tara
Buduća legenda
- Poruka
- 35.576
Pa ne, ali ja recimo izađem do parkića i viđam samo žene kako vode decu, a gde su tu muškarci?
da ne spominjemo koji je rizik danas ici po parkicima i sve
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ne, ali ja recimo izađem do parkića i viđam samo žene kako vode decu, a gde su tu muškarci?
Da bbre, noć ti sama, parkić neosvetljen, hladno, kiša...da ne spominjemo koji je rizik danas ici po parkicima i sve
TolikoKažu muž kriv kad se žena ugnjiloguzi. - Nije, svaako je odgovoran za sebe!
Kažu žena treba u braku da se zaroza a muž treba da trpi.- Ne treba, treba oboje da ulažu, ne mora podjednako nego koliko ko može, valjda su bili svesni kada su ulazili u brak koji su kapaciteti partnera, bar oni osnovni koji se tiču održavanja zdrave zajednice.
Sve to masoni i globalisti što podržavaju ove fetišistkinje (ili se zovu feministkinje) To ne znam.
pa naletis na drugara a on se pravi da te ne vidi, ma bezi breDa bbre, noć ti sama, parkić neosvetljen, hladno, kiša...
Pa ima i toga da ti kažempa naletis na drugara a on se pravi da te ne vidi, ma bezi bre
Muskarac nije pasivni objekat sa strane,vec bi trebalo da bude subjekat.Ja bih samo da dodam da ulaganje u odnos treba da bude obostrano, ne nuzno istovremeno ali obostrano
Ne moze zena da koristi obaveze oko porodice /dece kao izgovor ako obaveze nisu samo na njoj
Da je faking lako danas odrzati porodicu uopste nije, sve je shebano na 101 nacin i u sve je potrebno ulagati 10. puta vise nego nekada, posebno kada si zena
A u situaciji kada sve padne na zenu, a pada cesce nego sto mislite, i taj isti muskarac sedi, gleda i trpi dok se ne oseti zapostavljeno - pa ***** ti to
pazi zoki retko kaze al kad kaze to je toMuskarac nije pasivni objekat sa strane,vec bi trebalo da bude subjekat.
Ako sve padne na zenu,ne vidim sto bi jos i on.
Ako nema medjusobnog ispomaganja u bilo kojoj zivotnoj situaciji,nema niceg.
Sto kaze Zoki necemo na kantar ko koliko,ali kad previse prevagne,stvar je jasna
Ja bih samo da dodam da ulaganje u odnos treba da bude obostrano, ne nuzno istovremeno ali obostrano
Ne moze zena da koristi obaveze oko porodice /dece kao izgovor ako obaveze nisu samo na njoj
Da je faking lako danas odrzati porodicu uopste nije, sve je shebano na 101 nacin i u sve je potrebno ulagati 10. puta vise nego nekada, posebno kada si zena
A u situaciji kada sve padne na zenu, a pada cesce nego sto mislite, i taj isti muskarac sedi, gleda i trpi dok se ne oseti zapostavljeno - pa ***** ti to
He, kako ste od onog prvog "muškarac je kriv za sve" posta lepo i brzo došle do kompromisa, međusobne podrške i ljubaviMuskarac nije pasivni objekat sa strane,vec bi trebalo da bude subjekat.
Ako sve padne na zenu,ne vidim sto bi jos i on.
Ako nema medjusobnog ispomaganja u bilo kojoj zivotnoj situaciji,nema niceg.
Sto kaze Zoki necemo na kantar ko koliko,ali kad previse prevagne,stvar je jasna
A ti mi ga lepo smesti, ja okrenuo na zezanje (bar sam to probao), a ti mi odvrati ozbiljnoKažu muž kriv kad se žena ugnjiloguzi. - Nije, svaako je odgovoran za sebe!
Kažu žena treba u braku da se zaroza a muž treba da trpi.- Ne treba, treba oboje da ulažu, ne mora podjednako nego koliko ko može, valjda su bili svesni kada su ulazili u brak koji su kapaciteti partnera, bar oni osnovni koji se tiču održavanja zdrave zajednice.
Sve to masoni i globalisti što podržavaju ove fetišistkinje (ili se zovu feministkinje) To ne znam.
Ne znam gde si procitao da sam ikada rekla da je muskarac kriv za sve :IHe, kako ste od onog prvog "muškarac je kriv za sve" posta lepo i brzo došle do kompromisa, međusobne podrške i ljubavi
ljubi vas Golupče![]()
ti možda i nisi, ali je hopa-cupa otvorila temu, a ja volim da generalizujem i trpam sve u isti koš.Ne znam gde si procitao da sam ikada rekla da je muskarac kriv za sve :I
I beg to differ.Ukratko je nije ljubav ako ti treba povodac
Ja pročito Džemperka?A ti mi ga lepo smesti, ja okrenuo na zezanje (bar sam to probao), a ti mi odvrati ozbiljno
Znam, stalo ti je da te Džamperka lajkuje, ali gde to ima da se drug ostavi na cedilu zbog ženske?![]()
da izbledi da se pocepa.nije ljubav fotografija.
Ja cak i procitah ceo tekst...https://lolamagazin.com/2019/12/19/...90cgZdIXf2ViPWcxcPRttdysKrjRLzUXGFUFvj6nRs1EY
Ukratko je nije ljubav ako ti treba povodac
Krace ne moze
Znas ti kad sam ja to citala,zaboravihJa cak i procitah ceo tekst...
Da te ispostujem,nije mi tesko da otvorim link kao nekima.
Previse je stereotipan tekst,prvo-krivi drugu zenu koja ce da ga 'preotme'. Drugo,sabija muskarce u jedan kalup,zene u drugi,i uopste se ne pominju oni normalni i muskarci i zene,koji kroz zivot idu zajedno ma sta bilo,a ima i takvih.Koji su jedni drugima podrska bez obzira na okolnosti.Koji se trude i oko sebe i oko onog pored sebe.
Mada,ima ljudi koji povodac koriste u neke druge svrhe,da nisi na njih mislila?