nije anketa, samo radoznalost

Patak, biološku privlačnost skoro uvek moraš da poguraš.Žene to retko rade,one će da ti kažu da im se dopadaš,al' njihov jezik nećeš razumeti ako imaš 20 godina...jedino ako si odrastao među ženama.A tad ti ionako neće trebati niko da te uči da žene povremeno očekuju da ih neko laže.

Hmm... Žene ne očekuju da ih neko slaže. Očekuju iskrenost, iako često nisu u stanju da je prihvate i u tome nema mnogo razlike između muškaraca i žena.
Žene uživaju u komplimentima (ponekad vrlo svesno potiskujući sumnju da se radi o laskanju:lol:, jer im tako odgovara u datom trenutku).
Biološku privlačnost ne moraš da poguraš kad je ima. Kad je nema, ne vredi nikakav napor.
Ženski jezik je drugačiji nego muški, mada postoji i ona druga vrsta "jezika" (govor tela, mimika, pogled, osmeh). E taj je nepogrešiv.

Biološku privlačnost ne moraš da poguraš kad je ima. Kad je nema, ne vredi nikakav napor.
Ženski jezik je drugačiji nego muški, mada postoji i ona druga vrsta "jezika" (govor tela, mimika, pogled, osmeh). E taj je nepogrešiv.
Slažem se,govorim da kad je muškarac privlačan ženi,i on treba da uradi ponešto.:)Što se tiče psihologije,to je ono što muškarce mrzi da uče...ili ja znam malo takvih.Što se tiče laži,tu nemamo iste kriterijume...i laskanje je vrsta laži,prećutkivanje iz ''dobrih namera''...da ne nabrajam,tu je muški svet crno-beo.:neutral:

Slažem se,govorim da kad je muškarac privlačan ženi,i on treba da uradi ponešto.:)Što se tiče psihologije,to je ono što muškarce mrzi da uče...ili ja znam malo takvih.Što se tiče laži,tu nemamo iste kriterijume...i laskanje je vrsta laži,prećutkivanje iz ''dobrih namera''...da ne nabrajam,tu je muški svet crno-beo.:neutral:

Slažem se i ja, pogotovu s prvom rečenicom. :D

Slazem se sa muskim svetom da nije potrebno lagati da bi se doslo do bilo cega kod zene, ali da to vecina radi, verovatno, sporta radi. Isto tako i oni dozvoljavaju svesno ili ne da budu izmanipulisani, da ne kazem lagani, od strane zena. I to spada u onu vecitu musko zensku igru zavodjenja.

Kad je muski svet to tvrdio....
To vazi iskljucivo za dame, a takvih je danas vrlo malo....

Ne vazi ni za curke, ni za klinke od 30 leta, ni za "emancipovane",ni za svemoguce , ni za razmazene , ni za ambiciozne, ni za one koje se precenjuju....
Jednom recju , za sve one koje koriste precice, mora se lagati ili se lazima sprecava da drugi muskarac lazima stekne kriticnu prednost.....Laz nije samo sredstvo osvajanja, vec i sredstvo sigurnosti.....narocito za nesigurne zene....

A reko sam da necu vise da pricam osnovne stvari iz sociologije polova, ali ovi fini muski sa dobrim namerama me uvek pridobiju da napokon smanjimo suprotnosti i rat polova.....

Interesuje me dokle ste spremni da idete da bi od devojke dobili ono sto zelite?
Bilo da je u pitanju sex ili nesto drugo...
Da li ste spremni da 'muljate' i lazete,
da pricate o vanvremenskoj ljubavi koje nema samo da biste dosli do nekog svog cilja?! Cisto mi je palo na pamet onako iz dosade, nikakva provokacija majke mi...

Aj da odgovorim, čisto iz dosade, nikad ne muljam i nisam spreman da se maltretiram sa tim pričama... Upravo obrnuto, uvek sam bio iskren i do cilja sam dolazio bez laganja i foliranja, ako nisam onda nije ni vredno pokušaja.

