ravana
Domaćin
- Poruka
- 4.537
Pa sta im je odna bitno ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Novcanik je taj koji rasteze toleranciju, ali i ona kod vecine ima granicu ...
Zar i ti Guede? : )))
Kad se govori uopsteno, onda se mora covjek pridrzavati uopstenog, pogotovo kad zna da od isticanja pojedinosti, mozda kakvu i samu posjeduje na temu, nema vajde ... kurioziteti su samo mali dio istine, a samim tim nisu ni vrijedni spomena![]()
Onda žene kojima je nešto drugo bitno treba da se smatraju kuriozitetima? Da li te kuriozitete žele svi muškarci? Meni se čini da nije tako.
novcanik..i kakva su ovo pitanja, ko da si tinejdzer![]()
Kako kojoj ženi. Izgled nije nebitan ali je odlučujući njegov um.
Pazi ako ti se lik svidi pa se ispostavi da ipak nije maneken sta sad.Nije o glavu.AKO je duhovit sarmantan i smeker sto se mene tice moze da ima i sto kila i da je metar i zilet.Nisam ni ja manekenka.Bivsi mi nije bio ni mrsav ni visok,uopste ali mi je bio najlepsi na svetu.Tu i tamo, bio je neki klip (sada koliko je istina ne znam, pretpostavimo da donekle jeste) u kojoj devojke upoznaju lika sa neta koji ispadne da je debeo, i muskarci upoznaju devojku koja na kraju ispadne da je debela. Devojke su cesce pristajale da ostanu sa tim debelim muskarcem, dok nijedan muskarac nije pristao da ostane sa debelom devojkom.
Sad, ne verujem da je fizicki izgled potpuno nebitan, ali ako neko ima smeka, stila, kliker, mozda moze da prodje iako nije naj-naj frajer. Za devojke, smek, stil, humor, nisu visoko cenjene osobine, pozeljne da, ali nisu na listi prioriteta.
Pa pobogu,protiv drugih zena naravnoA sta se onda toliko uredujete ako niste vizualni tip ? Paradox .
Pazi ako ti se lik svidi pa se ispostavi da ipak nije maneken sta sad.Nije o glavu.AKO je duhovit sarmantan i smeker sto se mene tice moze da ima i sto kila i da je metar i zilet.Nisam ni ja manekenka.Bivsi mi nije bio ni mrsav ni visok,uopste ali mi je bio najlepsi na svetu.
Onda mu dzabe i "unutrasnji sjaj" kad je izexao.Pazi ako ti se lik svidi pa se ispostavi da ipak nije maneken sta sad.Nije o glavu.AKO je duhovit sarmantan i smeker sto se mene tice moze da ima i sto kila i da je metar i zilet.Nisam ni ja manekenka.Bivsi mi nije bio ni mrsav ni visok,uopste ali mi je bio najlepsi na svetu.