bubice na slobodno
sto znaci da ljudi koji su mi bliski su ujedno i ljudi koji su slicni meni
tj stoga ne dolazim u slicne situacije

ili dolazim samo sto sam zabravila :D

meni ostalo u sećanju...bila sam šesti razred osnovne školice još...i počele smo moja tadašnja naj drugarica i ja da se družimo sa jednom iz sedmog razreda...i svuda smo išle zajedno...i nekad smo povele priču o uspehu u školi, i kad je ta sedmakinja čula da sam odličan đak, rekla mi kako je mislila da sam jedva dobra:think:...ja je pitala kako je to zaključila( nisam valjda delovala tako tupavo:mrgreen:) a ona mi rekla da je do tog zaključka došla jer uvek imam vremena za druženje:p

eto...za početak:D

...većina me (iz daleka, ispod oka) doživljava kao nadmenu, uobraženu, snoba...A ja -duša od žene...:lol:

P.S.Juče me na dežurstvu zvao jedan kolega za nekog pacijenta i onako usputzahvali mi se na divnom razgovoru koji smo vodili prošle nedelje kad smo službeno išli u jedan drugi grad...Kaže-nisam te takvom doživljavao, toliko si bila "normalna" da jedva čekam da idemo ponovo...Nemadoh kud i ovo shvatih kao kompliment...:lol:

...da sam folirant u svakom smislu...to traje oduvek...nasledje sta god ali drzim se pravo i puno vrckam dok hodam, to ljude nervira ( a tek decu), imam blago promukao glas, to ljudima smeta (jedna koleginica mi je nakon dve godine druzenja kazala da je mislila da ga foliram, za ime boga), da sam dobijala ocene tek onako bez da sam se pomucila, da sam se nasmejala kada "treba" i kome "treba", da se nesto mnogo siroko smejem kada se javljam na ulici "ko zna sta mislim", da se nikada nisam pomucila za nesto, da sam razmazena, da mi je sve palo sa neba bukvalno, da sam srecna sto imam stariju (promucurnu) sestru pa uvek idem precicom, ima toga milion, manje vise da sam razmazeni kreten koji bi se sapleo o prvi kamen da njim ne upravljaju...valjda zato sto se ne zalim, otkud znam ali mislim da ljudskom rodu nisam bas simpaticna, od kada sam prestala da marim prestala sam da ubedjujem ljude kako ne vrckam namerno, promukla sam jer sam alergicna na nikotin, ucila sam cele noci majke mi, dobila sam posao jer sam znala to i to, pa nasmejem se svima a ne samo njemu (ne svidja mi on majke mi), ucila sam za ispit vise od vas zato sam i prosla bolje, da sestra mi je dala savet pa sta, sestra mi je u persun...e kada sam pocela da odgovaram sa "aha, aha...ma jeste" u fazonu sve sto kazu jeste tako, sve sto mislis jeste tako pocela sam da uvidjam da me manje smaraju sa ne smej se, ne vrckaj, ne izazi sa njim i ostalim demoralisucim komenatrima...i shvatila narodu se nikada ne moze udovoljiti ma sta uradila i ma kakva bila, isuvise je heterogen...

...da sam folirant u svakom smislu...to traje oduvek...nasledje sta god ali drzim se pravo i puno vrckam dok hodam, to ljude nervira ( a tek decu), imam blago promukao glas, to ljudima smeta (jedna koleginica mi je nakon dve godine druzenja kazala da je mislila da ga foliram, za ime boga), da sam dobijala ocene tek onako bez da sam se pomucila, da sam se nasmejala kada "treba" i kome "treba", da se nesto mnogo siroko smejem kada se javljam na ulici "ko zna sta mislim", da se nikada nisam pomucila za nesto, da sam razmazena, da mi je sve palo sa neba bukvalno, da sam srecna sto imam stariju (promucurnu) sestru pa uvek idem precicom, ima toga milion, manje vise da sam razmazeni kreten koji bi se sapleo o prvi kamen da njim ne upravljaju...valjda zato sto se ne zalim, otkud znam ali mislim da ljudskom rodu nisam bas simpaticna, od kada sam prestala da marim prestala sam da ubedjujem ljude kako ne vrckam namerno, promukla sam jer sam alergicna na nikotin, ucila sam cele noci majke mi, dobila sam posao jer sam znala to i to, pa nasmejem se svima a ne samo njemu (ne svidja mi on majke mi), ucila sam za ispit vise od vas zato sam i prosla bolje, da sestra mi je dala savet pa sta, sestra mi je u persun...e kada sam pocela da odgovaram sa "aha, aha...ma jeste" u fazonu sve sto kazu jeste tako, sve sto mislis jeste tako pocela sam da uvidjam da me manje smaraju sa ne smej se, ne vrckaj, ne izazi sa njim i ostalim demoralisucim komenatrima...i shvatila narodu se nikada ne moze udovoljiti ma sta uradila i ma kakva bila, isuvise je heterogen...

...jao, da- i za mene kažu:Ona misli :Osmehom može sve!...Pa, i mogu...:lol:

P.S. Nastavi da vrckaš, ne umeju to sve iako se trude iz petnih žila...;)

E jedva čekam da ova tema dobije svoj tok, odnosno da se sa globalnog pređe na lokalno.
Mism koga interesuje kakvu je ko predrasudu u takozvanom stvarnom životu imao o vama?
Forum! - dajte ljudi Forum! Primere iz ovog života, to tražimo.

odlicno
na forumu su mislili da cu biti kreten moderator
pa su mi posle pisali kako su se prijatno iznenadili
pa su mislili da samprevise bucna,previse glasna,previse sve
a ja nisam,cak i imam neki tanak glasic
mislili su i da koristim preterano fotosop
a ja stvarno lepa :rumenka:
dobro ovo poslednje sam izmislila
inace zabole me sta misle tamo neki
pa stvarno
npr uopste me nije pogodilo sto je ona glupsa rekla kako sam nekompetentna kucka ,iznervialo u momentu jeste
vise me je pogodilo sto je jedna za koju sam mislila da mi je drugarica radila iza ledja

To sam i ja nacuo... :)

Неам појма, Банаћани су увек били сиромашнији од Бачвана јер имају лошију земљу, слатинасту, па можда отуд нека предрасуда да су Банаћани неки ''нижи слој''...:confused:

Back