Није то колонија Србија Чад протерао амбасадора Немачке: Имаш 48 сати да напустиш земљу!!

Глупости.Русија поштује Србију као државу, поштује и њене представнике у свакој прилици.

Западне империјалистичке земље не поштују и понижавају Србију, јер признају део наше територије као наводно независну државу, и терају Србију да преговара са својом покрајином.
Kako to Rusija poštuje Srbiju ako joj ne dozvoljava da smeni direktora Srbijagasa?

Kako to Rusija poštuje Srbiju ako joj ne dozvoljava da smeni direktora Srbijagasa?
Па када продаш фирму, онда мораш да питаш сувласнике(акционаре) за одлуке које се тичу управљања фирме.Западни капитал нам исто не дозвољава да смењујемо директоре у фирмама које смо им продали.

Па када продаш фирму, онда мораш да питаш сувласнике(акционаре) за одлуке које се тичу управљања фирме.Западни капитал нам исто не дозвољава да смењујемо директоре у фирмама које смо им продали.

bas tako

Baš gledam sad i nije mi jasno o kakvoj prodaji pričaš.

Dobili su odgovor: "Napustite zemlju u roku od 48 sati"​

Nemačke vlasti danas su naredile ambasadorki Čada da napusti tu zemlju u roku od 48 sati, saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova Nemačke.
IZVOR: TANJUG UTORAK, 11.04.2023. | 16:38

Podeli

Ilustracija: Shutterstock/David Remis Diez

Ilustracija: Shutterstock/David Remis Diez

"Kao odgovor na neosnovano proterivanje našeg ambasadora u Čadu, danas smo pozvali ambasadorku Čada u Berlinu Marijam Ali Musa da napusti Nemačku u roku od 48 sati. Žao nam je što je došlo do ovoga", navodi se u saopštenju, prenosi Rojters.

"Ambasador Krike je obavljao svoju dužnost u Ndžameni na primeran način i radio je na zaštiti ljudskih prava i brzom uspostavljanju civilne vlade u Čadu", navelo je nemačko ministarstvo spoljnih poslova.

Ambasadaror Krike je samo radio na brzom uspostavljanju vlade u Cadu z:D

Zemljo otvori se. Ova nemacka gomna ocito ne znaju sta je posao ambasadora.

Zato je i dobio nogu u dupe.

Nije ti Afrika Balkan govedo nemacko.

Од кад је Русија отпочела операцију, од тада црнци од једном имају муда. Требало им је времена, али су их коначно стекли.
Тачно.

Čad je model države kojem Srbija treba da stremi.

Свакако.

Само независне државе могу да остваре економски, културни и национални просперитет.

Колоније по правилу пропадају а народи колонизованих држава нестају.

То доказује и 20 година промашене политике којој ти стремиш.

Африканци су то схватили па не дају више да их колонизују којекаква западна гамад већ следе политику суверенитета и независности стога боље и више напредују него ми.

Свакако.
Bio sam ironičan.
Само независне државе могу да остваре економски, културни и национални просперитет.
Zapravo, današnja geopolitička mapa sveta ti jasno pokazuje da je upravo suprotno - ekonomski napreduju države koje su se uključile u zapadni svet. A ko hoće da bude nezavisan, taj gubi trku.

Колоније по правилу пропадају а народи колонизованих држава нестају.

То доказује и 20 година промашене политике којој ти стремиш.

Африканци су то схватили па не дају више да их колонизују којекаква западна гамад већ следе политику суверенитета и независности стога боље и више напредују него ми.
Sve pogrešno.

Bio sam ironičan.

Zapravo, današnja geopolitička mapa sveta ti jasno pokazuje da je upravo suprotno - ekonomski napreduju države koje su se uključile u zapadni svet. A ko hoće da bude nezavisan, taj gubi trku.

Sve pogrešno.

Zapadni svet propada. Istok raste i napreduje.

Zivot te demantuje.

Razmisli malo gde je bio zapad a gde istok pre 20 godina a gde je danas. I gde ce biti za 50 godina. Bitni su trendovi.

Onog trenutka kad dolar i evro izgube svoj status rezervnih valuta zapad je prdnuo u cabar.

Back