Adriana Lima
Queen
- Poruka
- 15.266
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vidiš, ja se sa ovim totalno slažem, ali i dalje msm da to ne možeš tako da napišeš...
Ne, bez zahebancije msm da vegeterijanci treba malo da smanje sa tom agresivnom kampanjom, jer samo postižu kontraefekat.
Drage moje forumasice, drugarice i muskarci (dobro, ajde i ravana)
da li kupujete proizvode koji nisu testirani na zivotinjama, ili ne? Ako je DA, zasto je da, ako je NE, zasto je ne? I da li uopste gledate tu stavku na etiketi proizvoda?
Slike sam izbrisala, jer su mi ogavne... gomila ljudi ima gard prema tome i agresivnom kampanjom taj gard se ne spušta već se postiže kontraefekat. Gomila zapravo nije ni upoznata, niti svesna pravog stanja stvari. Većina da mora sama da ubije bi bili vegeterijanci, ovako nesvesni, lakše im je, opravdavaju sami sebe. Mora se pronaći način da se ljudima otvore oči, a ne da se prave tabori.Ne razumem kakav kontraefekat? Ili vidis da nesto nije u redu ili ne vidis, a na to ja ne mogu da uticem. Ne mozes ti nikada da postanes vegan ako sam ne vidis nista pogresno u mucenju i ubijanju zivotinja. To nema nikakve veze sa mnom. Necu se ja sad vratiti ubijanju zato sto mi se ne dopada neki vegan/vegetarijanac, kakve su to gluposti. Ja nisam vegan zbog sebe ili drugih ljudi vec zato sto smatram da ne zasluzujem mir i dobro u svom zivotu ukoliko drugim zivotinjama nanosim patnju i podrzavam ovakav horor. Taj koga zabole za sve ovo zabolece ga u svakom slucaju bez obzira na koji nacin mu se istina prezentuje.
]
Ti bi mogla da pazljivo procitas pre nego pocnes da prevrces ocima - mislila sam da mora a ne da prolazi, valjda si to iz prethodne recenice mogla da zakljucis
P&G je kompanija koja vrsi najmonstruoznije testove na zivotinjama i u celom svetu je zbog toga na crnoj listi a vi kupujte ariel, lenor i feri
Slike sam izbrisala, jer su mi ogavne... gomila ljudi ima gard prema tome i agresivnom kampanjom taj gard se ne spušta već se postiže kontraefekat. Gomila zapravo nije ni upoznata, niti svesna pravog stanja stvari. Većina da mora sama da ubije bi bili vegeterijanci, ovako nesvesni, lakše im je, opravdavaju sami sebe. Mora se pronaći način da se ljudima otvore oči, a ne da se prave tabori.
i nestle testira svoje proizvode aditive i zasladjivace
pa mv moze slobodno da kupuje neskvik
- - - - - - - - - -
nemoj da brises slike, stavi ih u spojler
ljudi nisu ni svesni kroz sta prolaze te zivotinje a sta oni kupuju
i nestle testira svoje proizvode aditive i zasladjivace
pa mv moze slobodno da kupuje neskvik
- - - - - - - - - -
nemoj da brises slike, stavi ih u spojler
ljudi nisu ni svesni kroz sta prolaze te zivotinje a sta oni kupuju
Stvarno ne znam koliko vremena i truda treba covek da ulozi u izbegavanje svega sto je stetno po nekoga a nalazi se u prodavnici.
Ceo jedan zivot ne bi bio dovoljan za tu djavolju rabotu i opet je velika sansa da ce nehatno povrediti sebe ili drugog.
ne kupujem nista od navedenog i kada vidim zeca na pakovanju znam da to nesto nije testirano na zivotinjama
da li mozes da kazes koje proizvode koristis.
au brate šta je ovih sa osetljivom kožom, ova tema ko ona dolina gubavaca iz ben hura![]()
...Priznaj da ga gledas svaki put kada se emituje i da uvek places na scenu sa kisom...![]()
jel ovo neka verska provokacija, govor mržnje?
Bitno je sta se testira i zasto. Nekad su testovi na zivotinjama najjeftinija opcija ali ne i jedina i zato svako istrazivanje na zivotinjama mora da prodje eticki test.
- - - - - - - - - -
je je i hipokratovu zakletvu sa sve potpisom
ajme meni...![]()