Nijedan Nemac se neće smrzavati u Grčkoj

Lorelajn

Legenda
Supermoderator
Poruka
70.757
Pod tim sloganom očekuje Grčka takozvane "gasne izbeglice"...

Sprdnja, neukusno, neprimereno ili praktično, realistično?

Grčki zvaničnici pozivaju na "zimovanje" u toj zemlji: "Nijedan Nemac se neće smrzavati u Grčkoj"

2393_beach-497923-1920_s.jpg

Grčka je, usled energetske krize, otkrila novu ciljnu grupu turista - "gasne izbeglice" i poziva Nemce da zimu provedu u toj zemlji.

Ministar turizma Grčke Vasilis Kikilias je pozvao Nemce da, zbog poskupljenja i neizvesnosti oko snabdevanja gasom, dođu tokom zime u Grčku, i tamo "prezime".

"Tokom jeseni i zime Grci bi se radovali da ugoste nemačke penzionere koji žele da dožive mediteransku zimu sa dobrim gostoprimstvom, blagim vremenskim prilikama i visokokvalitetnim uslugama", rekao je Kikilias za nemački dnevnik "Bild".

Gradonačelnik lučkog grada Kania na ostrvu Krit Panajotis Simandirakis, takođe, je pozvao Nemce da dođu i u Grčkoj žive "daleko od krize".

"Krit je najbolja destinacija za svakoga da prebrodi kriznu zimu. Ovde vam ne treba grejanje u kući", poručio je on.

Simandirakis je završio porukom da se "nijedan Nemac neće smrzavati u Grčkoj".

Pod tim sloganom očekuje Grčka takozvane "gasne izbeglice"...

Sprdnja, neukusno, neprimereno ili praktično, realistično?

Grčki zvaničnici pozivaju na "zimovanje" u toj zemlji: "Nijedan Nemac se neće smrzavati u Grčkoj"

2393_beach-497923-1920_s.jpg

Grčka je, usled energetske krize, otkrila novu ciljnu grupu turista - "gasne izbeglice" i poziva Nemce da zimu provedu u toj zemlji.

Ministar turizma Grčke Vasilis Kikilias je pozvao Nemce da, zbog poskupljenja i neizvesnosti oko snabdevanja gasom, dođu tokom zime u Grčku, i tamo "prezime".

"Tokom jeseni i zime Grci bi se radovali da ugoste nemačke penzionere koji žele da dožive mediteransku zimu sa dobrim gostoprimstvom, blagim vremenskim prilikama i visokokvalitetnim uslugama", rekao je Kikilias za nemački dnevnik "Bild".

Gradonačelnik lučkog grada Kania na ostrvu Krit Panajotis Simandirakis, takođe, je pozvao Nemce da dođu i u Grčkoj žive "daleko od krize".

"Krit je najbolja destinacija za svakoga da prebrodi kriznu zimu. Ovde vam ne treba grejanje u kući", poručio je on.

Simandirakis je završio porukom da se "nijedan Nemac neće smrzavati u Grčkoj".

😂😂

Bild
Kao domaći blic

Ja ne znam ko sprema ajvar, ali znam da Nemci trose na vanpansionsku potrosnju kudikamo manje nego mi.

A sve i da je ajvar u pitanju, opet smo im ionako razvili ceo sever.

Pa Nemci su stipse da nema vecih.
Zato prosečna nemačka porodica s dvoje dece školskog uzrasta iskešira otprilike ovoliko za pristojan odmor, pa Vi računajte ko se Grku više isplati.🤣

Prilozi

• Screenshot_20220718-162956_Chrome.jpg
    Screenshot_20220718-162956_Chrome.jpg
    61 KB · Pregleda: 13
spram svog standarda, mnogo manje trose nego mi.
Ok, znaci manje je kad nemci potrose 30% od svoje plate nego mi od nase 50%? (primer dajem, ne znam koliko ko trosi, neka je i na nedeljnom ili dnevnom nivou). Ovde se ne govori o statistickim podacima u odnosu na standard, nego o realnoj cifri, za koju ne mozes da kazes da manje trose oni od nas.
I pritom ne kuvaju ajvar u apartmanima, pa su i troskovi vlasnika manji :D

Ok, znaci manje je kad nemci potrose 30% od svoje plate nego mi od nase 50%? (primer dajem, ne znam koliko ko trosi, neka je i na nedeljnom ili dnevnom nivou). Ovde se ne govori o statistickim podacima u odnosu na standard, nego o realnoj cifri, za koju ne mozes da kazes da manje trose oni od nas.
I pritom ne kuvaju ajvar u apartmanima, pa su i troskovi vlasnika manji :D
Da.Mržnja i glupost uvek idu zajedno.
Probaj još nekoliko puta sa razumevanjem da pročitaš upis na koji si replicirao.

Back