NIJE LJUBAVNI OGLAS...

vallas:
...VEC SAMO KONSTATACIJA DA stvarno NE MOGU DA PRONADJEM ONU PRAVU...DODUSE NISAM BAS NI TRAZIO KAKO TREBA,ALI SAM POKUSAVAO...KURVICE,FUFICE,DROLJICE,SPONZORUSICE...PA DEVOJKE DOKLE,KAKO VAM NE DOSADI,KAKO DA I VI NE ZELITE DA PRONADJETE NEKOKG S KIM CE VAM BAREM BITI LEPO? A INTERESANTNO,STUDIRAM,BAVIO SAM SE SPORTOM AKTIVNO 10 GODINA I JOS TRENIRAM KOLIKO MI OBAVEZE NA FAXU DOZVOLAVAJU,LEPO IZGLEDAM...MISLIM GLUPO MI JE DA SE HVALIM...DALJE VEC IDE KAKO IDE,ZNACI NIJE U TOME PROBLEM... I DA SE RAZUMEMO NEMAM JA PROBLEM DA SMUVAM DEVOJKU,TO MI JE NAJMENJE TESKO,ALI GORE SPOMENUTE IZBEGAVAM TAKO DA MI SE IZBOR ZNATNO SUZIO... I ONDA JA SE PITAM DA LI LJUBAV IMA SMISLA,BAR ZA SADA!?!
STVARNO SAM EMOTIVAN I TEMPERAMENTAN I PROSTO GORIM DA UPOZNAM PRAVU U KOJOJ CU PRONACI SVE STO MI TREBA,I KOJOJ CU MOCI SVE DA DAM,A DA ONA TO NE ISKORISTITI...ZELIM KAD JE VOLIM DA BUDEM SIGURAN U NJENU LJUBAV I SAMO CE TADA VIDETI KAKO JE KAD MUSKARAC ISKONSKI VOLI...A NAZALOST KAD DEVOJKA TO SHVATI UVEK JE KASNO....

KOMENTAR...SAVET...ITD..........POZZ SVIMA!!!
;-) ;-) join the club!!!!!!!!!!!!!! milim da ovakve zelje delis sa milionima ljudi(sto muskih, sto zenskih) na nasoj planetici.nazalost nisi otkrio toplu vodu. ako se zali devojka-musarci su barabe, ako se zali tip-devojke su qrve... i tako to krene........

sinnke:
Vreme ce ti samo to doneti. Samo ne zanosi se da zene traze ljubav kod muskarca, to one sve govore a ustvari je maska za druge ciljeve.
Ne znam koliko imas godina ali kad se priblizis 30-toj sve ce te ganjati jer im treba muz.
a, onako radoznalosti radi, jel tebe neka maca sustigla, ili imas jos vremena posto si macak adolecent? ako je u pitanju ovo drugo bolje da odma' pocnes da vezbas trcanje jerbo, mace su sve brze i brze, a i pune su trikova.........

uh. a ja sam bila ubijedjena da muski bas vole ove cure koje ti nabrajas, i dugo sam bila u dilemi da li ljubav uopste postoji. otprilike sam se osjecala kao ti. uglavnom,naucila sam sebe da mi bude svejedno. sta bude bice...

a zalosno je sto si 100 % u pravu!

vallas:
...VEC SAMO KONSTATACIJA DA stvarno NE MOGU DA PRONADJEM ONU PRAVU...DODUSE NISAM BAS NI TRAZIO KAKO TREBA,ALI SAM POKUSAVAO...KURVICE,FUFICE,DROLJICE,SPONZORUSICE...PA DEVOJKE DOKLE,KAKO VAM NE DOSADI,KAKO DA I VI NE ZELITE DA PRONADJETE NEKOKG S KIM CE VAM BAREM BITI LEPO? A INTERESANTNO,STUDIRAM,BAVIO SAM SE SPORTOM AKTIVNO 10 GODINA I JOS TRENIRAM KOLIKO MI OBAVEZE NA FAXU DOZVOLAVAJU,LEPO IZGLEDAM...MISLIM GLUPO MI JE DA SE HVALIM...DALJE VEC IDE KAKO IDE,ZNACI NIJE U TOME PROBLEM... I DA SE RAZUMEMO NEMAM JA PROBLEM DA SMUVAM DEVOJKU,TO MI JE NAJMENJE TESKO,ALI GORE SPOMENUTE IZBEGAVAM TAKO DA MI SE IZBOR ZNATNO SUZIO... I ONDA JA SE PITAM DA LI LJUBAV IMA SMISLA,BAR ZA SADA!?!
STVARNO SAM EMOTIVAN I TEMPERAMENTAN I PROSTO GORIM DA UPOZNAM PRAVU U KOJOJ CU PRONACI SVE STO MI TREBA,I KOJOJ CU MOCI SVE DA DAM,A DA ONA TO NE ISKORISTITI...ZELIM KAD JE VOLIM DA BUDEM SIGURAN U NJENU LJUBAV I SAMO CE TADA VIDETI KAKO JE KAD MUSKARAC ISKONSKI VOLI...A NAZALOST KAD DEVOJKA TO SHVATI UVEK JE KASNO....

KOMENTAR...SAVET...ITD..........POZZ SVIMA!!!

Evo sta me zanima
Po kojim to kriterijumima ti sudis koje su gore spomenute a koje su "fine i postene" odnosno prave?
aj reci mi molim te

kako to znas?
objasni prvo sebi pa ces meni...

nadam se da je bar neko razumeo sta pokusavam da kazem....

ma zasto ja nisam postovala na ovoj temi a mislila sam da jesam
mogla sam da dam neki lep i koristan savet
ok...necu da se prepravljam sad kad vec nisam onda necu ni sad
a i sta bi mu koristio moj savet
ama bas nista
i tako
nisam
nisam

Back