Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 235.905
pa znas vidi se ko prvi pocne,meni ne rade isto jer nikog prvi ne cackam,imam ja visok prag tolerancije nemoj da si tako povrsan dao sam im sanse
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa znas vidi se ko prvi pocne,meni ne rade isto jer nikog prvi ne cackam,imam ja visok prag tolerancije nemoj da si tako povrsan dao sam im sanse
Sve se treba kritikovati (analizirati), imati kriticko misljenje a ne verovati i slediti nesto slepo jer tako nastaju fanatici/fanovi.
Postoje maravno i pozitivne kritike, a iz negativnih možemo ponešto naučiti, kao sto kažes analiza - zaključak![]()
Mislim da je glavni razlog nezadovoljstvo i napetost cijem smo pritisku svakodnevno izlozeni.A i gledajuci kroz istoriju mi smo ne tolerantan narod.Jednom recju unutrasnje nezadovoljstvo se nazalost ispoljava i u najobicnijoj diskusiji.Imam svoje misljenje i uvek ga kazem ali postujem i tudje ma koliko se razlikovalo od mog.Nikada sebi misam dozvolili da nekoga ubedjujem ili dalrko bilo vredjam zbog istog.
Postoje maravno i pozitivne kritike, a iz negativnih možemo ponešto naučiti, kao sto kažes analiza - zaključak![]()
pa da bas zato sto se ne spustam na slepacke nivoe nisam zanimljiv pa misle da jeftino mogu sebi nahraniti ego,al ko ne plati na drini platice na cuprijiPa ti si najklasičniji tip za izbegavanje.
Ti si dobar, ostali su loši, ti nikog prvi ne diraš...
Primetio sam da ljudi jednostavno imaju potrebu da se "kolju"... Sve se to ispoljava kroz neke svakodnevne stvari.
Ova tema mi je pala na pamet kad sam video ljude koji se pljuju, prenose na lično nivo pljuvanje oko toga kome je koji auto bolji.. Jasno da je to relativna i individualna stvar, ali mi nije jasna potreba da se zbog toga što je nekome ovaj, a nekome onaj auto bolji, pljuju ljudi između sebe.
Nema poštovanja različitosti, nema poštovanja tuđeg mišljenja, uvažavanja, nema svesti o relativnom i individualnom... Svađaju se koji je klub bolji, ko je u pravu za šta, koji auto je bolji, koja šminka je bolja, šta sve ne, kad se malo bolje pogleda - shvati se da je to čist idiotizam. Svako svađanje je prosto idiotizam samo po sebi.
E, sad, mene zanima da li je to prosto priroda čoveka da uzme letvu i udari nekoga po glavi ili su to frustracije isplivale?
Primetio sam da ljudi jednostavno imaju potrebu da se "kolju"... Sve se to ispoljava kroz neke svakodnevne stvari.
Ova tema mi je pala na pamet kad sam video ljude koji se pljuju, prenose na lično nivo pljuvanje oko toga kome je koji auto bolji.. Jasno da je to relativna i individualna stvar, ali mi nije jasna potreba da se zbog toga što je nekome ovaj, a nekome onaj auto bolji, pljuju ljudi između sebe.
Nema poštovanja različitosti, nema poštovanja tuđeg mišljenja, uvažavanja, nema svesti o relativnom i individualnom... Svađaju se koji je klub bolji, ko je u pravu za šta, koji auto je bolji, koja šminka je bolja, šta sve ne, kad se malo bolje pogleda - shvati se da je to čist idiotizam. Svako svađanje je prosto idiotizam samo po sebi.
E, sad, mene zanima da li je to prosto priroda čoveka da uzme letvu i udari nekoga po glavi ili su to frustracije isplivale?
Te prepirke koje si naveo tipa koji auto je bolji ili koji je klub bolji su sitnice osim ako ne prerastu u opsesiju i zaludjenost.Toliko sitne stvari da ih cak ne bih nazvao svadjom.Ljudi jednostavno imaju razlicite stavove i misljenja i sasvim je normalno da ponekad to razilazenje predje u blagu prepirku.
Nije normalno ako dodje do sibanja letvama.
Da postujem cak i ovo tvoje misljenje mada nema veze ni samnom ni sa istinom..Nisam sadista i iskreno uopste me ne zanima iz koje si to recenice zakljucio.Nije meni niko nametnuo nikakvo misljenje samo mi je ispod nivoa da se raspravljam koji je auto bolji ili kako je protumacio politicku situaciju.Mozda neki to sto pokusavam da na sve odgovorim dabrotom i lepom recju smatraju nenormalnim , neka im to je njahovo pravo.