Nije bilo davno..

Da l' je? (brljala po mobitelu)

• Ukupno glasova
    14
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Cackala jesam, jednom, nisam se pokajala!
Nasla mnogo toga sto nisam zeljela vidjeti, ali je rijesilo neke moje dileme!
Samo, znao je on da mu brbam po telefonu, pitala za dozvolu. On rekao da mogu gledati slike, a ja pregledala ono sto je mene zanimalo!
Da li je to nekultura, nevaspitanje, zaista ne znam, ali meni je pomoglo.

Cackala jesam, jednom, nisam se pokajala!
Nasla mnogo toga sto nisam zeljela vidjeti, ali je rijesilo neke moje dileme!
Samo, znao je on da mu brbam po telefonu, pitala za dozvolu. On rekao da mogu gledati slike, a ja pregledala ono sto je mene zanimalo!
Da li je to nekultura, nevaspitanje, zaista ne znam, ali meni je pomoglo.

....poznato je da zene imaju 6 čulo
daklen ja glasam da je drugarica PIL ispravno postupila i bacila u zaborav
tog tog....sram ga bilo....pu gad
:twisted:

jao kao da ti ne bi caprko po njenom !
Ja ne bi. Osobe koje to rade su idioti. Moji mejlovi, poruke, pozivi su moji, samo moji, iskuljučivo moji i ničiji osim moji. Ako je se nešto tiče, reći ću joj, ako ne, ne dam! Tako se i ponašam i prema njenom telefonu i novčaniku i svim njenim privatnim stvarima - nikad in ne bi uzeo u ruke i "čeprkao" po njima. Treba mi prostor da mogu da dišem, i dovoljno sam uljudan da i njoj napravim taj prostor. Samo još treba da mi napravi scenu zato što sam sestri napisao da je ljubim i da pozdravi svoje. Svašta.

Mobilni telefon. Ofkors. Sedeo sa devojkom u lokalu, i otišao do trafike a na stolu mi
ostao mobitel. Da li mi je devojka prebirala po sms i call historiji?
Hoću ovde sve po teoriji verovatnoće i statistike, ništa nenaučno bazirano.
evo nema problema, s obzirom da nikakve podatke nemamo, jedino nam preostaje da pretpostavimo da su svi dogadjaji jednako verovatni, skup svih mogucih dogadjaja je: prebirala je po telefonu, nije prebirala po telefonu, ne zna da koristi telefon, dakle 1/3 ili 33,33333333333% da jeste prebirala telefon :)

...meni je kuja ukrala bateriju i stawila njenu staru dok sam bijo u ambulanti na prewijanju, al' to ne bi' bilo tako strashno da na poledjini baterije nisam lookawo ( po swemu soodetji ne dowoljno) zalepijo tel. njene strine s' kojom se, inache, krishom widjam kod kuje u stanu kad owa nije tu, i tako sad ne mogu da dodjem bo broja ( strininog) a samim tim ni do zmaja od snoshaja...tuga...bolje da je gledala sms...swe sam izbris'o...

...meni je kuja ukrala bateriju i stawila njenu staru dok sam bijo u ambulanti na prewijanju, al' to ne bi' bilo tako strashno da na poledjini baterije nisam lookawo ( po swemu soodetji ne dowoljno) zalepijo tel. njene strine s' kojom se, inache, krishom widjam kod kuje u stanu kad owa nije tu, i tako sad ne mogu da dodjem bo broja ( strininog) a samim tim ni do zmaja od snoshaja...tuga...bolje da je gledala sms...swe sam izbris'o...

e,alberte sta da se radi....:(;)

evo nema problema, s obzirom da nikakve podatke nemamo, jedino nam preostaje da pretpostavimo da su svi dogadjaji jednako verovatni, skup svih mogucih dogadjaja je: prebirala je po telefonu, nije prebirala po telefonu, ne zna da koristi telefon, dakle 1/3 ili 33,33333333333% da jeste prebirala telefon :)
Loša ti matematika. Verovatnoće za ta 3 scenarija nisu iste, znači ne valja.
I pošto zna da koristi telefon, nema 3 nego 2 opcije.
Filozofska tema... Nisam ni sanjao da je tako dobra. :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back