Није Шешељ продао пола Србије хрватима, то су урадили ”демократи„

• Začetnik teme Začetnik teme Kushi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
A oni silni tenkovi, artiljerija i vojska je isla na izlet?

e sad bi ja izvadio ove postove ovih forumaških patriJota od pre dve tri godine (alme mrzi pa neću) gde su oni mene ubeđivali da je JNA i srpska vojska išla na Hrvatsku zato da brane teritorijalni integritet i suverenitet SFRJ:shock::roll:
pa pitam ja ponovno te iste patriJote zašto su onda na odorama četničko znakovlje i svi govore da idu braniti srpsko i Srbiju...sa tenkovima iz Srbije u Hrvatsku?:???:
šta nisu petokraku stavili?:???:

Poslednja izmena:
ko je isao ? sta bre lupas.....to neki pobunjeni seljaci,srpski vojnik nije ni video hrvatsku osim kao dobrovoljac:rtfm::mrgreen::rtfm:
srbija nikada nije ratovala sa hrvatskom:rtfm::mrgreen::rtfm:

Odakle seljacima tenkovi, minobacači, topovi, ...???
Ti stvarno... šta si ti stvorio u svom mozgu, to je neverovatno! Ranije sam mislio da si neistomišljenik, koji nema baš argumente, već slepo sluša idole, ali ako stvarno ovo misliš, onda si gadno lud čoveče. Gadno. Mislim da bi stvarno trebao potražiti pomoć (ne pokušavam te uvrediti, sasvim sam ozbiljan).

rech je o sramotnom polu- poduhvatu komunisticke jna koja se stavila u sluzbu milosevica, tada najjaceg od tih mutanata, i nacional- boljshevika.
inace, da se ne lazemo. rat se vodio u bosni; ovo u hrvatskoj je trajalo sve ukupno par meseci, mobilizacija je odavde bila 17%( i to jer je kod crnogoraca bila 110%), ljude je bolela u principu patka za vojevanje po hrvatskoj. osim manjine, kriminogenih i onih sto su potegli za belom tehnikom u hrvata.

rech je o sramotnom polu- poduhvatu komunisticke jna koja se stavila u sluzbu milosevica, tada najjaceg od tih mutanata, i nacional- boljshevika.
inace, da se ne lazemo. rat se vodio u bosni; ovo u hrvatskoj je trajalo sve ukupno par meseci, mobilizacija je odavde bila 17%( i to jer je kod crnogoraca bila 110%), ljude je bolela u principu patka za vojevanje po hrvatskoj. osim manjine, kriminogenih i onih sto su potegli za belom tehnikom u hrvata.

s ovim se nikako nebih mogla sloziti...iako u poredenju sa Bosnom je bilo manjeg intenziteta, ali ipak, vjeruj mi, i puno duze od par mjeseci, i mnogo strasnije od onoga sto bi se podrazumijevalo pod "par mjeseci"

A jel su se ti tenkovi borili na strani Srba ili Hrvata?

ЈНА се борила за очување СФРЈ и комунистичког поретка те је у том смислу више била од користи Хрватима него ли Србима. Потоња дешавања говоре у прилог мојим тврдњама.

s ovim se nikako nebih mogla sloziti...iako u poredenju sa Bosnom je bilo manjeg intenziteta, ali ipak, vjeruj mi, i puno duze od par mjeseci, i mnogo strasnije od onoga sto bi se podrazumijevalo pod "par mjeseci"

У поређењу са Источним фронтом то му дође пар дана. Питај декицу како су најебали код Стаљинграда, сам ће ти потврдити да је све пиш-васер у поређењу са тим.

ЈНА се борила за очување СФРЈ
Upravo suprotno, JNA je zloupotrebljena i poslužila je kao instrument (jedan od instrumenata) rasturanja Jugoslavije, pre svega od strane Zlobodana, kao i drugih saučesnika u tom zločinačkom poduhvatu, Buđmana , Balije, itd.

Неће бити, да се није борила за очување СФРЈ, то јест, да се није бавила убеђивањем Хрвата како и није лоше да остану у истој, тај такозвани рат би био готов за две недеље. На крају су одустали од спашавања СФРЈ али су остали при томе да се не боре за Србе, јер да су променили мишљење било би довољно само да напусте локацију и локалне јединице уз помоћ добровољаца би то средиле за најдаље месец дана. Овако су играли у стилу фудбалске репрезентације- ми њима дриблинг они нама гол, и тако у круг.

Неће бити, да се није борила за очување СФРЈ, то јест, да се није бавила убеђивањем Хрвата како и није лоше да остану у истој, тај такозвани рат би био готов за две недеље. На крају су одустали од спашавања СФРЈ али су остали при томе да се не боре за Србе, јер да су променили мишљење било би довољно само да напусте локацију и локалне јединице уз помоћ добровољаца би то средиле за најдаље месец дана. Овако су играли у стилу фудбалске репрезентације- ми њима дриблинг они нама гол, и тако у круг.
Ne. Da je JNA delovala onako kako je mogla da deluje, kao što bi radile sve armije sveta u sličnim slučajevima, rat ne bi trajao ni 2 dana, svi ti republički "zlotvori-feudalci" "od Triglava do Đevđelije" bili bi pohapšeni, ili dezintegrisani, a mi bismo odavno kao normalna, transformisana nekomunistička Jugoslavija bili u EU.

Back