Solitary Man
Primećen član
- Poruka
- 571
ma ovo Vodjena Snom nesto blebeta
i meni se svidja nemooo
i meni se svidja nemooo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma ovo Vodjena Snom nesto blebeta
i meni se svidja nemooo
Btw,ne zove se Tomas,nego Tuomas![]()
Znam da se zove Tuomas. Poenta je citanja imena, ne pisanja.
Mr's izdajicO
Btw,ne zove se Tomas,nego Tuomas![]()
IzdajicO..A ja sam te volela
Mr's...
Odo' da slusam neke balade..Ghost love score,kuolema tekee taiteilijan,dead boy's poem...Nightwish rules![]()
ae, znam da me i sada volis tako da..
ma samo Dark Chest Of Wonders udriiii
Nightwish nije Nightwish bez Tarje......
najvishe me nervira shto su izbacili Tarju zato shto se "previshe eksponirala u javnosti i uobrazila", kao udarila joj slava u glavu...kao oni nece da postanu slavni i blala
a sada sa novom pevachicom se opet eksponiraju na "Vivi".... i postavljaju se u rang sa "Tokio hotelom"...
najvishe me nervira shto su izbacili Tarju zato shto se "previshe eksponirala u javnosti i uobrazila", kao udarila joj slava u glavu...kao oni nece da postanu slavni i blala
a sada sa novom pevachicom se opet eksponiraju na "Vivi".... i postavljaju se u rang sa "Tokio hotelom"...
i onda se pitam-pa zasto nedolazim na krstaricu....
mislim sere mi se od ovakvih izjava....
pa nije muzika droga pa da se prodaje ispod ruke ....
pa cemu ljudi snimaju spotove ....
pa kako vi mislite da ja cujem za neku grupu,da vidim novi spot,da odredim da li nesto valja ili ne valja tj da li je po mom ukusu ili nije tj2 da li mi se svidja ili mi se ne svidja ako nevidim i ne cujem na vivi,mtv-ju, i ostalim tv stanicama ???!!!???!?!?!?!
ps namerno sam spomenuo samo ove 2 tv stanice jer se po njima najvise i pljuje...jer niste bas normalni pa vam one smetaju...jer ste culi od ovih malo starijih (i mnogo starijih) za neke druge tv stanice pa sad vi kao kulirate da ne gledate mtv i vivu nego tamo nesto srugo jer ste vrajeri i face....
ah da ... aj Poz...
pa kako vi mislite da ja cujem za neku grupu,da vidim novi spot,da odredim da li nesto valja ili ne valja tj da li je po mom ukusu ili nije tj2 da li mi se svidja ili mi se ne svidja ako nevidim i ne cujem na vivi,mtv-ju, i ostalim tv stanicama ???!!!???!?!?!?!