Nije htjela

pazi se malisa ima ovde kao zena kad ono....kitoje :O

E Dereru, mogao bi da postujes sagovornika malo vise, narocito, jer te niko ne dira vec duze vreme.:)
Nije mi problem ni da se malo zaljubim malo preko neta, ali ljubav velikog intenziteta u slova na tastaturi bez realnog kontakata duze vreme je ipak nezrela i za klince.(Ko je sad malisa?;))
Ali ipak mislim da patnja za slovima na tastaturi je nesto sto prevazilazi i klinacku nezrelost i ovo ti bez uvrede kazem.
A jos ako neko prsne zbog te iste patnje i hejtuje sve zensko pa to je tek ljudska smejurija i to ti opet bez uvrede kazem.

Pozdrav i svako dobro moj sarkasticni prijatelju.:) Nekad mi izgleda da te vise ja cenim nego ti sam sebe.:(

Poslednja izmena:
ja sam se u 2./3. godini fakulteta u jednu zaljubio, drhtao sam kad je vidim, okolna buka je postajala prigušena, a okolina zamagljena kad bih je video.
ništa ni približno te snage nisam doživeo ni pre ni posle nje.
slučajni tajming kako smo se sretali bio je neverovatan, bilo je puno čudnih koincidencija...
jednom sam joj na pismenom delu ispita došapnuo trećinu odgovara.
nismo bili drugari, samo kolege.
nekako sam je pozvao da izađemo, ali je rekla da ima dečka u svom rodnom gradu i da ne bi bilo ok prema njemu da izađemo.

Ovo me potseti na onaj vilm Beninijev - Tigar i sneg, kad vidi Vitoriju on ne vidi vise nista oko njega sve mu je nebitno, samo ona je bitna. Mnogo dobar film.

Back