Није ме хтио зато што...?

Углавном ме нису хтјели зато што им...

• ... нисам била довољно лијепа и згодна

• ...нисам била довољно популарна

• ...нисам имала пара (за оне који тврде да су и мушкарци спонзоруше)

• ...нисам била довољно забавна

• ... ништа од наведеног

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
...normalno, kod nas se devedeset posto stvari radi iz inata... :)

Cuveni srpski inat. :lol:

juju kakve su ovo psihoanalize :eek: kakav inat... ozenio se covek onako kako treba, fina, lepa, obrazovana... ne znam bas razvija li kore ali good catch :lol:

Niko nije nista analizirao niti su mi detalji tvog slucaja poznati. Samo kazem da znam likove, koji su uleteli ekspresno u novu vezu a neki cak i u brak nakon sto su "novu" poznavali dva dana....svega ima. :rotf:

Сваки ме је хтео. :)
А што неко неког ,,неће''... Па ваљда не ,,кликне'', нема везе с наведеним разлозима.
И то се мења с годинама у којима смо.
Некад неко воли ,,популарне''. С таквима се после не забављају, а још мање жене.
За кратку везу, довољно је да ти се неко свиди, тек ,,онако''.
За дуже, важни су неки други квалитети.
Моја животна прича је можда тужна, мене никад нису стартовали за секс, увек за дугу везу и брак. Како су у старту знали да би баш са мном били ,,заувек срећни'', никако нисам успела да провалим. :( Мислим, како неко после другог - трећег сусрета може да зна да ме хоће за цео живот, не знам. А нимало не личим на супругудомаћицумајку...

Сваки ме је хтео. :)
А што неко неког ,,неће''... Па ваљда не ,,кликне'', нема везе с наведеним разлозима.
И то се мења с годинама у којима смо.
Некад неко воли ,,популарне''. С таквима се после не забављају, а још мање жене.
За кратку везу, довољно је да ти се неко свиди, тек ,,онако''.
За дуже, важни су неки други квалитети.
Моја животна прича је можда тужна, мене никад нису стартовали за секс, увек за дугу везу и брак. Како су у старту знали да би баш са мном били ,,заувек срећни'', никако нисам успела да провалим. :( Мислим, како неко после другог - трећег сусрета може да зна да ме хоће за цео живот, не знам. А нимало не личим на супругудомаћицумајку...

kako i nebi kad si hot nastavnica <3

Свима вама се некад у животу десило да вас неки момак није хтио, да се не лажемо ;)
Кладим се да сте се након тог (тужног) доживљаја питале: зашто...? и разбијале главу... :(

Па, шта мислите зашто...? (ваша слободна процјена)

ko analogija pesme
vencanja nece biti
jer imam cir na kiti

Moja prva simpatija koja je bila mnogo velika i sviđao mi se od malih nogu sve do srednjoškolskih dana me nije hteo jer se nisam šminkala i oblačila dovoljno provokativno.
Na neki način je postavio uslov da moram biti opuštenija da bi bio sa mnom i manje detinjasta.
Što, naravno, nisam prihvatila, iako sam oči isplakala.
Bila sam samo devojčica od šesnaest godina.
Pardon, petnaest.

Свима вама се некад у животу десило да вас неки момак није хтио, да се не лажемо ;)
Кладим се да сте се након тог (тужног) доживљаја питале: зашто...? и разбијале главу... :(

Па, шта мислите зашто...? (ваша слободна процјена)

Da se ne lazemo, nije mi se dogodilo.
Ukoliko mi se dogodi, rado cu podeliti to iskustvo.
Hemija je uzvraĆeta potpuno u svakom slucaju.

Back