NIJE GOTOVO!

Verovatno koriste isto pravo kao demokrate kada su uzele tapiju na sve sto je pozitivno i plus pravo da sve sto je negativno pripisu nekoj "drugoj" Srbiji ?
Ti ne gledas crno-belo?!?! Kako da ne...:roll:

A i koka po njoj nije štetna...aham...kako da ne...:roll:

Mislila sam da me više ništa ne može iznenaditi od nje- tog nik-a posle najveće moguće gluposti, u stilu " Ja znam jer mi prič'o jedan čovek - četnik", al' se prevarih...samo je treba pratiti, ma kako gadljivi bili.:roll::confused:

http://nijegotovo.com/movie/play.php

JUL I SRPSKA PARTIJA SOCIJALISTA PODRŽALE NIKOLIĆA
POLITIKA - STRANKE - Sreda, Januar 30, 2008 13:36

Podršku kandidatu Srpske radikalne stranke Tomislavu Nikoliću u drugom krugu predsedničkih izbora u Srbiji danas su najavile i Jugoslovenska levica [JUL] i Srpska partija socijalista.

mirramt6.png

u tajnom dokumentu slovenacke diplomatije koji je izaso u javnost pre neki dan se kaze da amerika podrzava borisa tadica, i da se nezavisnost kosova proglasava cim se zavrse izbori za predsednika srbije da bi se pomoglo tadicu da ostane na vlasti.

za pametnoga dosta.

A u tajnom dokumentu slovenačke diplomatije koji nije izašao u javnost pre neki dan se kaže da rokovodstvo Kosova podržava Tomislava Nikolića i da se nezavisnost kosova proglasava nakon njegovog izbora, čim se zavrse izbori za predsednika Srbije jer se Srbija vratila u 90-te!

Back