Nije mi bitno kako izgledas - kazu zene .

Kad se govori uopsteno, onda se mora covjek pridrzavati uopstenog, pogotovo kad zna da od isticanja pojedinosti, mozda kakvu i samu posjeduje na temu, nema vajde ... kurioziteti su samo mali dio istine, a samim tim nisu ni vrijedni spomena :D

Onda žene kojima je nešto drugo bitno treba da se smatraju kuriozitetima? Da li te kuriozitete žele svi muškarci? Meni se čini da nije tako.
Šta misliš da jedino postoji to jedino i možeš naći.

Onda žene kojima je nešto drugo bitno treba da se smatraju kuriozitetima? Da li te kuriozitete žele svi muškarci? Meni se čini da nije tako.

Gledaj, ovo je jedna od tema gdje ljudi cesto lazu sebe, a da toga nisu ni svjesni ... vecina njih ima taj tvoj stav, ali u praksi on je zanemariv u odnosu na realizaciju istog. Ko stvarno drzi do njega,a ko ne , moze se stvarno vidjeti kad za tako nesto dodje trenutak.

Ja nisam rekao da je zenama novac br1, vec samo da dize prag tolerancije koji prekriva mane koje su daleko vidljivije ako doticni nema novca. Sto vise novaca, to mane manje vidljive ... dok opet kod vecine postoje granice i novac ne moze prekriti bas sve.

Osobe kojima novac ne igra nikakvu ulogu su jako rijetke, a cesto iste ga imaju pa znaju da on nije toliko vrijedan koliko se misli

Aj cao, moram ici :D

Tu i tamo, bio je neki klip (sada koliko je istina ne znam, pretpostavimo da donekle jeste) u kojoj devojke upoznaju lika sa neta koji ispadne da je debeo, i muskarci upoznaju devojku koja na kraju ispadne da je debela. Devojke su cesce pristajale da ostanu sa tim debelim muskarcem, dok nijedan muskarac nije pristao da ostane sa debelom devojkom.

Sad, ne verujem da je fizicki izgled potpuno nebitan, ali ako neko ima smeka, stila, kliker, mozda moze da prodje iako nije naj-naj frajer. Za devojke, smek, stil, humor, nisu visoko cenjene osobine, pozeljne da, ali nisu na listi prioriteta.

Tu i tamo, bio je neki klip (sada koliko je istina ne znam, pretpostavimo da donekle jeste) u kojoj devojke upoznaju lika sa neta koji ispadne da je debeo, i muskarci upoznaju devojku koja na kraju ispadne da je debela. Devojke su cesce pristajale da ostanu sa tim debelim muskarcem, dok nijedan muskarac nije pristao da ostane sa debelom devojkom.

Sad, ne verujem da je fizicki izgled potpuno nebitan, ali ako neko ima smeka, stila, kliker, mozda moze da prodje iako nije naj-naj frajer. Za devojke, smek, stil, humor, nisu visoko cenjene osobine, pozeljne da, ali nisu na listi prioriteta.
Pazi ako ti se lik svidi pa se ispostavi da ipak nije maneken sta sad.Nije o glavu.AKO je duhovit sarmantan i smeker sto se mene tice moze da ima i sto kila i da je metar i zilet.Nisam ni ja manekenka.Bivsi mi nije bio ni mrsav ni visok,uopste ali mi je bio najlepsi na svetu.

Pazi ako ti se lik svidi pa se ispostavi da ipak nije maneken sta sad.Nije o glavu.AKO je duhovit sarmantan i smeker sto se mene tice moze da ima i sto kila i da je metar i zilet.Nisam ni ja manekenka.Bivsi mi nije bio ni mrsav ni visok,uopste ali mi je bio najlepsi na svetu.

Sve to storji, samo ovaj primer koji sam ja upotrebio bio malo "veci", nesto ovog tipa:

tumblr_nt9cy2iskF1qhz95yo1_500.gif

Ali eto, dame se nisu previse bunile, jer je bilo smeka, hemije.
Sad ne znam, mozda smo mi muskarci drugaciji, mada sumnjam da bi muskarci zeleli da budu sa deovjkom koja ima 100kg, dok recimo to je prihvatljivo za vecinu muskaraca, pod uslovom da su ok gradjeni.

Back