minon
Legenda
- Poruka
- 59.497
Ako ti je uteha....to cesto ne mora da znaci da te je prezalio. Znam za slucajeve gde su se likovi bukvalno iz inata zenili.![]()
![]()
![]()
...normalno, kod nas se devedeset posto stvari radi iz inata...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako ti je uteha....to cesto ne mora da znaci da te je prezalio. Znam za slucajeve gde su se likovi bukvalno iz inata zenili.![]()
![]()
![]()
...normalno, kod nas se devedeset posto stvari radi iz inata...![]()
juju kakve su ovo psihoanalizekakav inat... ozenio se covek onako kako treba, fina, lepa, obrazovana... ne znam bas razvija li kore ali good catch
![]()
Сваки ме је хтео.
А што неко неког ,,неће''... Па ваљда не ,,кликне'', нема везе с наведеним разлозима.
И то се мења с годинама у којима смо.
Некад неко воли ,,популарне''. С таквима се после не забављају, а још мање жене.
За кратку везу, довољно је да ти се неко свиди, тек ,,онако''.
За дуже, важни су неки други квалитети.
Моја животна прича је можда тужна, мене никад нису стартовали за секс, увек за дугу везу и брак. Како су у старту знали да би баш са мном били ,,заувек срећни'', никако нисам успела да провалим.Мислим, како неко после другог - трећег сусрета може да зна да ме хоће за цео живот, не знам. А нимало не личим на супругудомаћицумајку...
nisam imala dovoljno para da platim uslugu((((((((
pa sta da se radi, drma kriza i kod nas, a za luksuz najviseTako slabo se zarađuje na šipci, i to u suterenu hotela sa 5 * ?![]()
Nije me htio zato što sam bila lijepa i zgodna,popularna,zabavna i imala para ...![]()
Mislite da se šalim?![]()
Свима вама се некад у животу десило да вас неки момак није хтио, да се не лажемо
Кладим се да сте се након тог (тужног) доживљаја питале: зашто...? и разбијале главу...
Па, шта мислите зашто...? (ваша слободна процјена)
pa sta da se radi, drma kriza i kod nas, a za luksuz najvise![]()
Uh.
Je li bila navalentna?
Mislio sam da ce me usisati![]()
Свима вама се некад у животу десило да вас неки момак није хтио, да се не лажемо
Кладим се да сте се након тог (тужног) доживљаја питале: зашто...? и разбијале главу...
Па, шта мислите зашто...? (ваша слободна процјена)