Nije lako biti zena u Srbiji....

nije lako biti zhena u srbiji je li??? :evil: :arrow:

100603hakim.jpg

mislim.. zamisli samo da se jednog dana
secjash mame kao batmana.... ono igrash se lutkama i kao batmen je mama.... :shock: :arrow:

Iraq-752532.jpg
female_iraqi_prisoner.jpg

ovo je vrh.....

afghanwoman.jpg

u indiji se i danas praktiqje obichaj da se zhena zhiva spali s muzhem ako ovaj prvi umre.... :evil:

nije lako nezahvalnima gde god da su....

Bas je nesto tesko zenama, pitam se zasto?
Recimo ako rade , plata u proseku 20 hiljada( ma i manje 16), kupe krpice , srede se, picence, grad, blejanje, trazis onda nekog da te vozi, izvodi.
Ako ne radi, opet tu su mama i tata i resen problem...
A u muskarci, radis, placas racune, ako imas kola tu je odrzavanje, ako nemas stedis da kupis, garderoba obicno skupla nego za ribe, izlasci,studiranje, i dok sve isplacas, i opet se nezalimo.
DESILO MI SE JEDNO DVA PUTA DA SAM SE UPOZNAO SA DEVOJKAMA KOJE SU MENE POKUPILE SA KOLIMA I OTISLI SMO NA PICE, TADA SAM POKUSAO DA IZ ZENSKOG UGLA POGLEDAM CITAVU SITUACIJU...

e ne lupaj.. sve shto ti placjash placjaju i devojke.. ja josh nisam chula da zhene imaju vecju platu ili ne moraju da placjaju komunalije ili da mushkarci nemaju roditelje....
+ shto zhene placjaju frizere, gardarobu (bolje za tebe da ovo ne uporedjujesh), shminq, kozmetiq, kozmetichare, depilaciju, maske, manikir, pedikir... mis' da se sad ne zanosim..
al'... da vidim samo vreme ulozheno u sve ovo na shta ti troshish? basket ili igrice?

livija:
e ne lupaj.. sve shto ti placjash placjaju i devojke.. ja josh nisam chula da zhene imaju vecju platu ili ne moraju da placjaju komunalije ili da mushkarci nemaju roditelje....
+ shto zhene placjaju frizere, gardarobu (bolje za tebe da ovo ne uporedjujesh), shminq, kozmetiq, kozmetichare, depilaciju, maske, manikir, pedikir... mis' da se sad ne zanosim..
al'... da vidim samo vreme ulozheno u sve ovo na shta ti troshish? basket ili igrice?
NE TO, radim dva posla, studiram, i srecan sam kada dobijem vremena da prosetam krug na adi.

GROF79:
Bas je nesto tesko zenama, pitam se zasto?
Recimo ako rade , plata u proseku 20 hiljada( ma i manje 16), kupe krpice , srede se, picence, grad, blejanje, trazis onda nekog da te vozi, izvodi.
Ako ne radi, opet tu su mama i tata i resen problem...
A u muskarci, radis, placas racune, ako imas kola tu je odrzavanje, ako nemas stedis da kupis, garderoba obicno skupla nego za ribe, izlasci,studiranje, i dok sve isplacas, i opet se nezalimo.
DESILO MI SE JEDNO DVA PUTA DA SAM SE UPOZNAO SA DEVOJKAMA KOJE SU MENE POKUPILE SA KOLIMA I OTISLI SMO NA PICE, TADA SAM POKUSAO DA IZ ZENSKOG UGLA POGLEDAM CITAVU SITUACIJU...

i shvatio si kako je to biti sponzorusa u srbiji? ili what?
zene ako rade? kakve ti zene startujes? verovatno zbog toga sto startujes neobrazovane, sa tuznom sudbinom mislis da si mnooooogo dobar ljubavnik...
upoznacu te sa cinjenicom da i zene studiraju (da istina je. :)), placaju racune, voze kola i treba im mnoooogo mnogo vise za "samoodrzavanje"...

mozda sam malo preterala sa komentarom ali muka mi je od ovog srpskog stereotipa MUSHKARCA gde kola, status i diploma predstavlja jedinu mushkost i oni ce se jedino osecati kao muskarci ako "spasu" neku "pacenicu" i obezbede joj zivotnu egzistenciju...i zbog toga se osecaju mnoooooogo dobro...evo opet ja. bolje da ne pricam o tome-obavezno odlepim :twisted:

mackicabgd:
Krajnje je vreme da ovi nasi muskarci prestanu da misle samo o sebi i kukaju o tome kako su devojke lose jer su sve sponzoruse. Gadi mi se takva generalizacija zena, mislim da bi trebali da malo vise paznje obrate na nas devojke i sta oni to nude nama osim provaljene zvake i seksa na jednu noc da bi lupili jos po koju recku na zid....
Nije lako biti zena u Srbiji, jer moram da trpim sve klosare koji su se istripovali da su kriminalci, a oni pametni koji to nisu ili prilaze pogresnim devojkama ili ne prilaze uopste.

Pogledaj moj topic "ženski signali"... Zašto ne prilaze? Jel ih kaširaš?

Na žalost ne.....Ne verujem da ih kašira....Nova moda je da te ignoriše.....

Recimo šta mi se desilo skoro....Devojka primeti da je zagledam i iako je mogla da sedne bilo gde , sedne baš za mojim stolom ....naravno uz pitanje "slobodno je".
I onda pošto je nešto jela, ja uzvratim prijatno , pa još jednom rekoh nije čula, ali ništa se ne dešava. Neki pogled preko mog ramena u pazan zid....
Znam da sam trebao da budem ciga ili neki klinac pa da je ismejem i da se zajebavam sa njom u sličnim fazonima, ali eto ja sam glupo zaključio da devojka ne želi komunikaciju i da se predomislila , čak iako je sela sa nekom namerom......

Meni je najlepshe bio MK...ali se draz izgybio,zasto iskreno da li odrastanje i neki uticaji su eme naveli na to...
Bitne su pare...i porodica..a za svaleraj,naravno lake ribe kad si mlad ili nesto sto zna da drzi jezik za zubima,se ne lazemo!>>.ja inache nisam expres muvator,ijza\vio sam razloge kakav stav imam prema zenama u Globalu,jedino sto ne mogy da shvatim jeste
kod sebe taj sukob lichnosti,ja bez zene necju mocji!..a steta velika ako bude onakva kakvu nisam mogao ochima gledati..tachno da idem pod voz!...
>>>ja to nisam zasluzio........niti sam ih volleoo zbog mojeg skolovanja,razbijanje drygarstva ne samnom ali kad vidim dva lika a ja ty nije lepo...zajebi te vi...te igrarije>>!>.
naravno ima i dobrih zena/////...........da se razymemo.
:roll:

Back