Nije nama toliko problem samo Vučić, već i mentalitet naroda

Pominjanje narkomana, niđe veze al tako kaže predsednik, pa ti, ajd da.prepišeš :mrgreen: znaš li ti razliku između donacije i mita?
Zaboravio sam da pomenem da ti je naslov pre svega glup i nepismen. :D Ne ide nikako "toliko problem samo"...

Sto se tice narkomana, eto oni su analogija sa blokaderima, kao osobe koje znaju da blokiraju svoje uze okruzenje, porodicu, a i studiranje zapne.

Недостајало јој је што није била српска, пре свега. А то значи да је пре свега била хрватско словеначка, и самим тим пре свега провницијска.

Па она прва је била скоро потпуно српска. Македонци и Бошњаци чак нису ни постојали. Чудо да се 'нако завршило.. :think:

Па она прва је била скоро потпуно српска. Македонци и Бошњаци чак нису ни постојали. Чудо да се 'нако завршило.. :think:
Наравно да нису постојалил Ни пре те југоалсвије нису постојали. Настали су декретом КПЈ као потпуно вештчки народи, и то откинути од српског националног ткива. Прва југославја је највећа грешка српског народа, а друга је потпуна окупација српског народа. Прва није била српска, а друга је била потпуно антисрпска по сваком питању и на сваки начин.

Ти си видовит па знаш шта сам ја?!
Нема Србина на свету који тако говори. Нигдње, никад ни у ком времену. Нама Србина који има толику шовинстичку мржњу према свом народу. Или Хрват, или Муслиман из Босне, или јутгословен српског порекла а хрватске провнијенције. Заиста не видим шта би друго могао да будеш. Наравно, сасвим је дуга ствар како ти себе доживљаваш.

Наравно да нису постојалил Ни пре те југоалсвије нису постојали. Настали су декретом КПЈ као потпуно вештчки народи, и то откинути од српског националног ткива. Прва југославја је највећа грешка српског народа, а друга је потпуна окупација српског народа. Прва није била српска, а друга је била потпуно антисрпска по сваком питању и на сваки начин.

Не бринем се ја много. Сада смо самостални. Цветамо!

Нема Србина на свету који тако говори. Нигдње, никад ни у ком времену. Нама Србина који има толику шовинстичку мржњу према свом народу. Или Хрват, или Муслиман из Босне, или јутгословен српског порекла а хрватске провнијенције. Заиста не видим шта би друго могао да будеш. Наравно, сасвим је дуга ствар како ти себе доживљаваш.

Нека смо у Квискотеци.. “Точан одговор је под ‘Це’ Браво Сановник!”

narod zaboravio zaplenu devizne stednje u bankama, najvecu inflaciju u istoriji covencastva, plata tri marke i litar benzina 5 maraka, Jezdu i Dafinu, izdaju RSK i RS, izvodjenje tenkova na ulice Beograda 9 marta, ubistva novinara, prebijanje naroda 96/97....kukalo se na zute lopove, pa su pozeleli stare lopove i evo gde smo danas...lepo je Palma, procenio da narod vredi 2000 dinara

Back