S1MCRO
Elita
- Poruka
- 23.565
Čad je model države kojem Srbija treba da stremi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako to Rusija poštuje Srbiju ako joj ne dozvoljava da smeni direktora Srbijagasa?Глупости.Русија поштује Србију као државу, поштује и њене представнике у свакој прилици.
Западне империјалистичке земље не поштују и понижавају Србију, јер признају део наше територије као наводно независну државу, и терају Србију да преговара са својом покрајином.
Па када продаш фирму, онда мораш да питаш сувласнике(акционаре) за одлуке које се тичу управљања фирме.Западни капитал нам исто не дозвољава да смењујемо директоре у фирмама које смо им продали.Kako to Rusija poštuje Srbiju ako joj ne dozvoljava da smeni direktora Srbijagasa?
Па када продаш фирму, онда мораш да питаш сувласнике(акционаре) за одлуке које се тичу управљања фирме.Западни капитал нам исто не дозвољава да смењујемо директоре у фирмама које смо им продали.
Baš gledam sad i nije mi jasno o kakvoj prodaji pričaš.Па када продаш фирму, онда мораш да питаш сувласнике(акционаре) за одлуке које се тичу управљања фирме.Западни капитал нам исто не дозвољава да смењујемо директоре у фирмама које смо им продали.
Тачно.Од кад је Русија отпочела операцију, од тада црнци од једном имају муда. Требало им је времена, али су их коначно стекли.
Abu Cirjak likes this.Čad je model države kojem Srbija treba da stremi.
Izgleda da bratski ,slobodarski Čad priznaje Kosovo.![]()
Донекле
Rešiće to Dačić kad skokne iz centralne Azije u Afriku.Izgleda da bratski ,slobodarski Čad priznaje Kosovo.
Čad je model države kojem Srbija treba da stremi.
Bio sam ironičan.Свакако.
Zapravo, današnja geopolitička mapa sveta ti jasno pokazuje da je upravo suprotno - ekonomski napreduju države koje su se uključile u zapadni svet. A ko hoće da bude nezavisan, taj gubi trku.Само независне државе могу да остваре економски, културни и национални просперитет.
Sve pogrešno.Колоније по правилу пропадају а народи колонизованих држава нестају.
То доказује и 20 година промашене политике којој ти стремиш.
Африканци су то схватили па не дају више да их колонизују којекаква западна гамад већ следе политику суверенитета и независности стога боље и више напредују него ми.
Bio sam ironičan.
Zapravo, današnja geopolitička mapa sveta ti jasno pokazuje da je upravo suprotno - ekonomski napreduju države koje su se uključile u zapadni svet. A ko hoće da bude nezavisan, taj gubi trku.
Sve pogrešno.
Kojeg datuma ti je zakazano sledeće propadanje Amerike?Zapadni svet propada. Istok raste i napreduje.
Zivot te demantuje.
Kojeg datuma ti je zakazano sledeće propadanje Amerike?
Kojeg datuma ti je zakazano sledeće propadanje Amerike?
Otpriznace oni cim im daqler otpeva na uvce ''Miljacku''Izgleda da bratski ,slobodarski Čad priznaje Kosovo.
9. majKojeg datuma ti je zakazano sledeće propadanje Amerike?