klirko
Primećen član
- Poruka
- 545
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ce da se pojavim. Nije da mislim da ce to ista da promeni, a kamoli da pokrene lavinu narodnog nezadovoljstva kako organizatori tvrde, vec da ne bude da se nisam borio.
Su cim, sa snegom i ledom na BG ulicama![]()
Što, el će dati Djido lopate da spoje lepo i korisno ?
Jok, more, nego da ne bude da sam k'o neki vodio zestoku borbu za ideale preko tastature. Makar guzicu da smrznem za the cause.Su cim, sa snegom i ledom na BG ulicama![]()
Jok, more, nego da ne bude da sam k'o neki vodio zestoku borbu za ideale preko tastature. Makar guzicu da smrznem za the cause.
Evo 100 kinti bacam na 100<
500 din na brojku oko 300 ljudi![]()
Sa 'vakvom omladinom, za drzavu nema zime.Pa ybg, brate, kud bas izabrase sutra kad ce bude -12. Al dobro, vi sto se budete pojavili, bicete prava elita, moderni Milosi Obilici. Onaj poseko 12000 Turaka, vi minus 12 celzijusa![]()
Sa 'vakvom omladinom, za drzavu nema zime.
Sa 'vakvom omladinom, za drzavu nema zime.
Pa, kolega, svrnite, ako nista na post-miting opijanje.Pa protest je imao više smisla dok su Srbi sa Kosova još bili protiv , sad kad su ih izvaćarili Diploma i Koferčina na seljačku foru , sad i nema nekog značaja ovo u Beogradu , osim tek da se nadju malo u divanu . U svakom slučaju došao bi ipak , makar iz radoznalosti .
Да бисмо у томе успели треба испоштовати правила са Јариња:
1. Скуп је миран
2. Без алкохола
3. Без провокација сукоба
4. Без физичких обрачуна
5. Без скандирања која позивају на расизам, мржњу…
6. Без скандирања која позивају на линч, убиства …
7. Без салутирања које подсећа на нацизам, фашизам
Nego koliko vidim organizatori uveli prohibiciju .
![]()
Pa rekao sam da bih došao , da živim u Beogradu , mislim užem , ovako mi se ne poteže baš toliki put po ovom vremenu i to ponedeljkom .Pa, kolega, svrnite, ako nista na post-miting opijanje.