Nikad manje sex-a!!!

Nikad manje sexa, nikad više priče o sexu...

U viktorijanskoj Engleskoj su se svi tucali kao blesavi, ali su svi pričali kako se niko ne tuca...

U naše vreme se malo ko tuca, ali svi pričaju kako se tucaju kao blesavi...

E sad ja kao najprvi analizer sveta to ne razumem...

Nešto mi tu ne štima...

Vama?

ček bre... šta ne štima?
ok, ne štima to što (nekima) fali sexa... mislim, to je ružna pojava...

ali to što u nedostaktu sexa ljudi više pričaju o istom, nego kada ga ima na pretek... je sasvim normalna pojava...

zamisli da si gladan... a negde si gde ne možeš istog trenutka da zadovoljiš glad... recimo, vraćaš se sa posla i upadaš u neku saobraćajnu gužvu... i onako, usput, da ubiješ vreme, kažeš nekom ortaku koji se pretpostavimo vozi sa tobom "jao brate što sam gladan"... i onda pri pomisli na hranu, ti nesvesno kreneš da pričaš o tome kako si recimo za Božić jeo neko lepo prasence, neku sarmu, torte i razne sitne kolače...
i što više pričaš o hrani- to si gladniji... a što si gladniji- to sa većom strašću pričaš o hrani...
i nakon svega stižeš kući... navališ na ručak, onako k'o nezdrav... naždereš se i odeš da prilegneš... i boli te baš da više pričaš o klopi...

ček bre... šta ne štima?
ok, ne štima to što (nekima) fali sexa... mislim, to je ružna pojava...

ali to što u nedostaktu sexa ljudi više pričaju o istom, nego kada ga ima na pretek... je sasvim normalna pojava...

zamisli da si gladan... a negde si gde ne možeš istog trenutka da zadovoljiš glad... recimo, vraćaš se sa posla i upadaš u neku saobraćajnu gužvu... i onako, usput, da ubiješ vreme, kažeš nekom ortaku koji se pretpostavimo vozi sa tobom "jao brate što sam gladan"... i onda pri pomisli na hranu, ti nesvesno kreneš da pričaš o tome kako si recimo za Božić jeo neko lepo prasence, neku sarmu, torte i razne sitne kolače...
i što više pričaš o hrani- to si gladniji... a što si gladniji- to sa većom strašću pričaš o hrani...
i nakon svega stižeš kući... navališ na ručak, onako k'o nezdrav... naždereš se i odeš da prilegneš... i boli te baš da više pričaš o klopi...

Još jedna dobra teza za moju najprvu doktorsku disertaciju sveta!

U viktorijanskoj Engleskoj su se svi tucali kao blesavi, ali su svi pričali kako se niko ne tuca...

Nešto mi tu ne štima...

Vama?

Pa to je moderno, savremenim se smatra imati seks pre braka, u braku, sa jednim partnerom, sa vise partnera... Svi zele da prate trendove.

Nešto mi tu ne štima...

Vama?

pa naravno da ne stima:)
prvo, si ti VIDEO i ucestvovao u seksualnim desavanjima u srednjevekovnoj engleskoj?
drugo, ako se ti sada ne tuccas ne znaci da se i drugi ne tuccaju.
i trece, ko se ne tucca uzivo tucca se virtuelno, a cik to da su radili englezi u srednjem veku:P

Back