Nije policija, nije vojska, ko je ?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nesto jeste bio povod za bežaniju, ali da li je to ? Mislim, to bi trebalo da se čuje, bar koliko sam videla testiranja tog LRDA , na snimcima se ne čuje nista , iskreno. Meni je delovalo kao da je neko nešto cuo/video, pa svi počeli da beže. Ali su stali odjednom
А како да изведеш да велика група учини (сваки појединац те групе исто) по мало панично склањање? То ни на сету мас свене неког филма не успе из прве.
Битанге су све учинили како би изазвали панику и стампедо где би било много повређених а врв и мртвих, срећом им није успело.

Ko je u ovoj zemlji mogao da upotrebi ili naredi da se koristi zvucni top koji je zabranjen u mnogim zemljama ?
Gde je javno tužilaštvo,istražni organi, pa i nenadležni, da utvrde sta se stvarno desilo i ko je to uradio ?
Mislim da ovaj narod treba da zna istinu ako ona uopšte postoji u zemlji Srbiji ili je istina po meri jednog čoveka
Vojska Srbije

Screenshot_20250316-193927~2.png

zvučni top

Ko je u ovoj zemlji mogao da upotrebi ili naredi da se koristi zvucni top koji je zabranjen u mnogim zemljama ?
Odakle ti potvrda da je zvučni top?
Može biti, ali ne mora.
Koliko sam shvatio, zvučni top u smislu vojne tehnologije (ne onog policijskog koji pišti), još je u eksperimentalnoj fazi.
Tko bi takvu tehnologiju Srbiji uopće prodao?
Koliko bi uopće koštala?
Rusi je ne bi Srbiji prodali da je imaju, kao što navodno Ameri nosatim Židovčinama ne prodaju svoj "Top Gun", iako nisam ni u to 100% siguran, ali nadam se da je tako.
Imao sam danas ovdje priliku pročitati upis da su srpske bolnice pretrpane srčanim bolesnicima, kojima su otkazali pacemakeri, zbog udara zvučnog topa.
Čisto sumnjam da studenti nose pacemakere, to je prije domena Vučićevih glasača.
Nadalje se spominje osoba koja je preminula od posljedica udara zvučnog topa... znači spominje se... i spominjati će se... ali dokaza niotkud.
Ne treba srpskoj opoziciji Vučić ili Vučićević da ih oblate, to dovoljno stručno rade oporbenjaci, izvlačeći informacije iz guzice.
Uz ovakvu opoziciju, Vučić će vladati doživotno.

...

Vanja Grbic svedoci:

Вања Грбић: Марко је доживео 7 срчаних удара од звучног топа​

https://srbin.info/drustvo/vanja-grbic-marko-je-doziveo-7-srcanih-udara-od-zvucnog-topa/
Уз то је Грбић понудио и додатно објашњење:
Репрезентативац СЦГ и Србије Марко Самарџић, мој саиграч и пријатељ током синоћњег протеста услед удара звучног топа обзиром да има пејсмејкер претрпео је неколико (7) срчаних удара, пребачен је у Ургентни центар где су му се доктори изборили за живот оживљавајући га више пута.
Сада је стабилан и опоравља се. Хвала медицинском особљу Ургентног што је спасило мог саборца као и свим добрим људима који су реаговали у право време. Драги Марко, опорављај се. Све најбоље теби и твојој породици“, поручио је.

...

To može i na krov zgrade da se stavi.
Advokat i nekadašnji koministar policije Božo Prelević izjavio je da je sinoć u Beogradu „upotrebljen zvučni top marke Dženezis,
uvezen od strane Jugoimporta 2022 godine“. „Taj zvučni top je američke proizvodnje, a uvezen je preko Izraela“, rekao je Prelević.

On je naglasio da je upotreba zvučnog topa u Srbiji zabranjena „Ta vrsta topa zavisnosti od jačine, oštećuje sluh, oštećuje pejsmejkere ljudima,
izaziva pucanje kapilara i krvnih sudova i može da ostavi trajne posledice“, rekao je Prelević.link

Licno bih volela da se utvrdi istina da li je stvarno bio zvucni top ili nije
Nešto je bilo.
Sve vreme euforije trudila sam se da budem distancirana od svega što ima veze sa politikom.
Više puta sam naglasila koliko volim Srbiju. Nervira me svako ko pogrdno piše o mojoj zemlji, posebno oni što ne jedu srpski hleb, ali ako je upotrebljen zvučni top, a izgleda da jeste, odgovornim licima suditi!

Ne verujem mnogo u 'rekla - kazala' priče, sama donosim zaključke na osnovu doživljenog.
Sinoć sam lično videla odvratno ponašanje u radovanju zbog, kako je sam rekao u svojoj emisijii, upotrebe zvučnog topa. Urednik i valjda novinari Informerovog kolegijuma, sve uz pesmu Malog Knindže. :bljak:

Batinasi nalupali blokadere kod skupstine
Blokaderi skinuli prsluke i jurnuli niz ulice pune ljudi.
Panika se poput domina širila sve do Slavije.

Eto famoznog zvučnog topa
Glupa vam je ta fora.

Gledao sam sve live i nema nikakve veze taj incident kod parka sa tim.

Nada je snimala lajv, i svi su gledali u nebo posle toga i vikali "sta je to, sta je to". Pri tome se jasno vidi pomeranje krosnje drveta.

Blokaderi su napadnuti kod parka... Bot detected,

Back