NIK SLOTER Ja, Srbenda!

Ti si kralj svih detektiva
Za korak si ispred svih
Prepreke za tebe nema
Visoka ti je stručna sprema

Ti si kralj svih don žuana
Tebe brate ribe vole
Žena ti je načitana
A frizura zalizana

Ti si kralj svih avantura
Šta god smisliš tako bude
Donosiš nam bolje sutra
Miriš narode i ljude

Sloteru Nitzsche Srbija ti kliče
....

he, he:lol::lol::lol:

Meni ta fama oko Nika Slotera ide na živce.

Pa, čovek ništa nije snimio posle te serije, niko za njega više ne zna, i onda je čuo da je popularan u Srbiji pa je došao ovde da "revitalizuje" karijeru...

Boli njega i za Srbe i za Srbiju i sam je priznao da nije ni čuo za ovu zemlju, ali eto.. ispade da se domoroci još pale na gluposti.

A što ne škodi..... to koristi i eto....

Mada, serija je bila kul :)

Tропска врелина је ишла на политици, око 3, 4 сата поподне, а и било је лето 94 године ако се не варам

У каснијим епизодама су заменили бармена, а "девојка" је остала иста целу серију

Заборавио сам лик тог полицајца. Време чини своје :(

Серија је била супер у том времену које је уз све тешкоће било ведрије и лепше него што је данас :cmok2:

Pa, čovek ništa nije snimio posle te serije, niko za njega više ne zna, i onda je čuo da je popularan u Srbiji pa je došao ovde da "revitalizuje" karijeru...

Boli njega i za Srbe i za Srbiju i sam je priznao da nije ni čuo za ovu zemlju, ali eto.. ispade da se domoroci još pale na gluposti.

He, he, ma svi to znaju, sta ti jei?! Pa nisu ljudi idioti... Samo, eto tako, ukazala se prilika za zezanje i ljudi je iskoristili...
A jesmo svi pratili seriju, i onda kad je Sloter najavio da dolazi, to nam je doslo kao neki stari prijatelj koji hoce da pravi party sa nama.:pivce: Sve je to samo provod i zezanje.:D:zurka:

Poslednja izmena:

...............kakis ,,kakis,,pogledaj na googlu malo pa vidi da li je snimao nesto ili nije,nemas pojma
,,,ovde se radi o fenomenu,,,zasto je kod nas i posle 15 godina popularan,,,

Back