Nije nas problem

Umri_muski

Legenda
Poruka
74.855
Ako pogledate, cujete sve strance koji zive u Srbiji i postaju drzavljani Srbije, zajednicko je , lepo mesto za zivot, administracija zamorna, a politika nije nas problem.Finansije odvojene od Srbije.
Ako pogledate sve nase stanovnike koji uzivaju i boli ih uvo za sve, oni kazu isto , jurim posao , novac, karijeru , ostalo nije moj problem...sve u kesu , nista u nekretninama, ako zagusti , kao i 90tih , pravac London, Pariz, dobro sad ne Pariz, ali Rim, Milano...Venecija..

Recept za sretan zivot u Srbiji je izgleda dok traje traje, pet banki se ne daje , gledaj sebe i budi pokretan...

Recept za srecan zivot ne postoji.
Svako ima svoju definiciju srece.

Stranci koji postanu drzavljani Srbije - finansije odvojene od Srbije?
Kako je to moguce? Rad na crno? Zasto su postali drzavljani Srbije?

Otprilike znam sta mislis, ali moras malo da preciziras ovo.

Recept za zivot u Srbiji? :lol:
Bukvalno - recept.

Ako pogledate, cujete sve strance koji zive u Srbiji i postaju drzavljani Srbije, zajednicko je , lepo mesto za zivot, administracija zamorna, a politika nije nas problem.Finansije odvojene od Srbije.
Ako pogledate sve nase stanovnike koji uzivaju i boli ih uvo za sve, oni kazu isto , jurim posao , novac, karijeru , ostalo nije moj problem...sve u kesu , nista u nekretninama, ako zagusti , kao i 90tih , pravac London, Pariz, dobro sad ne Pariz, ali Rim, Milano...Venecija..

Recept za sretan zivot u Srbiji je izgleda dok traje traje, pet banki se ne daje , gledaj sebe i budi pokretan...
Cek.... ko hebe sta stranci misle?

to je zapadna ideologija........zivi se samo u trenutku a vec za sledecih par minuta, boli ih uvo.

:lol:

Zasto mislis da su ono ideologije coveka zapada?
Istok je sta? Napredniji? Mudriji? Uspesniji? Moralniji mozda?
pa zivot me naucio da sve, sto je eticki destruktivno, dolazi sa zapada ..........dok sa istoka dolaze duhovne i moralne vrednosti.
Ako na istoku i ima nekakve moralne destruktivnosti, u njima se odmah uocava uticaj zapada i to ne na dobrovoljnoj bazi vec na bazi porobljavanja i kolonijalne politike sotonskog zapada.

Back