Није НЕПРАВДА, већ чист БЕЗОБРАЗЛУК ткз "Западне" цивилизације....

Poruka
9.345
....толико су бахати, безобразни, саможиви, ЗАВИДНИ И ПАКОСТНИ, да је то већ прерасло у песму да се опева.
Значи, имало се нисам шлогирао и питао се да ли сам нормалан уопште?
....
Сви сте чули или већина, за ткз POST TRUTH доба? Ако нисте погледајте на Гуглу.
Укратко то је лагање за које се мањина сложила да наметне већини и за које је мањина рекла да је морално оправдано, јер чува осећања људи.
Нпр. кад Теслу проглашавају Рватом, када за Јасеновац тврди се да је био дечија играоница. Или да је Милош Обилић Шифтар, итд....
....
Одем на Гугл да нешто видим, нема везе са ММА у суштини, ал упишем у Гулаг
ММА FIGHТERS tj MMA борци, да нешто нађем ....И....ИМАМ ШТА И ДА ВИДИМ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
....
ТРЕБАЛЕ СУ МИ СТРАНЕ И СТРАНЕ ДА СЕ ПОЈАВЕ СЛИКЕ МИРКА ФИЛИПОВИЋА, ФЕДОРА ЕМИЛИАНЕНКА И КАБИБА НУРМАГОМЕДОВА!!!!!
....
Једни од најзначајнијих бораца ИКАДА, поготово што је КАБИБ И АКТИВАН, за Гулаг као да НЕ ПОСТОЈЕ!!!!!
Појављију се разни битни и небитни ликови, неке глупости, али од МИРКА; ФЕДОРА и КАБИБА ни трага ни гласа!
....
У каквом ми то свету уопште живимо? И после се неки питају јел ЗЕМЉА ОКРУГЛА ИЛИ РАВНА? Ма ако није бре и шиљкаста!

Ево погледајте
https://www.google.rs/search?q=mma+..._JnlAhWK16YKHZfcA7IQ_AUIESgB&biw=1400&bih=908

Ne moramo da gledamo, guglov algoritam za pretragu, radi tako stio izbacuje prvo reklamne, a posle toga sve one rezultate sa vecim brojem zahteva.....

Па јел ти бре знаш колико је КАБИБ популаран???? А тек Мирко и Федор, јел видиш ти које се слике тамо појављују?!
Па пола се су неки безимењаци!
јел знаш уопште и КО ЈЕ Кабиб? Верујем да не...то је као када би уписао метал групе, а Ирон Маиден ти се појави на 8.страници...
ал ти не знаш ни ко је Ирон Маиден...? Јел да?
Па Мирко и Федор су ЛЕГЕНДЕ ММА, схваташ? Или не?
А Гулагов алгоритам видим како ради....

Па јел ти бре знаш колико је КАБИБ популаран???? А тек Мирко и Федор, јел видиш ти које се слике тамо појављују?!
Meni je Habib (ne Kabib) izasao u prvih 30 fotografija...
Lepo ti je covek objasnio,Konor pored MMA ima i niz drugh firmi koje placaju reklamu,a i jedan je od najpopularnijih u svetu ikada.
Mirko se trenutno ne takmici,i tesko da ce i posle 100 stranica po njihovom algoritmu izaci,za Fjodora (pise se Fedor cita Fjodor) je i meni nejasno da ga nema u vrhu.
Inace je Habib popularan samo medju Srbima i delom medju Rusima,u svetu nema bas toliko obozavaoca,s obzirom da gaji stil borbe-hvataj i davi.Takvi borci nisu zanimljivi kao Mirko dok je bio aktivan i jos nekoliko njih.
U ovoj pretrazi fali jos mnogo boraca koji su realno zasluzili da budu u vrhu,ali jbg,pare+glup logaritam pretrage=dobijes takve rezultate...

Mozda bi bolji primer bio primer Novaka Djokovica za tvoju pretpostavku?
Federer i Nadal su slabiji ali se favorizuju u odnosu na prvog.
To je s toga jer donose vise para.
Zapadna civilizacija se uglavnom bazira na profitu...
Imam utisak da u masi stvari favorizuju profit u odnosu na vrednosti.

Миланчо, управо смо доказали колики си параноик.

Укуцао сам у Гулаг best tennis players и прва слика је управо Новак Ђоковић (примењујемо методу постављача теме).

https://www.google.com/search?q=bes...tarlAhVxolwKHRWjBK0Q_AUIEigB&biw=1920&bih=969

Ове доказе о твојој параноји ћемо касније користити и у твојим постовима на ПДФ Политика, како бисмо додатно умањили значај твојих постова, мада, они су толико лоши да је тешко умањити тако нешто.

Миланчо, управо смо доказали колики си параноик.

Укуцао сам у Гулаг best tennis players и прва слика је управо Новак Ђоковић (примењујемо методу постављача теме).

https://www.google.com/search?q=bes...tarlAhVxolwKHRWjBK0Q_AUIEigB&biw=1920&bih=969

Ове доказе о твојој параноји ћемо касније користити и у твојим постовима на ПДФ Политика, како бисмо додатно умањили значај твојих постова, мада, они су толико лоши да је тешко умањити тако нешто.
To je zato sto verovatno i Novak placa Guglu reklamu.

Ako pak pogledas reklame za teniske kupove, videces u prvom redu Federera i Nadala.

Ne opterecuj se paranojom...ja samo pokusavam da sagledam stvari onakvim kakve one jesu;
Ako imas jaci argument, rado cu ga prihvatiti.

....толико су бахати, безобразни, саможиви, ЗАВИДНИ И ПАКОСТНИ, да је то већ прерасло у песму да се опева.
....
Укратко то је лагање за које се мањина сложила да наметне већини и за које је мањина рекла да је морално оправдано, јер чува осећања људи.
Нпр. кад Теслу проглашавају Рватом, када за Јасеновац тврди се да је био дечија играоница. Или да је Милош Обилић Шифтар, итд....
....
ММА FIGHТERS tj MMA борци, да нешто нађем ....И....ИМАМ ШТА И ДА ВИДИМ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
....
ТРЕБАЛЕ СУ МИ СТРАНЕ И СТРАНЕ ДА СЕ ПОЈАВЕ СЛИКЕ МИРКА ФИЛИПОВИЋА, ФЕДОРА ЕМИЛИАНЕНКА И КАБИБА НУРМАГОМЕДОВА!!!!!
....
Једни од најзначајнијих бораца ИКАДА, поготово што је КАБИБ И АКТИВАН, за Гулаг као да НЕ ПОСТОЈЕ!!!!!
Појављију се разни битни и небитни ликови, неке глупости, али од МИРКА; ФЕДОРА и КАБИБА ни трага ни гласа!
....
У каквом ми то свету уопште живимо? И после се неки питају јел ЗЕМЉА ОКРУГЛА ИЛИ РАВНА? Ма ако није бре и шиљкаста!

Ево погледајте
https://www.google.rs/search?q=mma+..._JnlAhWK16YKHZfcA7IQ_AUIESgB&biw=1400&bih=908
Зависи одакле вршиш претраживање. Редослед није исти у Америци, Европи или Азији.
Ево шта ја видим:
mmA-figters.png

....
....
....
....
....

Ево погледајте
Ja sam Fedora dobila odmah na prvoj strani?

Ono što me mnogo više nervira, mada ne znam ima li veze s temom, jeste kad odem na neki sajt, i iskoči mi onaj američanski oro i natpis koji kaže: žao nam je, obzirom da ste u Evropi, ne možete koristiti usluge ovog servera. Ili nešto tome podobno.

Back