Nije žvaka za seljaka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mislis, prijatelju da je to bilo neminovno da se desi???

ono , kao .........cim ostavis nesto , a da nema naoruzanog strazara, ljudi ce to da razyebu??

vidis..........pre godinu dana je u susednoj državi Hrvatskoj, u Rijeci postavljena besplatna bežična Internet mreža koja obuhvata gotovo čitav centar grada! I gle čuda – stanovnici Rijeke već godinu dana uživaju u najrasprostranjenijoj bežičnoj (i besplatnoj!) internet mreži u Hrvatskoj! A to nije sve – u međuvremenu je tzv. "hotspot" projekat realizovan i u Zagrebu, u gradu Krku, Omišlju, i svi oni i dalje rade...:think:

:???::???::???:..........kako je to moguce???:eek:
..eh ..pa... sad kad bih ti odali tajnu...nastala bi pljuvacina..ali recimo da pocmemo s rijecju kultura...za pocetak..

У Србији влада велика беда - жао ми је што си толико ћорав да то не примећујеш... и не само ти.

Лако је усрашама да се сада играју интернета када су претходно онолико Срба поклали и побили на најмонструозније начине а имовину им опљачкали... оно што се спасло народа сви су у тоталној беди по избегличким центрима у Србији.

..zovite...hitnu..covjeku je pozlilo...:hahaha::hahaha:

На нашој породичној гробници на Новом гробљу од 1946. године стајала је велика посуда од бакра за свеће и кандило филигранске израде комбинована са брушеним стаклом - И УКРАДЕНА ПОСЛЕ 60 ГОДИНА ПРОШЛЕ ГОДИНЕ за време владавине жутих лопова...ланци покидани, стубови порушени - па то само ви жута гов*а можете да уништавате нечију гробницу...или ви или шиптарски и усрашки дивљаци... тога међу Србима нема - јер ми смо за вас ПОЈАМ!

To je sigurno uradio Bota. :hahaha:
Treba li ja sad da pisem kako je ukradena vaza sa groba moga dede za vreme vladavine Milosevica? :dontunderstand:
Sumanuto!!! :thumbdown:

На нашој породичној гробници на Новом гробљу од 1946. године стајала је велика посуда од бакра за свеће и кандило филигранске израде комбинована са брушеним стаклом - И УКРАДЕНА ПОСЛЕ 60 ГОДИНА ПРОШЛЕ ГОДИНЕ за време владавине жутих лопова...ланци покидани, стубови порушени - па то само ви жута гов*а можете да уништавате нечију гробницу...или ви или шиптарски и усрашки дивљаци... тога међу Србима нема - јер ми смо за вас ПОЈАМ!

Ovaj lik zaboravlja da je Kostunica bio premijer, a Jocic ministar MUP-a, u to doba!

To je sigurno uradio Bota. :hahaha:
Treba li ja sad da pisem kako je ukradena vaza sa groba moga dede za vreme vladavine Milosevica? :dontunderstand:
Sumanuto!!! :thumbdown:

Ма шта ми наприча? "СУмануто" - можда онима који уживају у "слатком животу". Али, прича ТУ ТЕК ПОЧИЊЕ када су у питању жути. ДаклеМ, ми наравно плаћамо редовно годишњи закуп, плаћамо одржавање... итд....... и даклеМ десила се пљачка и велика штета на гробници КОЈА ЈЕ ВРЕДНА ИМОВИНА. И ко ће то да надокнади?
А власт у граду Бг па и на гробљима држе жути, је л' тако... е па поступак је следећи... штета је учињена, штету треба ми да надокнадимо ни криви ни дужни... али и ту није крај - него су жути УВЕЛИ ТАКСУ тако да мораш да пријавиш њима оправку која је настала њиховом небригом а та такса сабрано износи око 150 евра??? Па где то има??? Значи да они заједно раде са лоповима у дилу и иду редом и уништавају гробље! :otkacio::otkacio::otkacio:

vidis..........pre godinu dana je u susednoj državi Hrvatskoj, u Rijeci postavljena besplatna bežična Internet mreža koja obuhvata gotovo čitav centar grada! I gle čuda – stanovnici Rijeke već godinu dana uživaju u najrasprostranjenijoj bežičnoj (i besplatnoj!) internet mreži u Hrvatskoj! A to nije sve – u međuvremenu je tzv. "hotspot" projekat realizovan i u Zagrebu, u gradu Krku, Omišlju, i svi oni i dalje rade...:think:

Ovaj ustasa opet reklamira svoju domovinu...

:eek:
znaci onaj ko je na vlasti krade posude po grobljima , mora da su ga Djilas i Djelic svojerucno olupali macolom te stubice i lance i ukrali cance :mrgreen:
kako tebi nije dobo cudo jedno .. :neutral:

И није тачно да се код нас "све краде одувек" - лупеташ, до деведесетих година ми уопште кућу нисмо ни закључавали........ л у п е т а ш !!!

:hahaha:.......kakav si ti lazov mito.......opet si pobrkao loncice......to je u Dubaiju, a ne u Srbiji bilo.......:hahaha:

jedino ako si tada ziveo u karton sitiju , preko puta interkontinentala.......oni ne zakljucavaju vrata, jer ih i nemaju......:mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back