Aj da odgovorim, čisto iz dosade, nikad ne muljam i nisam spreman da se maltretiram sa tim pričama... Upravo obrnuto, uvek sam bio iskren i do cilja sam dolazio bez laganja i foliranja, ako nisam onda nije ni vredno pokušaja.
Ja mislim da ti većina frumašica neće verovati.Iz ranijih postova sam zaključio da one misle da smo na forumu zato da lažemo i mažemo.:otkacio:

Interesuje me dokle ste spremni da idete da bi od devojke dobili ono sto zelite?
Bilo da je u pitanju sex ili nesto drugo...
Da li ste spremni da 'muljate' i lazete,
da pricate o vanvremenskoj ljubavi koje nema samo da biste dosli do nekog svog cilja?! Cisto mi je palo na pamet onako iz dosade, nikakva provokacija majke mi...

Ne,ne ,ne ,ne ne.
I po 100. put ne.
Mi ne razmishljamo kao zene.

Slažem se i ja, pogotovu s prvom rečenicom. :D
Govori se da me varas
I da ces me ostaviti,

A znas dobro da sam bolan
I da necu ozdraviti.

Sada vise prava nemam
Na te tvoje oci crne (plave - prim. kuc.)
Slazi makar da me volis
Ne daj da mi dusa trne.

A birtijom kad se setas
Suskat' ce na tebi svila
Sigurno ces zaboravit'
Da si kodgod moja bila

Ne lomi mi srcu grane
Sacekaj da samo stane.

"Тужан и сам. До малопре је била ту, гола и миришљава, глатка и мека, и тако проклето ничија. Ничија до бола. И тако неосвојива. И нестална... Да сам знао да неће никакво цвеће, да по васцели дан лежи са подигнутим ручицама и маше њима пред главама мушкарцима, алудирајући да би их требало нечим практичнијим (а не цвећем!) напунити, могао сам да јој купим нешто од здравог зрневља, мекиња и томе слично. Права не воли мушкарце који фарбају трепавице, не воли ни оне који носе заденут каранфил у реверу, али здраву храну сигурно воли..." (К. Горјанович)

"Тужан и сам. До малопре је била ту, гола и миришљава, глатка и мека, и тако проклето ничија. Ничија до бола. И тако неосвојива. И нестална... Да сам знао да неће никакво цвеће, да по васцели дан лежи са подигнутим ручицама и маше њима пред главама мушкарцима, алудирајући да би их требало нечим практичнијим (а не цвећем!) напунити, могао сам да јој купим нешто од здравог зрневља, мекиња и томе слично. Права не воли мушкарце који фарбају трепавице, не воли ни оне који носе заденут каранфил у реверу, али здраву храну сигурно воли..." (К. Горјанович)

:D:
Prava voli muškarce otvorenog srca... srca magičnog ritma, jer se njeno povlači pred olujom ledenih osmeha i lažnog sjaja u očima.
Prava se ne okružuje bedemima od hladnog kamena i straha, a odavno više nije ni leptirica, zarobljena u ćilibaru.
Voli i cveće, ali ne iščupano i zadenuto za rever. To cveće ne miriše.
Sve što odašilje toplinu, Prava vidi kao Sunce. E, ka njemu diže ručice.:)

Savremenka Prava ne voli zdravu hranu: zrnevlje, mekinje i tome slično. To često reklamiraju u Krstarovu, i to je razlog više da ne voli. Ne voli ni voće. Ne voli ni slatkiše. Ni tučeni pasulj, ni rotkvu. Ih, što rotkvu ne voli! Ne voli ni kelj, ali rotkvu prosto ne podnosi. Ne voli ona ni zimnicu da ostavlja, al' to niko ne voli.

Savremenka Prava ne voli dugu kosu. Treba je češljati i održavati. Ne voli ni kupanje u reci, zbog virova, verovatno zato nije naučila da pliva. Ona ne voli ni plivače. Uopšte, ona ne voli sportiste. Ne može da razume potrebu nekih da se lome bez veze. Ne voli ni novinare ni političare, mada ovi drugi i mogu nekako da prođu kod nje.

Umalo da zaboravim: napisao sam da Savremenka Prava ne voli sportiste a nisam naglasio da sportske ribolovce, baš! , baš! , ne voli. Ne može, kaže, da razume da neko može da pusti ribu koju je već upecao. Ne može ona da razume ni feministkinje. "Koji racku one hoće?", često se pita, ali ipak mnogo ređe nego "zašto vrsan ribolovac pušta već ulovljenu ribu?"

