Nijemac Šmit otima novac građanima BiH

dragon x

Legenda
Poruka
52.911

Јedinstven odgovor zvaničnika Srpske na samovolju Šmita - "Vijadukt" prevara vijeka, tužićemo BiH (VIDEO)​

Nova samovolja Kristijana Šmita. Danas je saopštio da nameće dvije odluke -jednu, da se sa jedinstvenog računa Centralne banke BiH, novcem Republike Srpske isplati 120 miliona duga slovenačkom Vijaduktu i drugu, da se za nabavku izborne tehnologije, sredstva obezbijede iz profita Centralne banke. Iz Republike Srpske jedinstven odgovor - odluke su neprihvatljive, slijede istrage i tužbe protiv BiH i Šmita. Predsjednik Milorad Dodik najavio je da će dati trajni nalog MUP-u Srpske, da istražuje Kristijana Šmita i kada ode iz BiH, a Branislava Borenovića iz PDP-a zbog povezanosti sa aferom Vijadukt.

Kristijan Šmit legimitet - nema. Izabran za visokog predstavnika u skladu sa procedurama - nije. I da jeste, bonska ovlašćenja - nema. Da nameće odluke - ne može. Ali, čini to. Ponovo na račun Republike Srpske. I tome se mora stati u kraj. Vijadukt je neviđena pljačka, na kojoj Šmit želi da profitira, upozorava predsjednik Srpske Milorad Dodik.

- Mi ćemo tužiti BiH, a pošto se Šmit zaštitio da ne smije niko da ga tuži i nijedan sud da raspravlja njegova djela i nedjela, tražimo način da ga tužimo u Njemačkoj, za sve što je ovdje uradio. EU poručujemo da samo ukidanjem Šmitove odluke koje zadiru ustavno pravni poredak Republike Srpske i BiH u cjelini, ako hoće normalizaciju i evropski put, moraju da budu ukinute - rekao je Dodik.

https://lat.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=607436

21. vijek, čovjek dođe iz Njemačke i upravlja budžetom druge države preusmjeravajući novac na neka ostrva i sumnjive račune.

Demokratske vrijednosti EU fašista vidljive su svuda širom manjih i nezaštićenih država kojima otimaju novac.

Kristijan Šmit legimitet - nema. Izabran za visokog predstavnika u skladu sa procedurama - nije. I da jeste, bonska ovlašćenja - nema. Da nameće odluke - ne može. Ali, čini to. Ponovo na račun Republike Srpske. I tome se mora stati u kraj. Vijadukt je neviđena pljačka, na kojoj Šmit želi da profitira, upozorava predsjednik Srpske Milorad Dodik.
Zasto su mu onda dozvolili da to radi?

Pa Cvijanovićka je potpisala dug Republike Srpske :D
Čuj im mozgova, da BiH plati njihov dug, sad odjednom ima Bosne, a?
Pozlatila mu se olovka, Šmitu! :heart:
Ne, lažeš. Republika Srpska pristaje da se plati dug ali ne na skriveni račun na nekim ostrvima.

Ali dobro, tebi je svakako životna filozofija "nek komšiji crkne krava"

Ne, lažeš. Republika Srpska pristaje da se plati dug ali ne na skriveni račun na nekim ostrvima.

Ali dobro, tebi je svakako životna filozofija "nek komšiji crkne krava"
Kako misliš komšijna krava? Htjeli ste da JA platim VAŠ dug, neće da može prijatelju :manikir:
Zbog kurčenja, ono što je moglo proći sa jednim milionom, sada ste dali 128 milona. Tvojih! Pare građana, moje jok :) Građana Republike Srspke, to je jedino pošteno.

Kako misliš komšijna krava? Htjeli ste da JA platim VAŠ dug, neće da može prijatelju :manikir:
Zbog kurčenja, ono što je moglo proći sa jednim milionom, sada ste dali 128 milona. Tvojih! Pare građana, moje jok :) Građana Republike Srspke, to je jedino pošteno.
Netačno, lažeš. Republika Srpska ne spori odgovornost.

Prestani da lažeš na temi više, čitaj sa linka i pogledaj video prvo.

Pa Cvijanovićka je potpisala dug Republike Srpske :D
Čuj im mozgova, da BiH plati njihov dug, sad odjednom ima Bosne, a?
Pozlatila mu se olovka, Šmitu! :heart:
Pa dobro zar iz iskustva nisi naučila da ne seiriš pre nego što dobro vidiš šta će da se desi. :D
Inckov zakon, optužnica protiv Dodika, ogromna je disproporcija između vašeg radovanja kada je to krenulo i stvarne koristi koju ste ostvarili. Ogromna je razlika bila u vašem radovanju u trenutku donošenja tih odluka i raspoloženja nakon epiloga. :rotf:

Pa dobro zar iz iskustva nisi naučila da ne seiriš pre nego što dobro vidiš šta će da se desi. :D
Inckov zakon, optužnica protiv Dodika, ogromna je disproporcija između vašeg radovanja kada je to krenulo i stvarne koristi koju ste ostvarili. Ogromna je razlika bila u vašem radovanju u trenutku donošenja tih odluka i raspoloženja nakon epiloga. :rotf:
Ma meni radost i što se Dodik nasekirao :D golema.

Back