Nije mi jasno

Wizzzz

Aktivan član
Poruka
1.057
Pozz ljudi...
Imam jedno pitanje... Mozda sam pogresio pdf al nema veze :) ...
Naime vezbam trbusnjake vise od 3 godine... Trbusnjaci su mi tolko jaki da me drug udari pesnicom u stomak, a mene nista ne boli...
Kada skinem majicu, trbusnjaci mi se vide... To primete i ostali...
Ali kada hocu da ih slikam, uopste se ne vide na fotki :( ...
Znaci imam trbusnjake, imam 10 % Body Fat-a jasno se vide kada se skine majica i na ogledalu, al na fotografiji ne...
Ima neko savet kako ih slikati dase vide jasno na slici...
Probao sam i bez bica al brate o5 ista prica....

а значи фоткање за фејс спада у остале спортове :mrgreen:
постави неко светло тако да ти се прави сенка од мишића, то је цела чаролија....а после додаш мало контраста и то је то :lol:

cekaj bra ne kapiram jel ovako se ne vide:mrgreen:

ma kakve masnoce to sam jednom merio 1 i nesto % ako je bilo od tad sam skinuo jedno 6 kila..kakvi suplementi jedva se moze reci da idem u teretanu i to sam iskuliro..znaci samo male tezine do 50kg..ostalo sam samo udvostrucio ponavljanja i ubacio neke teze trbusnjake..tipa na vratilu pa noge pravo skupljene pokret kazaljke na satu od 9 do 3..e tu sam osetio samo 1 dan upalu kad sam prvi put uradio

ma kakve masnoce to sam jednom merio 1 i nesto % ako je bilo od tad sam skinuo jedno 6 kila..kakvi suplementi jedva se moze reci da idem u teretanu i to sam iskuliro..znaci samo male tezine do 50kg..ostalo sam samo udvostrucio ponavljanja i ubacio neke teze trbusnjake..tipa na vratilu pa noge pravo skupljene pokret kazaljke na satu od 9 do 3..e tu sam osetio samo 1 dan upalu kad sam prvi put uradio

malcice si se zbunio, ne? :huh:

pa ne znam to su oni prevaranti sto uvaljaju neke sejkove herbalife valjda i rece da je nesto malo iznad savrsenog..sad gledam da je za muskarce od 2 do 5%..tad sam imao oko 86 kg sad 80

pa ne znam to su oni prevaranti sto uvaljaju neke sejkove herbalife valjda i rece da je nesto malo iznad savrsenog..sad gledam da je za muskarce od 2 do 5%..tad sam imao oko 86 kg sad 80

Na ovim slikama ti je bf negde oko 10%. Da imas ispod 4% imao bi ozbiljnih zdravstvenih problema. Telesna tezina nikad ne moze da bude pokazatelj % BF-a. Za nize BF% povrsinska vaskularnost je vidljivija.
Sve u svemu dobar si.

Na ovim slikama ti je bf negde oko 10%. Da imas ispod 4% imao bi ozbiljnih zdravstvenih problema. Telesna tezina nikad ne moze da bude pokazatelj % BF-a. Za nize BF% povrsinska vaskularnost je vidljivija.
Sve u svemu dobar si.

Ne bih rekao da je oko 10%...Pre ce biti 11-12% (tipa 11.8% :mrgreen:). Na 10% se vec jako dobro vide trbusnjaci vecini (opet zavisi od osobe do osobe), a na 8% su "iseceni" sto trazi postavljac teme :lol:

Poslednja izmena:
Pozz ljudi...
Imam jedno pitanje... Mozda sam pogresio pdf al nema veze :) ...
Naime vezbam trbusnjake vise od 3 godine... Trbusnjaci su mi tolko jaki da me drug udari pesnicom u stomak, a mene nista ne boli...
Kada skinem majicu, trbusnjaci mi se vide... To primete i ostali...
Ali kada hocu da ih slikam, uopste se ne vide na fotki :( ...
Znaci imam trbusnjake, imam 10 % Body Fat-a jasno se vide kada se skine majica i na ogledalu, al na fotografiji ne...
Ima neko savet kako ih slikati dase vide jasno na slici...
Probao sam i bez bica al brate o5 ista prica....

A koliko kg imas inace :lol: Znas kako se kaze: "Six pack abs on a skinny dude are like big boobs on a fat girl - they don't count!" :mrgreen:

Poslednja izmena:

Back