Gost
sta mislite o tome? 8)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bez ljutnje ljudibaaaash je bezveze,cula sam to i od zilion ljudi...samo daljinac u ruke
![]()
Ta serija je inspirisana britanskom serijom Spitting Image.
džudžubana viski
Zamisli da postoji takva emisija danas,20 godina kasnije,na Pinku gde zezaju SNS i njihovog vodju iz Čipuljići. Ja ne mogu da zamislim.Mogu takvi bezveznjakovici poput tebe da ih zovu splacinarima(možda i jesu),ali je upravo ova emisija dokaz da smo pre 20 godina imali kakvu takvu demokratiju i slobodu govora/misli a da smo se sada vratili u Staljinizam i fašizam. Popisah se na jos jedan srpski pileći mozak. Ae zdravo.Како епско *ебање сплачинара!
Zamisli da postoji takva emisija danas,20 godina kasnije,na Pinku gde zezaju SNS i njihovog vodju iz Čipuljići. Ja ne mogu da zamislim.Mogu takvi bezveznjakovici poput tebe da ih zovu splacinarima(možda i jesu),ali je upravo ova emisija dokaz da smo pre 20 godina imali kakvu takvu demokratiju i slobodu govora/misli a da smo se sada vratili u Staljinizam i fašizam. Popisah se na jos jedan srpski pileći mozak. Ae zdravo.
nismo palili 5. og oktobra da bi nam bilo bolje, nego da bi nam bilo gore. samo sto pojedinci to tada nisu znali. a mi sto smo upozoravali smo bili skrajnutiПинк је требао бити спаљен 5. октобра. Доживећемо да гори или буде срушен надам се.
nismo palili 5. og oktobra da bi nam bilo bolje, nego da bi nam bilo gore. samo sto pojedinci to tada nisu znali. a mi sto smo upozoravali smo bili skrajnuti
bilo je i bice tu lose jos dosta vremena..Није нам сигурно било горе али ко каже да је било боље једноставно живи у заблуди.
Pre si za 1000ku mogao da doneses dve pune kese kući,a sad za 1000 doneses jednu praznu. Toliko. Kupovna moć je uvek najbolji pokazatelj. Ako je tebi lično sada bolje to je skroz irelevantno i nebitno.Није нам сигурно било горе али ко каже да је било боље једноставно живи у заблуди.