Nikad mi nije dosta

Da li vam se ikad desilo da kada dobijete ono sto zelite opet niste zadovoljni vec zelite jos ili nesto drugo?|Meni se to stalno dogadja.Svidjao mi se jedan decko i stalno sam se trudila da me primeti sto se i desilo.Ali on mi je nakon jedan dan dosadio i svidja mi se neko drugi.I opet ista stvar.Nikad nisam zadovoljnaU takvoj situaciji sam se nasla vec 6 puta.Ali najgore od svega je sto uvek povredim nekoga.Kakvo je vase misljenje?

I ja sam želela da budem super model ali....eto....nisu mi dali mama i tata....
Sećaš se ti one slatke Ezopove pričice o psu i šnicli....kada mu se odraz šnicle u vodi činio veći pa je ostao gladan....Ako ne pripaziš, može ti se dogoditi da prođeš kao dotični pseći primerak.
Elem, neodlučnost i nestalnost osećanja je karakteristična za tvoje mlade godine ali ako tako nastaviš i kasnije...to baš i nije prirodno. Mada, iskreno mislim da je kod tebe u pitanju želja za dokazivanjem. Slučajno ti se prvih par tipova koji su ti prišli u životu nije dopalo, pa si ih odbila a onda se po starom dobrom pravilu proneo glas da si "neosvojiva cica"....i svi ostali su pohrlili da te muvaju. Sličnu foru koriste kreatori kad hoće da prodaju lošu kolekciju....povećaju joj cenu i učine je teško dostupnom.....

Back