Ispljuni slobodno...NaraYan:Khm... khm...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ispljuni slobodno...NaraYan:Khm... khm...
Aaaajde, kažikažikažikažikažikažiiiiSuzy:u jeeeee
necu da vam kazem...
utata..;-)
___________________________________________________________________________NaraYan:Ja sam spavao sa 0 devojaka a poljubio sam samo jednu curu jedanput u obraz.
Gazdarica:Ovo mjesto treba preimenovati u "Djeciji vrtic"...![]()
Cccc, dobro se snalazim i sa jednima i sa drugima...SINDI:a ti ces biti bebisiterka..za nevaljale decake![]()
ja bih ipak ostala kod tata..8-)
Gazdarica:Cccc, dobro se snalazim i sa jednima i sa drugima...
Nego, posto se niko ne izjasnjava, sve mi se cini da ce i ova tema uskoro otici u istoriju!![]()
I moj broj k je porastao...Guzo, aj da ih merimo! Čik čik či k...Gazdarica:Hihihi, koliko si nula odbila...?
Inace, ja sam se po ovom pitanju na forumu izjasnila jos 2003. godine...
Dobro, u medjuvremenu je brojka malo porasla...![]()
Blondiki se na'vatala paučina. I gore i dole...Blondi, dušo! Juhu! :-)Gazdarica:E, ako blondika ne probije led i ne izjasni se, stvarno cu zakljucati ovaj topic, i ostaviti link za jedan prethodni, na kome su forumasi bili slobodniji...![]()
Ako budeš iskrena, ali baš baš iskreno mi odgovoriš na pitanjce, odaću ti svoju najveću i najlepšu tajnu, i...LUDICA:..A koliko si ih imala do sad?.... :-D
......
Ja sam npr. spavala s njih 6, a tu ubrajam one koji su svrsili.
Da vidimo vas:
8)
a gde smem reci istinu pored svih ovih svetica jbtGazdarica:E, ako blondika ne probije led i ne izjasni se, stvarno cu zakljucati ovaj topic, i ostaviti link za jedan prethodni, na kome su forumasi bili slobodniji...![]()
don't worry, ja za pauke koristim PIPSssssssss 8)kojote:Blondiki se na'vatala paučina. I gore i dole...Blondi, dušo! Juhu! :-)
Bio sam njen pauk
Al' ne čuh joj jauk
Biću tvoj Bledolomac, nije Koja bauk:razz:
Jbt, ja odoh sada u cosak da se stidim...blondi:a gde smem reci istinu pored svih ovih svetica jbt![]()
i onako ispadoh na jednoj drugoj temi nifomanka kad je nekima sex 3x nedeljno precest![]()
Ne brinem. Znam da imas lepu Pičkicu I Prave Sikeblondi:don't worry, ja za pauke koristim PIPSssssssss 8)