Nightwish

• Začetnik teme Začetnik teme Queen_of_Night
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
bez tace nisu isti:sad:
ni jedna tacu ne moze zameniti...kako cu pevati njihove pesme sada???
na tarju sam se navikla,jednom sam otpevala bless the child slicno kao ona(rekose mi drugovi koji obozavaju NW...mada nisam sigurna:lol: )

hahaha...ma ne,to sto mogu da podignem glas ne znaci da sam ja kao taca...daleko od toga...ja nemam skolovan glas:lol:
ma to je bilo u fazonu:"ok ti je glas.."
ne brini,imam vremena:lol:
veruj mi,ti ces bolje da ga imitiras od mene...probaj bless the child:wink:

Nightwish je odlicna grupa.Tarja jeste bolja,ali ni Anet nije losa.
Sa novog albuma imam
Amaranth
The Poet and the Pendulum
Cadence Of Her Last Breath
While Your Lips Are Still Red

Ako neko ima jos neku pesmu,zamolio bih ga da mi je posalje :)

Inace,sa Dark Passion Play,bar ovih pesama koje imam,Amaranth mi se svidja najvise ;)

Prwa pesma od "Wishera" koju sam chula bila je "Swanheart". Na njihowu muziku sam se primala u osnownoj, ali sada su mi nekako postali komercijala, kao neki klishe... Narawno, Tarji skidam kapu.

InJoyAndSorrow:
@ sportasica

obozavam te :wink:

Hvala ti! I ja obozavam tebe.

@devojka koja hoce da peva, a nema glas. Samo pevaj. Glas dodje sam od sebe. Ako volis to to i radi. Meni svi kazu: "Liiizo, hajde zapevaj nam malo". Ja im kazem: "Zapevajte sami, a onda kada vidite kako je lepo pevati, pevacete sami sebi, necu morati ja da vam pevam." I svi pocnu da pevaju. Samo hrabro, kad ti tvoja Liza, kaze. 8-)

Ko bre ne voli da organizujemo hajku protiv njega. E moram jednog dana da snimim svoj glas i da ga okacim ovde pa da vidite kako se peva ni Taca mi nije ravna hehehe odmah svi u nesvest da popadate :-)

wild_child:
Mislila sam da ce NW moci bez Tarje ali uopste mi se ne svidja nova pevacica :(
ja nisam mislio ni sec ... moje misljenje je da je ona 50% posla odradila u grupi!svaka cast muzickom delu - zaista imaju extra muziku ... ali njen glas vredi jos toliko koliko i muzika,aranzmani itd da ne pametujem mnogo ...
tako da mnogo zalim sto su je "sutnuli" !!! :sad:

E ljudi..... nova pevacica je totalno bzvz!
Pesma Eva je ok, ali to nije operski glas kakav je Tarjin. NIKO NIKADA NECE ZAMENITI TARJU!!!!
Jeste li culi pesmu "While your lips are still red"? Peva je samo Marco sa Toumasom.

InJoyAndSorrow:
nevolis Nightwish???moze objasnjenje - zasto ???

mnaaaah...duga je to prica :lol: pre sam ih voleo ali su mi vremenom postali monotoni i dosadni,a Tarja i onaj pacenik Toumas su krenuli da mi idu na zivce...danas kad se setim te faze sa Tarjom jednostavno pomislim u sebi kako je to jedan patetican bend...
ovo sa novom pevaljkom bi moglo biti interesantno...momci ponovo pocinju od nule i da sam na njihovom mestu promenio bih ime benda...

InJoyAndSorrow:
ja nisam mislio ni sec ... moje misljenje je da je ona 50% posla odradila u grupi!svaka cast muzickom delu - zaista imaju extra muziku ... ali njen glas vredi jos toliko koliko i muzika,aranzmani itd da ne pametujem mnogo ...
tako da mnogo zalim sto su je "sutnuli" !!! :sad:
Ostala sam bez teksta, ne znam samo kako mogu da postanu dosadni pored onakve muzike a tek pored Tace :shock: podhitno moramo pronaci neko resenje da ti promenimo misljenje ;)

Back