Savremenka Prava ne voli ljudsku beživotnost i indolentnost. Pitala ona kustosa umetničke galerije "čemu se ti nadaš?", a on joj kazao "ne nadam se ničemu", pa dodao "a ispod tog minimuma nikad ne idem, a ni daleko iznad njega." Borčica Prava se smejala, pa ga zagrlila i kazala mu: "Takve kao ti, mogla bih bez griže savesti ubiti."

Savremenka Prava ne voli ni svađalice ni svađe. "Sa mnom se može ili lepo il' nikako!", kaže ona, i to je stvarno tako. Ona ne voli ni materijaliste. Ne voli ni slavne, oni su često na televiziji. Naravno, ne voli ni televiziju, na njoj ljudi lažu. Ne voli ljude koji lažu, mada ona ume da slaže da ne trepne.

Savremenka Prava ne voli muškarce koji farbaju trepavice. Ne voli ni one koji čupaju obrve, ali njih nekako i može da zavoli, ove prve - jok! Ne voli ona da postoje muškarci koje ne voli, sve je učinila da i ofarbano-trepavičare razume, ali džaba.

Savrmenka Prava ne voli da je neko oslovljava sa "pi.čko", pa ni kad joj najumilnijim glasom tepa "ti si moja lepa pi.čkica."... "Kako bi tebi bilo da ti kažem - ti si moj ku-rac?", buni se ona. Savremenka Prava ne voli da je oslovljavaju drugačije nego sa Prava. Jednom su je kod zubara prozvali SAVREMENKA, ona je ostala da sedi na klupi.

Savremenka prava ne voli seks sa ženama. Nikad nije probala, ali zna da ne voli. Mogla bi da podnese da neka devojčica dole liže, ali ona da liže neku, da zabija prste u njenu kiselu pi.zdu, ne bi mogla ni kad bi joj dali ne znam šta.

I kad je Mica Kojičica pustila neku laganu muziku, prigušila svetlo i upalila neke indijanske štapiće što suše nosnice i grlo, i kad se počela oko nje pučiti i pipkati joj grudi, Savremenka Prava je rekla: "Daj, skloni se!", i odgurnula je. "Znaš da volim samo muškarce otvorenog srca i zatvorenog šlica, koji se njišu u magičnom ritmu ĆA-ĆA-ĆA".

Poslednja izmena:
Original postavio Borac za prava zivotinja
Žene ne očekuju da ih neko slaže. Očekuju iskrenost

~~~

Najgore od svega je kada tzv, pravi , a ne jelte krivi muskarac prizna da je slabić. To priznanje je prema nekoj ženi. I to je u suprotnosti sa mačo principom. On očekuje da će zbog te svoje slabosti biti odbačen, nema ljubavi, nema sexa, gotovo je sa čežnjom... njegov smisao je umro i njegovo srce tužno zamire, ali... onda iznenada budi se žensko srce i ono, ćudljivo kako jeste i uvek neshvatljivo od nas muških počinje da prijanja i budi se... kao lepotica prema zveri ... nekako vole ranjiva srca, ali spolja nikako ne sme da izgleda kao neki plač, može samo kao vapaj, ili neko tajanstveno dozivanje, neproniknuto neshvatljivo čak ni svetim tajnama...

Iskrenost je ogoljenost. Ko će da se skine go ?

I kad je Mica Kojičica pustila neku laganu muziku, prigušila svetlo i upalila neke indijanske štapiće što suše nosnice i grlo, i kad se počela oko nje pučiti i pipkati joj grudi, Savremenka Prava je rekla: "Daј, skloni se!", i odgurnula je. "Znaš da volim samo muškarce otvorenog srca i zatvorenog šlica, koji se njišu u magičnom ritmu ĆA-ĆA-ĆA".
c005.gif

Борац?!
Како ја овога не могу да се сетим? Шта си ми сипала у пиће?

Ништа.. следећи пут си готова..:evil: па ти види.. обуци неки панцир, стави бодљикаву жицу око себе.. снађи се..:roll:

Poslednja izmena od moderatora:

Back