Nije mi jasno da li su žene pametnije ili su muškarci...

• Začetnik teme Začetnik teme DUH
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Povodom ovog videa, jel dovoljan samo malter lepak za stiropor da drzi za plafon i stiropor i posle toga malter na stiroporu (meni izasao neki video gde nas neki u nekom prolazu lepi 5ticu stiropor samo sa malterom za pesacki prolaz za plafon..pa rekoh da pitam, hoce li malter drzati i stiropor i tezinu maltera posle nanesenog na stiropor, ima tu bar 3kg maltera po kvm stiropora...
Ja tumacim muskarca da mu treba vazduha od nafrakane babetine i da je zajebava,a babetinu kao nadrk babetinu,e tako opusteno sve u tu podelu

Bilo da ona privlaci 'seljake' ili 'intelektualce', svakako je ona kriva jer je seljanka? Hm, ne znam dal' ima smisla.
Ima smisla. Život je kao poker, žensko je prosto osoba koja je izvukla loše karte a sad kako će odigrati partiju života sa njima je već deseta priča.

Prilozi

• FB_IMG_16065778121443603.jpg
    FB_IMG_16065778121443603.jpg
    73 KB · Pregleda: 3
Ovih vesti ima tako zbunjujucih ....
Zena umrla 6 meseci pre porodjaja, dete uspesno prezivelo porodjaj...
Pazi koja je to recenica.....umesto smislenije zena umrla 6 meseci pre termina porodjaja.......ovako ispada umrla zena, stavili je na vestacko srce i pluca i vozili do porodjaja i onda dete uspesno rodjeno....ili jos gore, neki time machine...
Pre nego sto uzmes srpske novinske kreativnosti , treba ti sveca i kandilo, da ne procitas svasta i da te potrese...

• Podržavam
Reactions: DUH
Pazi koja je to recenica.....umesto smislenije zena umrla 6 meseci pre termina porodjaja.......ovako ispada umrla zena, stavili je na vestacko srce i pluca i vozili do porodjaja i onda dete uspesno rodjeno....ili jos gore, neki time machine...
Pre nego sto uzmes srpske novinske kreativnosti , treba ti sveca i kandilo, da ne procitas svasta i da te potrese...
Sta je tu cudno, sve engleski djaci poceli da pisu i uredjuju...i naravno "bore" se za nadnicu....sve go otpad od novinarstva...

• Podržavam
Reactions: DUH
Zasto tako pezorativno o novinarima :lol:

Zasto tako pezorativno o novinarima :lol:
E to jeste...ja imam izuzetno ruzno misljenje o novinarima, tj mislim da ne postoje novinari u Srbiji nego novinarcici...
Ja bih bio bolji novinar, iako umem da pisem, pa sam vise za pisca nego za novinara, ali zbog inzenjerije bih mogao i malo zbog filma bih mogao...
Ovo sto je ovde je sve samo ne novinar...
Ups, pogresno kontekstualno postavljeno ...nije bitno kakav bih ja bio novinar, nego bre ovo ovde nije novinarstvo uopste, uzori losi sredina losa, nivoi losi, sve lose..

Ja odavno nemam smisla za takav humor i video klipove, mn to nije smešno, to na ignore
Likuša lepi žvaku u kosu drugoj likuši...e blago njoj. Što se kaže "da mi je njena pamet dva dana da se odmorim" :lol:
A kao forum nije prepun izliva gluposti...

Ja cim udjem na forum osetim kao promenu pritiska vazduha, tj prosto vazdusni talas gluposti...
A cak i od nekih dicnih dr mr prof....nekad i iz njihove struke, pa se pitam, ima li onda nekog ko je profesionalac u Srbiji...
Jos su ubedjeni da je tacno ono sto tvrde a opasno je i sto ne znaju a jos opasnije sto misle da su u pravu , ne zbog sujete, nego to povlaci negiranja i nepostojanja jos hiljadu vrlo vaznih detalja i situacija..

Utesno za forumase, to mi se desava i kad udjem u prevoz u prigradskim naseljima BG...

Nis je jedino mesto u Srbiji (Ni Krusevac ni Valjevo ni Bor ni Sabac ni Novi Sad.....) gde je manji taj plimski talas gluposti...sto pomalo cudi zbog sveznalica iz Leskovac i Vlasotince...
Za kulturu je nekad bio NS, sad mrka kapa. Sad mozda Vrnjacka Banja

Back