Nightwish

• Začetnik teme Začetnik teme Queen_of_Night
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Anette jednostavno ne peva na isti način na koji je Tarja pevala, nema ono operskog prizvuka, možda je Eva jednostavno takva pesma... ali... videćemo još... Dobro je... ali svakako ne zvuči kao pre... Interesuje me kako li će zvučati stare pesme u Anettinom izvođenju...

A gde to ima celih pesama, osim Eva? (podeli sa nama ako znaš nešto što mi ne znamo ;) ) Mislim naravno na ove sa predstojećeg albuma, zbog njih sam i postovao to, a stari albumi se mogu naći na netu gde hoćeš! ;)

P.S. Upravo videh da se još jedna nova pesma pojavila, tj njen (malo duži) isečak izgleda...

The Poet And The Pendulum

crusader84:
A gde to ima celih pesama, osim Eva? (podeli sa nama ako znaš nešto što mi ne znamo ;) ) Mislim naravno na ove sa predstojećeg albuma, zbog njih sam i postovao to, a stari albumi se mogu naći na netu gde hoćeš! ;)

P.S. Upravo videh da se još jedna nova pesma pojavila, tj njen (malo duži) isečak izgleda...

The Poet And The Pendulum

pretrazi torente,vec sam i zaboravio odakle sam skinuo tih nekoliko novih pesama

Kad sam čula Evu iz nekog inata nisam htela da poslušam one semplove iz drugih pesama....uradila sam to tek danas....hm...zanimljivo. U stvari, njen glas mi i dalje ne stoji uz ovakvu muziku, ali mi je jaaaaaako drago što muškog glasa (da li je to Marco?) ima dosta više nego na prethodnim albumima, mislim da će mi pesma Master Passion Greed biti omiljena. Možda će nekima biti čudno, ali ja sam i na prethodnim albumima baš najviše volela njegov glas, isto (a možda i više) koliko i Tarjin. A na Anetin ću se već nekako navići. Jest da nije tako moćan kao Tarjin, ali nije ni ružan.

mislim(tacnije,sigurna sam)da je taj muski glas marcov:wink:
btw,ja nisam cula ni jednu drugu pesmu sa novog albuma osim Eve,ali mislim da je u pitanju marco(a ko bi drugi pevao u NW - u,a da je musko???jedino ako je u pitanju nesto tipa pesme beauty and the beast,sa tonyjem kakkom iz sonate arctice..).kada ce snimati spotove?bilo bi lepo videti neki posle 3 godine...

Upropasti je muz (malo se sad na tome tesim) ali ipak nisu morali da je izbace
Sad i ovako Nightwish nece biti Nightwish bez nje ;(
Ali solo karijera joj je definitivno propala, ne znam da li je neko samo cuo njene solo pesme ali po meni je ono sranje zivo u odnosu na ono vreme kad je pevala u Nightwish-u i to jos u pop stilu sto nikako ne pristaje njenom mocnom glasu...

A jeste li videli (čuli) ovo:
Pesma se zove While Your Lips Are Still Red, i meni je prelepa. Peva Marco, jbt koliko je gadan toliko savršeno peva....Pesma se inače neće naći na najnovijem albumu, samo kao bonus pesma na singlu Amaranth, pošto se radi o pesmi iz filma ''LIEKSA!''
Ja lično ne bih imala ništa protiv da on postane lead vocal, bez ikakvih ženskih vokala, ali dobro, ko sam ja da mene pitaju ;-)

sportasica:
Upropasti je muz (malo se sad na tome tesim) ali ipak nisu morali da je izbace
Sad i ovako Nightwish nece biti Nightwish bez nje ;(
Ali solo karijera joj je definitivno propala, ne znam da li je neko samo cuo njene solo pesme ali po meni je ono sranje zivo u odnosu na ono vreme kad je pevala u Nightwish-u i to jos u pop stilu sto nikako ne pristaje njenom mocnom glasu...
u potpunosti se slazem!
Marcelo Cabuli ju je upropastio!
solo joj je unisten...
ima samo jedna pesma koja mi se svidja:you would have love this...
ma ok,ali njoj pop ne pristaje...
isto kao sto joj ne pristaje da bude Tarja Soile Susanna Turunen Cabuli...
ali eto..

Poslušao sam četvorominutni smepl pesme ''Poet and the Pendulum'' i apsolutno sam očaran! Jedva čekam novi album! Sve pesme koje sam čuo do sada su mi super, osim Eve (može da prođe, ali nja) i Sahare (malo smara, što jes' jes')...

Snimali su spot za Amaranth.. čuo sam 20 sekundi početka i onaj sempl, deluje obećavajuće!

Back