Nije htjela

Сећам се тог раскида са првом од 2 велике љубави. Крваво срце, целу ноћ пулсирајући и јецајући бол у грудима, психоделична депресија у току наредних пар дана, а онда све је било доста нормалније..., А у року од годину и по дана хтела поново након чега сам је одбио.:)

ja sam se u 2./3. godini fakulteta u jednu zaljubio, drhtao sam kad je vidim, okolna buka je postajala prigušena, a okolina zamagljena kad bih je video.
ništa ni približno te snage nisam doživeo ni pre ni posle nje.
slučajni tajming kako smo se sretali bio je neverovatan, bilo je puno čudnih koincidencija...
jednom sam joj na pismenom delu ispita došapnuo trećinu odgovara.
nismo bili drugari, samo kolege.
nekako sam je pozvao da izađemo, ali je rekla da ima dečka u svom rodnom gradu i da ne bi bilo ok prema njemu da izađemo.

ih kolko oces a da im nisam pokazo sve bi kresno

i am sorry for you :sad2:

ja sam se u 2./3. godini fakulteta u jednu zaljubio, drhtao sam kad je vidim, okolna buka je postajala prigušena, a okolina zamagljena kad bih je video.
slučajni tajming kako smo se sretali bio je neverovatan, bilo je puno čudnih koincidencija...
nekako sam je pozvao da izađemo, ali je rekla da ima dečka u svom rodnom gradu i da ne bi bilo ok prema njemu da izađemo.

Tipican zenski izgovor :/

Мм да, има дечка у свом родном граду у који оде једном-двапут у години, ал се зато овамо трпа ли га трпа.

Nije htjelaaa, nije htjelaaa...moje pjesme, moju ljubav, moja djelaaa...nije htjelaaaa ruke mojeee....svoju ljubav nije dalaaa srce svojeeee...aaaaaaaaa

Постоји једна много реалнија песма без тих метафора и скривених порука да није хтјела пјесме, љубав, дјела, да није дала срце своје а уствари није дала нешто невезано за тај мишићни орган задужен за крвоток:

zensko koje se trosi u svojim propalim pokusajima da se uvali , samo tone i propada sve vise i vise ,dok muskarac naprotiv samo stice iskustvo i postaje sve bolji i bolji frajer ....
tako da nema brige momci priroda je zakon :super:

to je njena greska i propust tako gledaj... i gle stvarno ,obicno im posle dodju jos gori koji ne haje 5% , i tolko se sirotice istraumiraju da gutaju psihodelicne lekice sledecih 10 godina ...
da ih samo cujes polovnjacice dok pricaju , poznaju farmakologiju bolje od studenata farmacije :eek: ;)

bilo je slucajeva.
jako tesko,jos se oporavljam.

od takvog muskarca se -ne oporavlja :cool::hvala:
i dan danas bivse kad su same pritrcavaju, grle me ,cmachu.. ,a kad su sa svojim (beta ) momcima neprimetno gledaju me ispod oka, i trude se da prodju sto blize al se ne javljaju (da ne bi uprskale projekat -uvaljivanje)...

Back